تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 17 اولاول ... 511121314151617 آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 167

نام تاپيک: بحث و تبادل نظر پیرامون کتب هری پاتر

پروفشنال edi2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    hogwarts

پيش فرض

خب دوستان من هم اماده هستم فقط اگه میشه برنامه رو خصوصی به ما اطلاع بدید

حـــــرفـه ای xeNociDe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Isolated System

پيش فرض

خب از کتاب 1 شروع میشه(!)؟؟؟
    به هر حال ما هم هستیم!

3. این کاربر از xeNociDe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

خب از کتاب 1 شروع میشه(!)؟؟؟
    به هر حال ما هم هستیم!
    شدیم 10 تا.

خب دوستان من هم اماده هستم فقط اگه میشه برنامه رو خصوصی به ما اطلاع بدید
    تاپیک مربوطه:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ------------

برنامه شروع شد. دبرو که رفتیم!

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض هفتمين فيلم هري پاتر صدرنشين جدول فروش امريكاي شمالي شد

هفتمین قسمت مجموعه سینمایی هری پاتر با عنوان " هری پاتر و قدیسین مرگبار – قسمت اول" در نخستین هفته اکران با فروشی قابل توجه صدر نشین جدول فروش آمریکای شمالی شد. به گزارش مهر از ورایتی این فیلم که در 3700 سالن سینمای آمریکا و کانادا به نمایش در آمده ، تنها در نوبت های نمایش نیمه شب 24 میلیون دلار فروخته است.

" هری پاتر و قدیسین مرگبار" همچنین در 238 سالن سینمای مجهز به سیستم نمایش آیمکس به نمایش در آمده و در این سالن ها نیز 4/1 میلیون دلار فروش داشته است.به این ترتیب این فیلم به پر فروش ترین محصول استودیوی برادران وارنر بدل شده است.

این میزان فروش فیلم " هری پاتر و قدیسین مرگبار" یک میلیون دلار بیشتر از " گرگ و میش : خسوف" محصول پرفروش قبلی برادران وارنر بوده است.

مخاطبان " گرگ و میش : خسوف" ( منظورش twilight هه )را بیشتر بانوان جوان تشکیل می دادند ولی " هری پاتر" بیشتر محبوب نوجوانان پسر و دختر است.ضمن آنکه مدت زمان فیلم " گرگ و میش : خسوف" نیز کوتاه‌تر بوده و نمایش در فصل تابستان نیز در فروش قابل توجه آن فیلم موثر بوده است.

استودیوی برادران وارنر از این هفته با افزایش سالن‌ها ، " هری پاتر و قدیسین مرگبار_ قسمت اول" را در 4125 سالن سینما به نمایش در می‌آورد.

داره خودمونی میشه madwillow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    the dreamland

پيش فرض

نسخه ي كاملي از كتاب هري پاتر 5 با فرمت جاوا وجود نداره؟!! هر نسخه اي كه دانلود ميكنم نصفه هست!اگه ممكنه لينك دانلودش رو جور كنين واسم:-(خيلي فوريه
    Last edited by madwillow; 25-12-2010 at 22:15.

داره خودمونی میشه madwillow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    the dreamland

پيش فرض

نسخه ي كاملي از كتاب هري پاتر 5 با فرمت جاوا وجود نداره؟!! هر نسخه اي كه دانلود ميكنم نصفه هست!اگه ممكنه لينك دانلودش رو جور كنين واسم:-(خيلي فوريه

آخر فروم باز Amir_oscar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    خرم‌آباد

پيش فرض

دوستان من 1 تا 6 رو خوندم دو سال پیش خوندم و حالا می خوام 7 رو بخونم. به نظرتون برای یادآوری از چند شروع کنم تا به 7 برسم؟!!!

9. این کاربر از Amir_oscar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzaneh*f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

دوستان من 1 تا 6 رو خوندم دو سال پیش خوندم و حالا می خوام 7 رو بخونم. به نظرتون برای یادآوری از چند شروع کنم تا به 7 برسم؟!!!
    برای چی می پرسی ؟خب اگه وقت داری از یک بخون (البته یک خودش زیاد جالب نیس به نظرم 2 به بعد همه ش خوبه - 3هم خیلی جالب نیست البته به نظرم)
    اگه منظورت اینه که موقع خوندن کتاب می خوایی همه ش یادت باشه من کتاب 1 رو خوندم بقیه رو 3-4 سال پیش خونده بودم در طول دو روز قبلم 6 رو خوندم دوباره نخوندن کتابای وسطی تاثیری نداشت تو اینکه متوجه جریانات نشم حالا 7 رو هنوز نخوندم ببینم اون چه طوریه

11. این کاربر از farzaneh*f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

دوست من ، کتاب های هری پاتر خوبیی که داره اینه که داستان ها به هم مرتبط نیستند و شما اگه جلد های سابق رو نخونده باشی راحت میتونی استارت بزنی و از جلد های بعدی بخونی ...

... همینطور ، اگه چیزی یادت مونده از کتابهایی که خوندی پس خوش به حالت ، اگه نصفه و نیمه ی-ادت مونده ... فکر کنم یه دوره ی کوچیک بتونه همه چیز رو یادت بیاره ... امیدوارم لذت بری از کتاب 7 مخصوصا که کتاب خیلی جذابیه ( برای من که خیلی جذاب بود )
    یک نویسنده فقط در صورتی جاودانه میشه که پایان خوبی داشته باه و جوری داستانش رو تموم کرده باشه که بعد ها خوننده همیشه وقتی یاد کتابش میوفته ، یاد پایان بیوفته و داستان براش مجسم بشه و لذت ببره و به نظر من خانم رولینگ به بهترین وجه این کار رو انجام داد ...

و یک پیشنهاد : سعی کن کتاب رو آروم بخونی تا همه ی لذتش از بین نره .... مخصوصا اینکه باید خودت رو با چندین ضربه ی روحی هم آماده کنی !

13. 3 کاربر از Gam3r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به نظر من می تونست هری پاتر و یادگاران مرگ رو راحت تا 4 جلد کش بده مثلا وقتی به بانک واسه دزدی رفت بعدش بلا فاصله رفت مدرسه و نیم تاجو نابود کرد وذ بعدش جنگش با ولدمورت بنظرم رولینگ این اخرا دیگه حوصلش سر رفته بود از هری پاتر

15. این کاربر از mohamad h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •