تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 451 اولاول ... 51112131415161718192565115 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

پروفشنال hasibi01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمان - رفسنجان

پيش فرض

دوست عزیز خیلی داری گرون می خری بیشتر بگرد برو پایتخت یا پارسیان چون این قیمت با بلوریشه 1410 و بدون بلوریش میشه 1370 شایدم کمتر حدودا گفتم که همون مدل pro 64 موفق باشید
    با درود

این قیمتی که فرمودین بدون گارانتیه؟ آخه تو سایت امرتات قیمت مدل JX014 رو زده 1530. یا مثلا سازگار قیمت زده 1490 فکر کنم. حالا اینی که شما میگید همونه یا اینکه بی گارانتیه. یعنی امکان داره که قیمت بازار اینقدر با اونی که وارد کننده علام میکنه تفاوت داشته باشه؟

در ضمن من همین الان سایت ویستا رو چک کردم ولی متاسفانه N61jq تو لیستشون نبود؟؟؟ این یعنی فقط میشه گارانتیه امرتات یا سازگار رو گرفت یا اینکه جریان چیز دیگه ایه؟
    Last edited by hasibi01; 06-06-2010 at 12:07.

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنونم هم به خاطر جواب هم به خاطر سرعت عمل...
    اینtv همون کارتtvاکسترنال خودمونه؟..
    بعدش این که asus از همون اول که به مقصد ایران فرستاده اینا رو نصب نکرده یا این گارانتی ها پیچوندند..
    خواهش میکنم.
    نه این کارت یه کارت Internal است و مطابق با سفارش نصب میشه.در این مورد خود گارانتیها سفارش نصب ندادند،چون طبیعتآ قیمت دستگاه هم گرونتر میشد.

3. این کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Vespoher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان خیلی خوشحالم که طرفدارای این مدل زیاد شدند.
    ارزون ترین جایی که من پیدا کردم و هفته پیش خریدم پاساژ پارسیان تو ولیعصره .
    با بلوری و هارد 640 و گارانتی امرتات من گرفتم 1425
    مغازه بغلیش هم میداد 1420 با گارانتی الماس
    مدل Pro64 هم میداد 1340 که بدون بلوری و هارد 500 و گارانتی الماس
    میتونم اینجا آدرس مغازه رو بذارم . ؟ البته اگه تبلیغ نباشه .
    خواستید برید همین جا بگیرید ...

5. 4 کاربر از Vespoher بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

با درود

این قیمتی که فرمودین بدون گارانتیه؟ آخه تو سایت امرتات قیمت مدل JX014 رو زده 1530. یا مثلا سازگار قیمت زده 1490 فکر کنم. حالا اینی که شما میگید همونه یا اینکه بی گارانتیه. یعنی امکان داره که قیمت بازار اینقدر با اونی که وارد کننده علام میکنه تفاوت داشته باشه؟

در ضمن من همین الان سایت ویستا رو چک کردم ولی متاسفانه N61jq تو لیستشون نبود؟؟؟ این یعنی فقط میشه گارانتیه امرتات یا سازگار رو گرفت یا اینکه جریان چیز دیگه ایه؟

دوست عزیز مدل Pro 64 بلوری نداره اما الان با بلو ری هم هست اگه با بلو ری بگیری قیمت بالاتره اگه بدون اون بگیری پائین تره این ها همشون گارانتی دارند اگه سایت ویستا این مدل رو تو سایتش نزده دلیل نداره که یعنی این مدل را نداره شاید سایتشون را اپدیت نکردن به همین خاطر . قیمتی که مغازه دار بهت میده ممکنه از قیمت گارانتی کمتر باشه ولی همشون گارانتی رسمی را دارند
    Last edited by You Were Mine; 06-06-2010 at 12:39.

7. 3 کاربر از You Were Mine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

وایو من عزیز میشه زحمت بکشی وقضیه این سرعت رم رو توضیح بدی..
    رو پک زده1066 اما با اورست تست کردم زده بود 1333 به ویستا زنگ زدم گفتند امکان نداره1333 با این قیمت باشه وخیلی گرونتره هرچی گفتم تست کردم.. گفت نرم افزارت باگ داشته. نزدیک بود شاخ در بیارم..
    بچه ها هم که تست کردند 1333 زده بود..

9. 2 کاربر از h@medM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Vespoher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

امروز سایت اسوس رو دیدم آپدیت درایورهای N61jq رو گذاشته . کارت گرافیک و صدا و بایوس و همه دیگه ....
    من یه مشکلی داشتم و اون اینکه وقتی حین کار دارم موسیقی گوش میدم بعد حدود 2 ساعت موسیقی گیر میکنه و هی قطع و وصل میشه و پنجره ها با تاخیر باز میشه ... چند بار اینجوری شده . واسه همین آپدیت کارت صدا رو گرفتم گفتم شاید ربطی داشته باشه.
    کسی این مشکلو داشته ؟
    اینم آدرس :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

