سلام
دوستان لیست کل این لپثاپ های لمسی رو کجا میتونم ببینم ؟ میخوام ببینم بهترین کانفیگ رو کدوم داره ، اونو بگیرم چون واسه گیم هم میخوام
در ضمن اینا واسه نوشتن جزوه تو دانشگاه کارامد هست ؟ یا قلم دفتر خودمون بهتره !؟![]()
سلام
دوستان لیست کل این لپثاپ های لمسی رو کجا میتونم ببینم ؟ میخوام ببینم بهترین کانفیگ رو کدوم داره ، اونو بگیرم چون واسه گیم هم میخوام
در ضمن اینا واسه نوشتن جزوه تو دانشگاه کارامد هست ؟ یا قلم دفتر خودمون بهتره !؟![]()
از نظر مدت زمانی که باتری می ده من خودم با استفاده از power saving حدود 4 ساعت بزور ازش کار کشیدم.
فکر می کنم با اون تعریفی که شنیده بودم یعنی حدود 7 ساعت خیلی فاصله داره . یعنی لپ تاپ من مشکل داره؟
برای اون حالتی هم که گفته بودم CPU می ره روی 100% و پایین نمیاد تست کردم دیدم وقتی روی power saving هست این اتفاق می افته و به محض اینکه power plan رو میزارم رو HP recommended سریع مصرف CPU میاد پایین . دقت کردم دیدم فرق این دو حالت با هم تو یه آیتمه ، یعنی " System cooling Policy" که در قسمت processor power management از power Option قرارداره. به این ترتیب که در حالت Power saving این گزینه Passive و در حالت HP recommwnsws حابت ACTIVE داره
برای این مشکل به گارانتی همراه پردازش تمام گرفتم گفت نباید روی فرش و غیره بزاری چون خاک و پرز می گیره .
راستی چون تو این تاپیک بیشتر دوستان HP Touch Smart tm2 خریدن، موافقید که بقیه بحث رو تو یه تاپیک با عنوان کلوپ HP Touch Smart tm2 ادامه بدیم؟
Last edited by raahi; 13-01-2011 at 00:01.
خوب power saving، حتماً با نور بالا 4 ساعت کار کردید
اون 7 ساعت یا 9 ساعت برای حداکثر امکانات هست
نه
من هم با کمترین برایتنس استفاده کردم تازه 4 ساعت هم نشد
خیلی از دوستانی که 2090 خریدند دیگه نمیان به تاپیک؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب رو خود hp بگذارش که کمتر مصرف کنه
دفعه اول چطور شارژ کردید
این خیلی مهمه
تا 3 دفعه اول هنگام شارژ نباید ازش استفاده کنید
تا 3 دفعه اول باید تا 12 % خالی کنید و سپس در حالت خاموش شارژ کنید و 1 ساعت هم بعد شارز بگذارید به برق بموند تا ظرفیتش رو پیدا کند
ولی از دفعه ها بعد نصفه نیمه شارژ کنید بهتر هست تا این که کامل خالی بشه ولی بعد از هر 30 بار شارژ یک با دیگه کار بالا رو بکنید
من بین 1030 و 2090 مردد شده بودم ولی به خاطر باطری 1030 رو انتخاب کردم (درسته که گرافیکش کم مصرف تر هست ولی در حالت باطری سی پی اینتل استفاده می شوند که میرسیم به سی پی یو که 35 وات به جای 10 وات تأثیر زیادی رو مقدار شارژ دارد)
شما از 2090 راضی هستید؟
خنک هست؟
از نظر سرعت چطور هست؟
و ...
سلام
بچه ها 2090ee چنده الان ؟
لپ تاپ تاچ جدیدتر و بهتری اومده ؟
اچ پی tm2 سری خیلی خوبی است
سلام
میشه بگی که از کجا خریدید؟ و چند قیمت؟! ممنون
دوستان من هم می خام تبلت بگیرم.
عزیزانی که دارن از این مدل 2090 راضین؟
اصلا الان هم پیدا میشه؟
حول و حوش 1 تومن چی پیدا میشه؟
نظرتون راجع به این چیه؟
dell inspiron 1090
راستش من دنبال بازی مازی نیستم. اما فتوشاپ رو میخام تا حدی جواب بده. سبک باشه و باطری قوی داشته باشه.
ممنون میشم اگه اساتید راهنمایی کنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)