تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: شما از نظر اجتماعی در چه حالتی هستید؟

راي دهنده
160. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • هیچ مشکلی ندارم

27 16.88%
  • کمی خجالتی هستم

60 37.50%
  • اجتماع هراسی دارم

68 42.50%
  • مشکل اجتماعی داشتم ولی خوب شد

5 3.13%
صفحه 15 از 25 اولاول ... 5111213141516171819 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 241

نام تاپيک: اجتماع هراسی ، جمع هراسی ، سرخی هراسی یا فوبیا ( از منظر روانشناسی )

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من خودم سر خود سیتالوپرام 20 رو برای فوبیای اجتماعی دارم می خورم.روزی 1 دونه صبح.

الان تقریبا میتونم بگم 50% فوبیام کم شده و خیلی بهتر شدم.

حتی جمعه همین هفته ماشین پدرم رو برداشتم رفتم مسافرکشی و یه پولی در آوردم. تو عید با خانواده هم مسافرت رفتم و

تو مشهد که رفتیم کلا 7 روز خونه فامیلمون بودیم و من خیلی راحت بودم اونجا به لطف سیتالوپرام .

13 به در رفته بو.دیم یکی از پارکهای مشهد بعد فامیلمون حدود 8 کیلو جوجه گرفته بود برای 20 نفر بودیم. همه خجالت می

کشیدن بیشتر از 8 تا تیکه بخورن ولی من حدود 22 تیکه خوردم و رحم نکردم. در صورتی که اگر سیتالوپرام رو نمی خوردم

کلا مشهد نمی رفتم چه برسه بخام سر سفره از همه بیشتر بخورم و خودم رو تابلو کنم

بعد از 30 روز اثر سیتالوپرام معلوم میشه .

2. این کاربر از Saeed System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ELDORAMO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

فکر کنم نشعه کردن هم راه حلی باشه!!!
    من خودم وقتی از ترامادول استفاده می کنم روحیم خیلی عوض میشه کلی می گم و می خندم! نکنه این موادی که شما هم مصرف می کنید یه جور مخدر محسوب میشه؟؟!!

دوستان کسی می تونه یه توضیحات کامل در مورد درمان این بیماری و داروهای مرتبط به همراه عوارض و نکات ظریفش ارسال کنه؟ اگه هم لینک دارید لینک بدید
    ممنون

---------- Post added at 10:24 AM ---------- Previous post was at 10:20 AM ----------

