شما سرعت دانلودت با دانلو د منیجر حدودا چنده؟
شما سرعت دانلودت با دانلو د منیجر حدودا چنده؟
سرعتم 64 تا 70![]()
ممنون عزیز بابت راهنمایی من امروز میرم درخواست جم کردنه خطمو میدم مخابرات خیلی به صرفه تره![]()
خواهش میکنم
از کجا ADSL داری الان ؟
والا ۱ تیر از پارس آنلاین ۱ ماه شارژ کردم که هنوزم قطع نشده ! در کل راضیم ا سرعت و پشتیبانیش ولی مشک لم اینه که دانلودم زیاده و سرویس نامحدود بیشتر به کارم میاد به همین خاطره می خوام از مخابرات بگیرم
بسيار ممنونم دوست عزيزم.
پس ديگه شنبه ميرم از مخابرات 256 ميگيرم!
راستي سرويسش براي بازي آنلاين چطوره؟؟؟! خوبه يا نه ؟؟!
خونه ي ما توي منزه هست! به اونجا هم سرويس ميدن ؟؟! هزينه نصب چقدر ميگيرن
؟؟؟!!!
راستي يه چيز ديگه ، من هرچي گشتم نتونستم سايت ADSL مخابرات رو پيدا كنم !!! ميشه آدرسش رو بهم بديد ببينم قيمتهاش چطوره؟؟!!
ممنونم.
هميشه موفق و پيروز باشيد.
یه نصیحت برادرانه میکنم به هیچ وجه دور حسابگر نرید به جز پشتیبانیش آشغالترین isp ایرانه
در ضمن من الان از پارس آنلاین میگیرم که واقعا در نوع خودش بی نظیره ماه قبل 128 داشتم سرعت دانلود با دانلود منیجر تا 140 هم میرفت ولی خب هرچند الان 512 گرفتم از 150 بالا نمیره![]()
بابا حسابگر خیلی بهتر از پرس ویلانه کهیه نصیحت برادرانه میکنم به هیچ وجه دور حسابگر نرید به جز پشتیبانیش آشغالترین isp ایرانهپارس خیلی قیمتاش فضاییه و تا اونجایی که من شنیدم قطی زیادی دازه
آقا تک تک سوال کن از نفس افتادیم
برای بازی انلاین نمیدونم
به منزه هم سرویس میدن اگه برات نصب کنن 10 هزار میگیرن البته شاید بالا شهر بیشتر بگیرن
سایتشهست که قیمتها رو تو سایت نزده اما من قیمتها رو تو صفحه اول به همراه تست سرعت خودم گذاشتم که میتونی ببینیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
دوستان کسی 2 مگ از محابرات یا حسابگر رو تست کرده تا الان
میخوام بگیرم
میخوام بببینم اگه 2 مگ باشه حد اقل اسپید باید 240 kb/s باشه
اگه کسی داره بگه چقدر اسپید میگیره
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)