من کرمان هستم با ایرانسل سرعت دانلود روی 13 14 بود. گوشی هم 2600c که edge هم داره
دوستم اصفهان بود اونم سرعتش مثل من بود
من کرمان هستم با ایرانسل سرعت دانلود روی 13 14 بود. گوشی هم 2600c که edge هم داره
دوستم اصفهان بود اونم سرعتش مثل من بود
پس اگه اینجور باشه تو تهرانم نسبت به جمعیتش دکل گذاشتن ولی سرعتش افتضاهست شدیددددد!
شما به این تاپیک برو همه دارن با سرعت بالای 10 دانلود می کنن تو تهرانپس اگه اینجور باشه تو تهرانم نسبت به جمعیتش دکل گذاشتن ولی سرعتش افتضاهست شدیددددد!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ما که هر جا زدیم سرعت رو 6 7 بود!![]()
Last edited by D_z_z; 08-07-2010 at 23:12.
ببیین شما به همون تاپیک پست 1 بروما که هر جا زدیم سرعت رو 6 7 بود!![]()
خیلی عوامل روی سرعت تاثیر داره
پست 1 رو حتما بخون
یکی لطفا به این پست من به طور کامل جواب بده.
من قبلا همراه اول داشتم و از اینترنتش استفاده میکردم.
اما تا به حال ایرانسل نداشتم و اینترنت ان هنوز فعال نیست.
اول بگید چطوری فعالش کنم.
دوما بگید چطوری این بسته ها را چطوری فعال کنم.
سوما بگید از این اینترنت نامحدود میشه در کامپیوتر استفاده کرد یا نه.
لطفا من را به تاپیک های دیگه ارجاع ندید.همینجا جوابم را بدید
با 700 تماس بگیراول بگید چطوری فعالش کنم.
انواع مختلف داره:دوما بگید چطوری این بسته ها را چطوری فعال کنم.
برو به این:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبلهسوما بگید از این اینترنت نامحدود میشه در کامپیوتر استفاده کرد یا نه.
جواب بدادملطفا من را به تاپیک های دیگه ارجاع ندید.همینجا جوابم را بدید![]()
من از هر دو سرویس استفاده کردم (در جاها و شهر های مختلف):
اینترنت همراه اول:
اگر اج باشه سرعت بالای 25 ه (لا اقل برای من که اینطوری بوده) در ضمن شلوغی خطوت (؟) هم تاثیر چندانی نداره. البته برای دیگر افراد ممکنه فرق کنه نسبت به شهر و ... . من توی شهر اصفهان کامل تست کردم هر جا اج باشه سرعت زیر 18 نمیاد. حتی با لپ تاپ زیر آنتن BTS هم رفتم سرعت زیاد تغییری نکرد.
اینم بگم سرعت بارگزاری صفحه ها بدلیل پینگ بالا (از 600 تا 800) کمی کمه و باید تحمل کنید اما سرعت دانلود زیر 18 نمیاد و برای من که بالای 30 کیلوبایت بود که میشه یه اینترنت ADSL 256 .
البته توی همراه اول پورت V-P-N بسته است. در ضمن اگه با گوشی بخواهید با همراه اول کار کنید پدرتون را در می آره و برای هر صفحه ای 10 تا 15 ثانیه ای شایدم بیشتر باید منتظر بمونید تا صفحه لود بشه.
اینترنت ایرانسل:
خوبی ایرانسل اینه که همه جا (تقریباً) اج داره. اما سرعتش موقع دانلود از 15 کیلوبایت بالاتر نمیره (حتی زیر آنتن BTS اونم ساعت 7 صبح) اما سرعت باگزاری صفحاتش بدلیل پینگ پایین بالاتره.
پورت V-P-N هم توی ایرانسل بسته نیست و توی گوشی هم سرعت بارگزاری صفحاتش خداست.
نتیجه گیری (البته برای خودم (چون توی مکان های مختلف ممکنه فرق داشته باشه(البته نه زیاد))):
اگه برای دانلود میخوای و محلتون اج داره همراه اول بگیر (من نزدیگ 15 گیگ دانلود کردم) اگر برای مرور صفحات و وبگردی می خوای ایرانسل بگیر.
اصلا این سرعت ها حتی 15 هم برای من اتفاق نیوفتاده ... لطفا بگوئید ملاک اندازه گیری سرعت با چه نرم افزاری یا روشی است ؟؟؟؟
برای من خیلی بره بالا 7 . دیگه یعنی لطف کنه به ما . وقتی با EDGE هم وصل میشم بدتر میشه سرعت و میاد روی 2
اصلا این توضیحات شما برای من که قابل باور نیست . یه اشکالی وجود داره .
ولی من با سرعت میانگین 20 دانلود می کردم. البته نوسان داشت ولی میانگینش 20 بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)