11. این کاربر از Vespoher بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وایو من عزیز میشه زحمت بکشی وقضیه این سرعت رم رو توضیح بدی..
    رو پک زده1066 اما با اورست تست کردم زده بود 1333 به ویستا زنگ زدم گفتند امکان نداره1333 با این قیمت باشه وخیلی گرونتره هرچی گفتم تست کردم.. گفت نرم افزارت باگ داشته. نزدیک بود شاخ در بیارم..
    بچه ها هم که تست کردند 1333 زده بود..
    ببین دوست عزیز من یه توضیح کلی بدم تا همه چیز روشن بشه.مدل ارائه شده توسط ایسوس N61jq-jx006v است که به صورت پیش فرض تو سایتش هم مشخصاتش رو اورده که از رم 1066 هم استفاده کرده.بقیه مدلها همه مدل سفارشی خریدار هستند(Pro64 و ....)که هم با رم 1333 موجود است و هم با 1066 اما تو مدلهایی که من تو بازار دیدم مدلهای ارائه شده با گارانتیهای سازگار و امرتات با رم 1333 است که مثل مال من رو جعبه زده 1066 اما رو دستگاه 1333 نصبه متاسفانه مدلهای ارائه شده توسط گارانتی های دیگه رو ندیدم.اما دوستان میگفتن که با رم 1066 هم وارد کردند.

13. 2 کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امروز سایت اسوس رو دیدم آپدیت درایورهای N61jq رو گذاشته . کارت گرافیک و صدا و بایوس و همه دیگه ....
    من یه مشکلی داشتم و اون اینکه وقتی حین کار دارم موسیقی گوش میدم بعد حدود 2 ساعت موسیقی گیر میکنه و هی قطع و وصل میشه و پنجره ها با تاخیر باز میشه ... چند بار اینجوری شده . واسه همین آپدیت کارت صدا رو گرفتم گفتم شاید ربطی داشته باشه.
    کسی این مشکلو داشته ؟
    اینم آدرس :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مرسی از اطلاع رسانی سریع.
    من شده 10 تا 12 ساعت بی وقفه در کنار کارهای دیگه موزیک هم گوش کردم و به مشکل نخوردم.احتمالآ با آپدیت درست بشه.لطفآ بعد از آپدیت خبرشو بده.

15. این کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hes_luckey's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آقا اصفهان این N61JQ نیست که نیست

یه جا دیدم امروز N61 اورده بود ولی N61JA و N61JV بودن از شانس من

پروفشنال aliugd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خیلی دور ، خیلی نزدیک

پيش فرض

اتفاقا ایسوس کاره خوب را انجام میده اگه قرار بود که مثل سونی همه چیز بزنه که ...
    من قبلا خیلی طرفدار سونی بودم تا جایی که میخواستم لپ تاپ هم از سونی بگیرم اما فهمیدم به درد نمیخوره خرابی زیاد داره پشتیبانی درستی تو ایران نداره و ...
    سونی فقط ال سی دی هاش خوبه تازه اونم میدونین چیه ؟ !!!!! میدونین پنل های ال سی دی های سونی را سامسونگ میزنه ؟ !!!!!!!!!! جدیدا سونی میخواد پنل هاشو بده شارپ براش بزنه .
    اگه ایسوس میده بعضی از قطعاتشو شرکت های معروف بزنند دلیل داره اگه میده ال سی دی را سامسونگ بزنه چون یکی از معروفترین و بهترین شرکت های تولید ال سی دی و ال ای دی هست در ضمن میدونین مادربورد و کارت گرافیک هایی که ایسوس توی لپ تاپ هاش استفاده میکنه ساخت خود ایسوس هستند اما سونی چی؟ اینجا بحث غیرت و حیثیتی نیست بحث کیفیت ... ایسوس شرکتی است که فقط قطعات کامپیوتر را تولید میکنه و تمرکزش فقط روی قطعات بخاطر همین همیشه موفق بوده و در صدر جدول کمترن خرابی لپ تاپ ها هست
    به شدت با حرفهای شما موافقم
    درود بر شما و ایسوس و سامسونگ و الجی ...
    خب راستش منم میخوام همین مدل رو بگیرم بدون شک
    موفق باشید

---------- Post added at 04:12 PM ---------- Previous post was at 04:11 PM ----------

سلام .

در مورد RAM تو سایت سازگار زده 1333 . قیمت خوبی هم داره .

قیمت هم : 1.490.000

در مورد صفحه نمایش ، اتفاقا من دنبال همجین لپ تاپی بودم . رزولوشن خوب . میدونین چرا . چون 1 سال دیگه که خواستین یه بازی رو روی High بازی کنین وقتی رزولوشن زیاد باشه افت فریم میکنه . تجربشو داشتم واقعا عذاب آوره .

پس موقع خرید باید یوزرنیم و پسورد بخواد ویندوز ؟ من 2شنبه دارم میخرم .

مخلصیم .
    سلام امیر جان
    مرسی تو هم میخوای این مدل رو بگیری!!؟؟
    این لپ تاپ واسه منه، خزش نکن دیگه! (نه شوخی بود)
    منم میخوامش

18. این کاربر از aliugd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •