تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 15 اولاول ... 51112131415
نمايش نتايج 141 به 149 از 149

نام تاپيک: بررسی لپ تاپ های لمسی یا Tablet PC ها

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    سر کوچه !!!

پيش فرض

سلام
    دوستان لیست کل این لپثاپ های لمسی رو کجا میتونم ببینم ؟ میخوام ببینم بهترین کانفیگ رو کدوم داره ، اونو بگیرم چون واسه گیم هم میخوام
    در ضمن اینا واسه نوشتن جزوه تو دانشگاه کارامد هست ؟ یا قلم دفتر خودمون بهتره !؟

داره خودمونی میشه raahi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

از نظر مدت زمانی که باتری می ده من خودم با استفاده از power saving حدود 4 ساعت بزور ازش کار کشیدم.
    فکر می کنم با اون تعریفی که شنیده بودم یعنی حدود 7 ساعت خیلی فاصله داره . یعنی لپ تاپ من مشکل داره؟

برای اون حالتی هم که گفته بودم CPU می ره روی 100% و پایین نمیاد تست کردم دیدم وقتی روی power saving هست این اتفاق می افته و به محض اینکه power plan رو میزارم رو HP recommended سریع مصرف CPU میاد پایین . دقت کردم دیدم فرق این دو حالت با هم تو یه آیتمه ، یعنی " System cooling Policy" که در قسمت processor power management از power Option قرارداره. به این ترتیب که در حالت Power saving این گزینه Passive و در حالت HP recommwnsws حابت ACTIVE داره
    برای این مشکل به گارانتی همراه پردازش تمام گرفتم گفت نباید روی فرش و غیره بزاری چون خاک و پرز می گیره .

راستی چون تو این تاپیک بیشتر دوستان HP Touch Smart tm2 خریدن، موافقید که بقیه بحث رو تو یه تاپیک با عنوان کلوپ HP Touch Smart tm2 ادامه بدیم؟
    Last edited by raahi; 13-01-2011 at 00:01.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

از نظر مدت زمانی که باتری می ده من خودم با استفاده از power saving حدود 4 ساعت بزور ازش کار کشیدم.
    فکر می کنم با اون تعریفی که شنیده بودم یعنی حدود 7 ساعت خیلی فاصله داره . یعنی لپ تاپ من مشکل داره؟

برای اون حالتی هم که گفته بودم CPU می ره روی 100% و پایین نمیاد تست کردم دیدم وقتی روی power saving هست این اتفاق می افته و به محض اینکه power plan رو میزارم رو HP recommended سریع مصرف CPU میاد پایین . دقت کردم دیدم فرق این دو حالت با هم تو یه آیتمه ، یعنی " System cooling Policy" که در قسمت processor power management از power Option قرارداره. به این ترتیب که در حالت Power saving این گزینه Passive و در حالت HP recommwnsws حابت ACTIVE داره
    برای این مشکل به گارانتی همراه پردازش تمام گرفتم گفت نباید روی فرش و غیره بزاری چون خاک و پرز می گیره .

راستی چون تو این تاپیک بیشتر دوستان HP Touch Smart tm2 خریدن، موافقید که بقیه بحث رو تو یه تاپیک با عنوان کلوپ HP Touch Smart tm2 ادامه بدیم؟
    خوب power saving، حتماً با نور بالا 4 ساعت کار کردید
    اون 7 ساعت یا 9 ساعت برای حداکثر امکانات هست

داره خودمونی میشه raahi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نه
    من هم با کمترین برایتنس استفاده کردم تازه 4 ساعت هم نشد

خیلی از دوستانی که 2090 خریدند دیگه نمیان به تاپیک؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نه
    من هم با کمترین برایتنس استفاده کردم تازه 4 ساعت هم نشد

خیلی از دوستانی که 2090 خریدند دیگه نمیان به تاپیک؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    خوب رو خود hp بگذارش که کمتر مصرف کنه
    دفعه اول چطور شارژ کردید
    این خیلی مهمه
    تا 3 دفعه اول هنگام شارژ نباید ازش استفاده کنید
    تا 3 دفعه اول باید تا 12 % خالی کنید و سپس در حالت خاموش شارژ کنید و 1 ساعت هم بعد شارز بگذارید به برق بموند تا ظرفیتش رو پیدا کند
    ولی از دفعه ها بعد نصفه نیمه شارژ کنید بهتر هست تا این که کامل خالی بشه ولی بعد از هر 30 بار شارژ یک با دیگه کار بالا رو بکنید
    من بین 1030 و 2090 مردد شده بودم ولی به خاطر باطری 1030 رو انتخاب کردم (درسته که گرافیکش کم مصرف تر هست ولی در حالت باطری سی پی اینتل استفاده می شوند که میرسیم به سی پی یو که 35 وات به جای 10 وات تأثیر زیادی رو مقدار شارژ دارد)
    شما از 2090 راضی هستید؟
    خنک هست؟
    از نظر سرعت چطور هست؟
    و ...