با سلام
    دوست عزیز سیتالوپرام یک داروی ضدافسردگی می باشد و معمولا در درمان افسردگی بکار می رود. علاوه بر این از سیتالوپرام برای درمان برخی اختلالات اضطرابی همچون حملات ترس، فوبیا و نیز اختلالات تغذیه ای استفاده می شود. سیتالوپرام بصورت موفقیت آمیزی در درمان نشانگان (syndrome) قبل از قاعدگی زنان، که علایمی از قبیل نوسانات خلقی، تحریک پذیری و حساسیت پستان ها ایجاد می کند، بکار رفته است. اصولا سیتالوپرام باعث افزایش سطوح ماده ای طبیعی در مغز به نام سروتونین (serotonin) می گردد؛ این ماده در حفظ تعادل روحی نقش دارد. سیتالوپرام در قالب قرص های پوشش دار و قطره خوراکی تولید می شود.
    عوارض :
    سیتالوپرام ممکن است سبب بروز برخی عوارض ناخواسته شود. در صورت شدت یا ازمان علایم یا نشانه های زیر با پزشک خود مشورت کنید: سردرد، سرگیجه، خواب آلودگی، بی قراری، عصبی شدن، تحریک پذیری، اشکال در تمرکز و حافظه، خستگی یا ضعف شدید، اختلال خواب، لرزش، تهوع، استفراغ، خشکی دهان، تغییر در اشتها، ناراحتی معده، اسهال یا یبوست، تعریق شدید و مشکلات جنسی. اما اگر دچار هر یک از علایم یا نشانه های زیر شدید، بلافاصله به پزشک خود مراجعه کنید: تشدید یا عود افسردگی، حملات ترس، هیجان یا تحریک پذیری شدید، افکار خودکشی یا آسیب رساندن به خود، خلق تهاجمی، توهم (دیدن یا شنیدن چیزهایی که وجود خارجی ندارد)، تشنج، بثورات پوستی، زردی پوست یا چشم ها و خونریزی خودبخودی.سیتالوپرام می تواند حالت خواب آلودگی ایجاد کند، بنابراین تا زمان مشخص شدن میزان تاثیر آن در شما از رانندگی یا انجام کارهای پردقت پرهیز کنید. ضمنا الکل حالت خواب آلودگی و گیجی این دارو را تشدید می کند؛ تا زمان مشخص شدن میزان تاثیر سیتالوپرام از نوشیدن الکل نیز پرهیز کنید. • اگر سیتالوپرام برای کودک شما تجویز شده است، لازم است بدانید که احتمال ایجاد عوارض جانبی خطرناک در کودکان بیش از بالغین می باشد. ممکن است متوجه شوید که کودک شما دچار تشدید افسردگی، افکار خودکشی، رفتارهای تهاجمی، اضطراب شدید، تحریک پذیری و بی خوابی شده است. در صورت بروز علایم ذکر شده یا هر گونه حالات غیر عادی در کودک خود، در اسرع وقت به پزشک معالج اطلاع دهید. • در طول مدت درمان حتما با پزشک خود بطور مرتب در تماس باشید. لازم است وی وضعیت بیماری و پاسخ شما به درمان را تحت نظر داشته باشدمصرف سیتالوپرام در کودکان باید تحت نظر پزشک صورت گیرد. برخی مطالعات نشان داده اند مصرف این دارو در کودکانی که دچار افسردگی هستند، می تواند موجب پیدایش عوارض جانبی خطرناکی گردد. • در صورت بارداری یا قصد باردار شدن، حتما با پزشک خود در خصوص فواید و مضرات استفاده از این دارو حین حاملگی صحبت کنید. سیتالوپرام ممکن است اثرات بدی روی جنین داشته باشد. • این دارو در شیر مادر ترشح می گردد و می تواند اثرات ناخوشایندی روی طفل شما بگذارد. بنابراین، مصرف سیتالوپرام در دوران شیردهی باید با احتیاط فراوان صورت گیرد و تحت نظر پزشک باشدمصرف همزمان سیتالوپرام با سایر داروهای تضعیف کننده سیستم عصبی مثل داروهای ضدافسردگی، آنتی هیستامین ها، آرام بخش ها و ضددردهای مخدری، اثرات مشابه این داروها را افزایش می دهد. • مصرف سیتالوپرام با ترانیل سیپرومین، سلژیلین و فنلزین خطر بروز عوارض بسیار وخیمی را به همراه دارد. اگر در حال استفاده از این داروها هستید، حتما پزشک خود را مطلع سازید. لازم است بین مصرف این داروها و سیتالوپرام لااقل 2 هفته فاصله باشد. • سیتالوپرام با داروهای ضدقارچ (مثل کتوکونازول)، مسدودکننده های بتا، کاربامازپین و لیتیم تداخل دارد.
    احتیاط های واجب :
    نکات زیر را به پزشک خود اطلاع دهید: • به سیتالوپرام یا هر داروی دیگری حساسیت دارید. • دارویی مصرف می کنید، اعم از داروهای با نسخه یا بی نسخه، بخصوص داروهای درمان بیماری های روانی و داروهای مقابل: داروهای ضد اضطراب، داروهای ضدافسردگی (همچون فلوکستین و کلومیپرامین)، داروهای درمان صرع (مثل کاربامازپین، فنی توئین و والپروات سدیم)، آنتی هیستامین ها، مسدود کننده های بتا مثل آتنولول، متوپرولول و پروپرانولول؛ سایمتیدین، داروهای درمان بیماری پارکینسون، کتوکونازول، لیتیم، داروهای درمان آریتمی قلبی همچون پروکائین آمید و کینیدین، داروهای درمان فشار خون بالا، ضددردهای مخدری مثل کدئین، داروهای ضدالتهاب غیر استروئیدی (همچون آسپرین و ایبوپروفن)، فنلزین، پیموزاید، آرام بخش_خواب آورها (همچون فنوباربیتال و دیازپام)، سلژیلین، سوماتریپتان، ترانیل سیپرومین و ویتامین ها. • مبتلا به این مشکلات هستید یا سابقه ابتلا به آنها را دارید: بیماری قلبی، کبدی یا کلیوی، هر گونه بیماری روانی خصوصا اختلالات خلقی دو قطبی، بیماری آلزایمر، پارکینسون، فشار خون بالا یا پایین، آریتمی قلبی (ضربان نامنظم قلب)، صرع، گلوکوم (فشار بالای چشم)، دیابت، سابقه خودکشی و سوءمصرف الکل یا دارو. • شخصی از خانواده شما سابقه بیماری روانپریشی یا خودکشی داشته است. • سن شما کمتر از 18 سال است. • قصد انجام عمل جراحی اعم از اعمال دندانپزشکی دارید.

