سلام؛
هنوز هیچ چیزی مشخص نیست.
سلام؛
هنوز هیچ چیزی مشخص نیست.
نوشته شده توسط Electronic Arts EA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هادی جان ممنون از زحمتی که میکشی اما من این ویدئو رو دو روز پیش توی تاپیک گذاشته بودم .
بچه ها اگه ممکنه توی پستهاتون یک کم دقت کنید که دوباره کاری نشه من الان دوباره این ویدئوی 100 مگی رو دانلود کردم و دیدم همونه که خودم قبلا توی تاپیک گذاشته بودم .
سلام؛
من واقعا معذرت میخوام اصلا اون پستو ندیدم. نمیدونم این چند روزه چرا اصلا حواسم نیست.
ممنون از تذکری که دادی، خوب شد گفتی که بقیه اشتباهی دان نکنن.
![]()
خواهش میکنم هادی جان . اگه ممکنه اون پستی که این ویدئو رو توش قرار دادی ویرایش کن تا بچه ها دوباره این ویدئو رو دانلود نکنن چون معمولا کاربرا پستها رو یکی یکی جلو میان بعد از دانلود اون , پستهای اخیر منو و شما رو میبینن .نوشته شده توسط Electronic Arts EA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن ممنون از اون ویدوئی دومی که گذاشته بودی .
راستی میگم این دیوید خان انگار انگلیسیه نه ؟ انگلیسی رو که خیلی غلیظ حرف میزنه . همیشه برای من این سوال مطرح بود که چراEA اینقدر به فوتبال انگلیس توجه داره نگو کارگردان بازی بچه اون طرفاست.
آدم خیلی جالبیه هم حرکاتش و هم چیزایی که میگه معلومه که روحیه بسیار شاد و جوونی داره به نظر من که آدم بسیار مناسبیو برای این پست حساس انتخاب کردن .
Last edited by 4039; 17-06-2010 at 09:03.
سلام؛
من بالای اون پستم نوشتم که تکراریه، آقا دیوید هم که آره دیگه انگلیسیه. فقط این سازنده PC کی بود؟ همین لوک دید، اصلا ندیدیمش پارسال. امیدوارم امسال اینطوری نشه و یه چند تا ویدیو از سازنده PC بدن.
![]()
والا اینقدر که به فکر کنسول اند به فکر pc نیستند به نظر من که باید به اینا یاد آوری کنیم این بازی برای pc هم هست و گرنه یادشون میره بسازن.
سلام
دوتا ویدئوی جدید اومده :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
متاسفانه هیچ کدوم رو نتونستم ببینم...... ولی تو این عکس دومی اولترافورد عجب نمایی توپپی داره!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جزئیات کنار زمین هم خیلی بیشتر شده و کیفیت تماشاگران هم بیشتر شده به نظر...
مسعود عزیز اولی رو فکر کنم تکراریه آخه یه تریلر دیگه صفحات قبل بود یه قسمتش عین همین بود.
سلام
دست دوستان درد نکنه گفتم اسم نبرم شاید بعضی از عزیزان از قلم بیفتند
در مورد اون فیلم 16 مگی من صحبتای دیوید روتر رو خوب فهمیدم ولی اون دومیه همش داش روی رونی بنده خدا کار می کرد ولی تحولات زیادی رو میشه امسال هم در نکست و کارنت احساس کرد من که حقیقتا تصمیم بر خرید کنسول گرفتم البته بعد کنکور
چون احتمال 99 درصد امسال فیفا 11 پی سی همون کارنت باشه
خیلی ببخشید که من هر روز آمار کنکورو میدم
حقیقتا نمیدونم چند تا از دوستان انجمن کنکورین ولی بازم :
13 روز دیگه تا کنکور مونده
تو اون یکی دست رونی خیلی بزرگ تر بود... گفتم شاید الان مدل های بدنی کامل شده باشه و اینو دادن بیرون....مسعود عزیز اولی رو فکر کنم تکراریه آخه یه تریلر دیگه صفحات قبل بود یه قسمتش عین همین بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)