خب دوستان من هم اماده هستم فقط اگه میشه برنامه رو خصوصی به ما اطلاع بدید
خب دوستان من هم اماده هستم فقط اگه میشه برنامه رو خصوصی به ما اطلاع بدید
خب از کتاب 1 شروع میشه(!)؟؟؟
به هر حال ما هم هستیم!
شدیم 10 تا.
تاپیک مربوطه:
------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برنامه شروع شد. دبرو که رفتیم!
هفتمین قسمت مجموعه سینمایی هری پاتر با عنوان " هری پاتر و قدیسین مرگبار – قسمت اول" در نخستین هفته اکران با فروشی قابل توجه صدر نشین جدول فروش آمریکای شمالی شد. به گزارش مهر از ورایتی این فیلم که در 3700 سالن سینمای آمریکا و کانادا به نمایش در آمده ، تنها در نوبت های نمایش نیمه شب 24 میلیون دلار فروخته است.
" هری پاتر و قدیسین مرگبار" همچنین در 238 سالن سینمای مجهز به سیستم نمایش آیمکس به نمایش در آمده و در این سالن ها نیز 4/1 میلیون دلار فروش داشته است.به این ترتیب این فیلم به پر فروش ترین محصول استودیوی برادران وارنر بدل شده است.
این میزان فروش فیلم " هری پاتر و قدیسین مرگبار" یک میلیون دلار بیشتر از " گرگ و میش : خسوف" محصول پرفروش قبلی برادران وارنر بوده است.
مخاطبان " گرگ و میش : خسوف" ( منظورش twilight هه)را بیشتر بانوان جوان تشکیل می دادند ولی " هری پاتر" بیشتر محبوب نوجوانان پسر و دختر است.ضمن آنکه مدت زمان فیلم " گرگ و میش : خسوف" نیز کوتاهتر بوده و نمایش در فصل تابستان نیز در فروش قابل توجه آن فیلم موثر بوده است.
استودیوی برادران وارنر از این هفته با افزایش سالنها ، " هری پاتر و قدیسین مرگبار_ قسمت اول" را در 4125 سالن سینما به نمایش در میآورد.
نسخه ي كاملي از كتاب هري پاتر 5 با فرمت جاوا وجود نداره؟!! هر نسخه اي كه دانلود ميكنم نصفه هست!اگه ممكنه لينك دانلودش رو جور كنين واسم:-(خيلي فوريه
Last edited by madwillow; 25-12-2010 at 22:15.
نسخه ي كاملي از كتاب هري پاتر 5 با فرمت جاوا وجود نداره؟!! هر نسخه اي كه دانلود ميكنم نصفه هست!اگه ممكنه لينك دانلودش رو جور كنين واسم:-(خيلي فوريه
دوستان من 1 تا 6 رو خوندم دو سال پیش خوندم و حالا می خوام 7 رو بخونم. به نظرتون برای یادآوری از چند شروع کنم تا به 7 برسم؟!!!
برای چی می پرسی ؟خب اگه وقت داری از یک بخون (البته یک خودش زیاد جالب نیس به نظرم 2 به بعد همه ش خوبه - 3هم خیلی جالب نیست البته به نظرم)
اگه منظورت اینه که موقع خوندن کتاب می خوایی همه ش یادت باشه من کتاب 1 رو خوندم بقیه رو 3-4 سال پیش خونده بودم در طول دو روز قبلم 6 رو خوندم دوباره نخوندن کتابای وسطی تاثیری نداشت تو اینکه متوجه جریانات نشم حالا 7 رو هنوز نخوندم ببینم اون چه طوریه![]()
دوست من ، کتاب های هری پاتر خوبیی که داره اینه که داستان ها به هم مرتبط نیستند و شما اگه جلد های سابق رو نخونده باشی راحت میتونی استارت بزنی و از جلد های بعدی بخونی ...
... همینطور ، اگه چیزی یادت مونده از کتابهایی که خوندی پس خوش به حالت ، اگه نصفه و نیمه ی-ادت مونده ... فکر کنم یه دوره ی کوچیک بتونه همه چیز رو یادت بیاره ... امیدوارم لذت بری از کتاب 7 مخصوصا که کتاب خیلی جذابیه ( برای من که خیلی جذاب بود )
یک نویسنده فقط در صورتی جاودانه میشه که پایان خوبی داشته باه و جوری داستانش رو تموم کرده باشه که بعد ها خوننده همیشه وقتی یاد کتابش میوفته ، یاد پایان بیوفته و داستان براش مجسم بشه و لذت ببره و به نظر من خانم رولینگ به بهترین وجه این کار رو انجام داد ...
و یک پیشنهاد : سعی کن کتاب رو آروم بخونی تا همه ی لذتش از بین نره .... مخصوصا اینکه باید خودت رو با چندین ضربه ی روحی هم آماده کنی !
به نظر من می تونست هری پاتر و یادگاران مرگ رو راحت تا 4 جلد کش بده مثلا وقتی به بانک واسه دزدی رفت بعدش بلا فاصله رفت مدرسه و نیم تاجو نابود کرد وذ بعدش جنگش با ولدمورت بنظرم رولینگ این اخرا دیگه حوصلش سر رفته بود از هری پاتر![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)