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

یکم نگران کنندست اخرین باری که همچین دارویی استفاده کردم سپروهپتادین بود که همین عوارض رو داشت و بعد دو ماه چیزی نمونده بود خودم رو بکشم عوارضش خیلی بیشتر از اونی بود که تصور می کردم
    نظری ندارید؟

4. 2 کاربر از ELDORAMO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فکر کنم نشعه کردن هم راه حلی باشه!!!
    من خودم وقتی از ترامادول استفاده می کنم روحیم خیلی عوض میشه کلی می گم و می خندم! نکنه این موادی که شما هم مصرف می کنید یه جور مخدر محسوب میشه؟؟!!

دوستان کسی می تونه یه توضیحات کامل در مورد درمان این بیماری و داروهای مرتبط به همراه عوارض و نکات ظریفش ارسال کنه؟ اگه هم لینک دارید لینک بدید
    ممنون

---------- Post added at 10:24 AM ---------- Previous post was at 10:20 AM ----------

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

یکم نگران کنندست اخرین باری که همچین دارویی استفاده کردم سپروهپتادین بود که همین عوارض رو داشت و بعد دو ماه چیزی نمونده بود خودم رو بکشم عوارضش خیلی بیشتر از اونی بود که تصور می کردم
    نظری ندارید؟
    دوست من . ترامادول اثرش موقتیه برای فوبیا و یه نوع مسکنه و اعتیاد داره و نئشه آوره برای همین انسان رو

اجتماعی میکنه و مصرفش اصلا خوب نیست و باعث تشنج میشه در دوزاژ بالای 400 میلی گرم یا حتی در دوزاژ

پایین هنگام تداخل با داروهای اعصاب.

ولی سیتالوپرام یا هر داروی ضد افسردگی دیگه حداقل 1 ماه طول میکشه تا شروع بشه اثرش و اثرش ماندگاره

سیتالوپرام با مهار باز جذب سروتونین که یه نوع ناقل عصبیه باعث آرامش در مغز میشه برای همین به مرور زمان اضطراب اجتماعی

فرد از بین میره. حتی fda آمریکا سیتالوپرام رو تایید کرده برای درمان فوبیا و حملات پانیک

ولی ترامادول رو به هیچ وجه برای درمان فوبی استفاده نکنید. من با روانپزشکم قبلا بحث زیادی کردم درباره

ترامادول و همه اونهایی که بالا نوشتم ایشون به من گفتند.

شما نمیتوند تا آخر عمر ترامادول مسکن به این قوی و اعتیاد آور مصرف کنید برای فوبی ولی سیتالوپرام رو

تا آخر عمر هم مصرف کنید مشکلی نداره کما اینکه بعد از مصرف 1 سال دیگه احتیاجی به مصرف نیست

و اظطرابتون از بین میره ( از تجربه های یکی از یوزر هایی که 1 سال سیتالوپرام می خورد ) از ایشون پرسیدم.

6. 2 کاربر از Saeed System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

حالا دوستان برای شروع چه کارهایی رو پیشنهاد می کنند ؟ ( در رابطه با جنس مخالف که در پست های قبل گفتم ؟!)
    برای شروع سعی کن بر خلاف چیزی که عقلت بهت میگه عمل کنی
    مثلا وقتی عقلت بهت میکه " یه کاری زشته عیب داره خوب نیست مشکله ضرر داره ممکنه بدشون بیاد " بری دقیقا همون کار رو انجام بدی اگه بعد از انجام دادنش حس خوبی بهت دست داد این روش رو ادامه بده بعد از مدتی با هر جنسی میتونی رابطه برقرار کنی .