داره خودمونی میشه reallovegach's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض

سلام
    بچه ها 2090ee چنده الان ؟
    لپ تاپ تاچ جدیدتر و بهتری اومده ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

اچ پی tm2 سری خیلی خوبی است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام
    راستش من حدود 10 روزه 2090ee خریدم
    نتایجم رو میگم
    1- cpu intel core i3 330u
    اولا این پردازنده نسل جدیده که 2 هسته داره و هرکدام میتونن مثل 2 هسته مجزا کار کنن یعنی به زبان ساده 4 هسته 1.2 داره میتونین با نصب gadget all cpu meter اینو ببینین یا برین توی manage گزینه device manager روی گزینه processors و چکش کنید در ضمن سری کم مصرف هستش
    این پردازنده ها دارای ماتریس ساخت متفاوتی هستن و 32 نانو متری هستن یعنی میتوان تعداد سلواهای بیشتری توی ساختش بکار برد و قیاس عدد قدرت اونا با بقیه کاملان اشتباهه و حتی امتیاز دهی خود ویندوز 7 هم در انالیز اینها اشتباه میکنه
    پس نگران پردازنده نباش

2- کارت گرافیک
    نمیخوام باز عددو رقم بیارم اما به زبون عادی میگم 90 در صد کارت گرافیکهای بازار جلوی گرافیک ati این دستگاه کم میارن من یه بازی رو که موتورهای ساخت گرافیکی خیلی خوبی نداشت مثل necro vision روی سیستم خونگیم که cpu amd 4 هسته ای 2.6 داره و گرافیک 1 گیگ ati داره نصب کردم و بعد روی 2090ee نتایج خارق العاده بود بهتر از 1 گیگ اجراش کرد .گرافیک دومش هم نسل جدید اینتل 64 مگ هستش درکل من دربست گرافیکش رو تضمین میکنم

3- صفحه نمایش
    12 اینچ led و باکیفیت اچ دی و صفحه لمسی خازنی و قابلیت مولتی تاچ هستش که اگه بگم بهش افتخار میکنم کم نگفتم همین که قابلیت مولتی تاچ داره (2 انگشتی) و میچرخه میتونه کاملا راضیت کنه و کافیه یه فیلم اچ دی باهاش پخش کنید تا از لپ تاپ های قبلیتون دلزده بشید

4- اسپیکر
    اسپیکرهاش ساخت شرکت آلتک هستش و کاملا حرفه ای با تغییرات اکولایزر محسوس من قبل از 2090ee از سری دل وسترو 1400 داشتم که خدای اسپیکر لپ تاپهای دنیا هستش باید بگم که اسپیکرهای 2090 خیلی خیلی عالیه و همینکه سیستم دالبی داره دیگه نمیدونم چجوری تعریف کنم

5- گرما
    کی گفته گرم میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟

6- صدا
    میترسم اینقدر بیصداس اگه یوقت فنش بسوزه نفهمم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7- وزن
    9/1 کیلوگرمه نمیشه گفت خیلی سبکه ولی تجربه شخصی من میگه اگه یه شرکت بخواد با این کانفیگ واست لپ تاپ بسازه و از این سبکتر باشه حتما کلاه سرتون گذاشته
    در ضمن من دوست دارم وزنشو . یه اطمینان بهت میده

8- قلم و وسایل جانبی
    قلمش که خیلی راحت کار میکنه و یه دی وی دی رایتر اکسترنال همراشه که قابلیت نوشتن روی دی وی دی رو داره (light scribe) و قیمتش 110 دلاره که توی کارتونش هست

9- باطری
    عمرش عالیه و حدود 7 ساعت کار میکنه

10- پد
    پد این دستگاه نیز همانند صفحه نمایش قابلیت مولتی تاچ داره و حتی رو کلیداش هم میتونی کار کنی

در کل اگه میخواین 2090ee بخرین درنگ نکنین
    سلام
    میشه بگی که از کجا خریدید؟ و چند قیمت؟! ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان من هم می خام تبلت بگیرم.
    عزیزانی که دارن از این مدل 2090 راضین؟
    اصلا الان هم پیدا میشه؟
    حول و حوش 1 تومن چی پیدا میشه؟
    نظرتون راجع به این چیه؟
    dell inspiron 1090
    راستش من دنبال بازی مازی نیستم. اما فتوشاپ رو میخام تا حدی جواب بده. سبک باشه و باطری قوی داشته باشه.
    ممنون میشم اگه اساتید راهنمایی کنن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •