مسی فردا می ترکونه
روی هرچی رونالدو کم میشه
![]()
مسی فردا می ترکونه
روی هرچی رونالدو کم میشه
![]()
بابا تورو خدا....
چرا مسی رو با رونالدو مقایسه می کنید؟؟؟؟؟ رونالدو دیگه تموم شد مسی تازه داره شروع می شه اصلا این دو تا نباید مقایسه بشن.
فعلا هم به نظر من مسی تقریبا رقیب جدی ای نداره که بخواد باهاش مقایسه بشه![]()
به امید برد آرژانتین
فقط دعا کنید غرور آرژانتین کار دستش نده و اینکه زیاد رو دروازه ش فشار نیاد
کلا بهتره بازی هجومی انجام بده و به حریف اجازه نده توی زمینش بیاد
امیدوارم این جام،جام مسی باشه
viva argentina!!!
فقط امروزو داشته باشین عاقبت کسیکه جلو ارژانتین دراد!!!
ایول عجب پستهایی میبینم فقط آرژانتینو امروز سی کنید ببینید میترکونه10-0موج مکزیکی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!عاقبت کسیکه جلو ارژانتین دراد!!!
ایول ایول آرژانتینو ایول .....
قربون همتون علی.![]()
این عکی زن مارادوناس
مارادونا از 18 سالگی نامزدش بوده و خیلی هم دوسش داشته ، من که صحنه های عاشقانشون رو میبینم ،اینو میفهمم ، یه بار مارادونا یه گل از زمین بر میداره وبه نامزدش میده وبه آغوش میکشدش که خیلی رمانتیک هست.
چد ساعت بیشتر تا بازی نمونده ...مارادونا گته ما هم مثل نیجریه خشن بازی میکنیم ... استرس دارم ...بازی اوله حتما باید ببریم
اميدوارم كه اين بازي بر خلاف دو بازي ديروز گل زياد داشته باشه و البته فقط براي آرژانتين......
و يه خبر كه مارادونا در مورد نيجريه خطاب كرده:
مارادونا: نيجريه، كامرون دوم نيست
خبرگزاري فارس: سرمربي پرحاشيه تيم ملي فوتبال آرژانتين گفت: نيجريه، كامرون دوم نيست و اجازه نميدهيم خاطره جام جهاني 90 تكرار شود.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت رسمي فيفا، ديهگو آرماندو مارادونا در نشست خبري روز گذشته خود تصريح كرد: نيجريه، كامرون دوم نيست و اطمينان داشته باشيد با قدرت كار خود را شروع ميكنيم.
وي افزود: آرژانتين قدرت انكار ناپذير فوتبال جهان است و با اقتدار از گروه خود صعود خواهد كرد. در اين حقيقت هيچ شكي ندارم و ميدانم كه مردانم با اجراي دقيق دستورات تاكتيكي و با اتكا به قدرت برتر تكنيكي خود براي قهرماني حركت ميكنند.
مارادونا در مورد خاطره شكست آرژانتين برابر كامرون در جام جهاني 1990 ايتاليا گفت: هرگز اجازه نميدهيم خاطره 90 بار ديگر تكرار شود و بين نيجريه امروز با كامرون سال 90 هيچ وجه تشابهي وجود ندارد.
آرژانتين امروز و از ساعت 18:30 به وقت تهران برابر نيجريه صف آرايي ميكند.
هوهه هوهه هوهه هوهه
امروز نيجريه منفجر ميشه مطمئن باشيد
هوهه هوهه هوهه هوهه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)