سلام ممنون دوست عزیز.حالا میشه بگید از کجا میشه گیر اورد من که توی گوگل سرچ کردم اومد عینک افتابی!!!!!!!!!!!یه ادرسی جایی هست که از اونجا گیرش بیارم.ممنون![]()
سلام ممنون دوست عزیز.حالا میشه بگید از کجا میشه گیر اورد من که توی گوگل سرچ کردم اومد عینک افتابی!!!!!!!!!!!یه ادرسی جایی هست که از اونجا گیرش بیارم.ممنون![]()
اين سومين باره كه به اين سوال جواب ميدم.تو رو خدا پستهاي 1 يا حداكثر 2 صفحه قبل رو بخونيد.منم نميدونم كجا داره و
توي ايران امكان پيدا كردنش 5 درصد است
:
:
:
Last edited by maghzae-motefaker; 25-06-2010 at 17:19.
حالا چرا میزنی.اخه یکی از دوستان گفته بود که توی یکی از سایت ها دیده.مقصر اونه.اونو بزنولی بازم ممنون.اگر اطلاعات بیشتر داری بازم بگو.چون من بد جوری گیرم روی سه بعدیه.راستی اگر یکی بره عربستان مکه میتونه بیاره درسته؟
حذف شود .................................
Last edited by regularuser; 08-12-2010 at 09:57.
حذف شود .................................
Last edited by regularuser; 08-12-2010 at 09:57.
ببخشيد.
والا نميدونم.بايد بره ببينه ميتونه پيدا كنه.
خوب مشكل همينه ديگه.هيچ گزينه اي نداره.شايدم داره و من نميدونم.ولي فكر نكنم.حالا تحقيق ميكنم خبر ميدم.
اره منم خوندم.ولي فكر نكنم عملي بشه.
سلام به همه
آقا من این عینک های آبی و قرمز رو با استفاده از طلق معمولی ساختم (البته برای تست)
برنامه IZ3D و tridef رو هم نصب کردم. ولی تغییری مشاهده نکردم
نمی دونم، شاید من بلد نیستم!؟!؟
رنگ آبی باید روی چشم راست قرار بگیره درسته؟؟
کارت گرافیک من آنبورد 3300 ای تی آی هست که آخرین ورژن کاتالیست رو هم نصب کردم.
تنظیمات خاصی داره؟
فیلم یا عکس خاصی هست که روش تست کنم؟ از کجا دانلود کنم؟
اگه می شه یه راهنمایی بکنین
ممنون
Last edited by mmasoudd; 26-06-2010 at 09:14.
راستی این فیلمی که توی بعضی از پارک ها نمایش میدن از کدامش هست چون با برداشتن عینک تفاوتی نمیکنه
من چون خودم ويندوزم xp هست هنوز وقت نكردم ويندوز عوض كنم و اين نرمافزارها رو تست كنم.
اگر كسي هست به اين دوستمون كمك كنه.
كدوم پارك؟
چجوريه؟
عينكش از كدوماس؟
2 تا ويدئو پرجكشن داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)