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

بله دوست عزیزم حق با شماست من فقط مثال زدم و نگران بودم که عوارض و تاثیر دارویی که گفتید مثل ترامادول نباشه
    باید به روانپزشک مراجعه کنم؟ یا خودم می تونم مصرف رو شروع کنم؟ البته حدود 70درصد مشکلم حل شده فقط مشکلم هل شدنه که تا تمرکز جمع روی من میره دست و پام و تموم حرکت های ارادی و غیر ارادی بدنم بهم میریزه

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله دوست عزیزم حق با شماست من فقط مثال زدم و نگران بودم که عوارض و تاثیر دارویی که گفتید مثل ترامادول نباشه
    باید به روانپزشک مراجعه کنم؟ یا خودم می تونم مصرف رو شروع کنم؟ البته حدود 70درصد مشکلم حل شده فقط مشکلم هل شدنه که تا تمرکز جمع روی من میره دست و پام و تموم حرکت های ارادی و غیر ارادی بدنم بهم میریزه
    هر جور خودتون صلاح میدونید.. هم روانپزشک خوبه هم روانشناس.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشين ميشه بگين اين دارو رو شما چه اثري داشته و با چه دوزي مصرف ميكنين؟
    اثر زیادی نداشته که من بگم واقعا خوب شدم...بعضی روزها حتی فکر میکنم هیچ فرقی نکردم...

ولی سعی میکنم خودم رو در معرض موقعیت های استرس زا قرار بدم تا بتدریج خوب بشم...

تنها کمکش اینه که من میتونم خودم رو در موقعیت های استرس زا قرار بدم.

مثل مسافر کشی که 4 نفر غریبه رو سوا رماشین می کنم درسته اضطراب م یگیرم وقتی مسافر میزنم

ولی سعی میکنم حواسم رو پرت کنم با گذاشتن آهنگ .

دارم بد جوری میجنگم با اضطرابم می خوام به زانو در بیارمش ولی بعضی روزها اون منو میزنه زمین

11. 2 کاربر از Saeed System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

ولی سعی میکنم حواسم رو پرت کنم با گذاشتن آهنگ .

دارم بد جوری میجنگم با اضطرابم می خوام به زانو در بیارمش ولی بعضی روزها اون منو میزنه زمین
    علایق و رفتارها رو باید عوض کنید برید سمت چیزهایی که بهتون کمک میکنه مثلا من کلا رفتم سراغ فیلم های اکشن و موسیقی متال و گیم هایی مثل هیت من ، سعی کردم دیکران رو زیر دست خودم تصور کنم وقتی احساس بزرگی و قدرت می کنی دیگه استرس سراغت نمیاد
    یه مدت تصورم این بود که وای اگه فردا برم و فلان جا صحبت کنم و یه نفر یه سوتی ازم بگیره بلند شه جلو همه تیکه بارم کنه از خجالت اب میشم
    این تصور رو عوض کردم و با خودم گفتم اگه یه همچین کسی پیدا شد یه فحش بارش می کنم و بعد از جلسه یه دست کتک حسابی می زنمش تا ادم شه باعث شد تا توی شرایط استرس زا به جای اینکه با ترس برم جلو یه جورایی با حالت تدافعی و اماده واسه حمله میرفتم کم کم بعد یه مدت احساس برتری می کنی و همه چی حل میشه

13. این کاربر از ELDORAMO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ميشه بدونم با چه دوزي مصرف ميكنين؟چون دوز دارو دكتر با توجه به وزن و سن بيمار مشخص ميكنه
    با دوز 20 میلی گرم در روز سنم 22 سال وزنم 105 کیلو البته تو پرم یعنی وزن استخونام زیاده . اسکلتم

سنگینه .ماهیچه هام هم تقریبا قویه . چون با این وزنم بارفیکس میزنم

15. این کاربر از Saeed System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز meisam317's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

سیتالوپرام بهترین نوعش هگزال المان هستش که یه کم گرونه 10-12 تومن که من خریدمش . 20 mg بیمه نمیده
    اگه بخای بیمه بخری باید به دکتر بگی 40 میلی گرم تجویز بکنه بعد نصفش بکنی .

راستی سیتالوپرام بهتره یا فلوتکسین ؟ موارد تجوبزشون چه فرقی میکنه ؟

17. این کاربر از meisam317 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •