دوستانی که گوشی 5800 دارن حداکثر سرعتی که میگیرن چنده؟
دوستانی که گوشی 5800 دارن حداکثر سرعتی که میگیرن چنده؟
سلام دوستان من وقتی تست میگیرم جواب این میشه...
ولی وقتی دانلود می کنم ماکزیمم سرعتم رو 6 هست...گوشیم هم N73 Me ..
مشکل از چیه؟
با سلام
سرعت تست با سرور و دانلود منیجر در ایرانسل
دوستان عزیز دیگه داریم بحث تاپیک رو منحرف میکنیم.......ادامه بحث در مورد سرعت اینترنت تویه تاپیک خودش دنبال بشه...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشكل از سرور دانلودتونه . با رژيد شي ردانلود كن ماگزيمم سرعتي كه ميتوني داشته باشي رو نشون ميده .ولی وقتی دانلود می کنم ماکزیمم سرعتم رو 6 هست...گوشیم هم N73 Me ..
من طرح 24 ساعته رو فعال كردم اما حالا نميدونم بايد چطور از طريق usb مبايلمو به كامپيوتر واسه استفاده از اينترنت وصل كنم. راه بلوتوث رو هم رفتم اما جز گزينه ي dialup-connection گزينه ي ديگه اي واسه استفاده از اينترنت توي نرم افزار blueSoleil نبود.
كسي ميدونه چطور ميشه از طريق usb از اينترنت gprs استفاده كرد؟
ممنون.
جالبه. سرعت من با نوكيا 6120 موقع اتصال به كامپيوتر بيشتر از 5 نميره!!!
ممنون ميشم يه دانلود منجر خوب، بهم معرفي كنين تا باهاش تست كنم ببينم سرعت با خود مبايل چقدر ميشه.
اقا من امروز یه خیابون پایین تر از خونمون رفتم سرعت دان را که چکیدم دیدم 20 هست!!!!
اخه این چجورشه دیگه!!!
در محدوده بین دو خیابون 15 کیلو اختلاف سرعته!!!
اگر سرعت رو با موبايل ميخواي بايد بري قسمت كانكشن منيجر من يادم نيست 6120 چي بود سيستم عاملش اگر سيمبينه توي ستينگ يا تولز گوشيت پيدا ميشه اگر جاواست نميدونم بعد كه رفتي روي اكتيو كانكشن برو و سرعت دانلود لحظه اي رو ببين .جالبه. سرعت من با نوكيا 6120 موقع اتصال به كامپيوتر بيشتر از 5 نميره!!!
ممنون ميشم يه دانلود منجر خوب، بهم معرفي كنين تا باهاش تست كنم ببينم سرعت با خود مبايل چقدر ميشه.
اگرم منظورت با موبايل از رو كامژيوتره برو speedtest.net
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)