فروش فوری 530 و ایکس33 اغاز شد...
فروش فوری 530 و ایکس33 اغاز شد...
دوستان بر اساس طرح زیر که پرداخت سوم هم قیمتش مشخص نیست، قیمتش 315 چقدر درمیاد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ارزش خرید داره؟![]()
چون دارید پیش خرید می کنید قیمت اصلا مشخص نیست. دقیقا روزی که برای شما دعوتنامه می فرستند باید ببینید قیمت خودرو چقدره هرچقدر باقی مونده تا اون قیمت رو باید بپردازید. در مورد ارزش خرید هم بستگی به انتظار و نحوه و نوع استفاده شما از خودرو بر می گرده. هر خودرویی نقاط قوت و ضعف خاص خودشو داره. بطور کلی نمی شه در مورد هیچ خودرویی گفت ارزش داره یا خیر.
صفر92 توبازار دارن میدن 37میلیون فوری هم تحویل میدن شرایط ویژه نیازنیست![]()
سلام.دوستان من یه 206 v20 دارم که میشه همون تیپ 2 با موتور 1400 حالا من میخوام برم سراغ mvm 315.حالا میخوام ببینم کسانی که قبلا 206 تیپ 2 داشتن بیشتر از این مدل راضی هستند و یا همون 206.فقط اگه میشه بدون هیچ تعصبی جواب بدین.
یعنی یکی پیدا نمیشه جواب منو بده.من الان این وسط موندم.نمیدونم بخرم یا نه راستی در مورد مصرفش هم لطفا بگین.
درود بر عزیزان MVM سوار اونم از مدل 110 . میگن این مدلش خیلی جیگره. اینقدر تعریفشو ازین و ازون شنیدم که رفتم نمایندگیش 1 دونه برای دخترم ثبت نام کردم . ثبت نام که کردم تموم شد چند تا از دوستان گفتن پراید 111 بهتر ازونه ، حالا بین این 2 مدل موندم
اساتید اهل فن محبت کنید و راهنمائی بفرمائید ممنون میشم . اگر انصراف بدم 1 ماه دیگه پولو برمیگردونن
. با سپاس .
سلام
از لحاظ فنی و کارایی و اینکه بعدا ماشین دردسرساز نشه بین sd v8 و mvm315h شما کدوم رو انتخاب میکنید؟
واقعیتش من از این 315 خیلی خوشم میاد ولی میترسم بگیرم و بعدش از لحاظ کیفیت ازش ناراضی باشم؟
ممنون میشم راهنمائیم کنید
سپاس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)