اها تاز ه يادم اومد يك بحثايي هم بود توي تاپيك در اين مورد حق با شماست ابي جان![]()
اها تاز ه يادم اومد يك بحثايي هم بود توي تاپيك در اين مورد حق با شماست ابي جان![]()
ممنون از پاسخ دوستان عزیز
ببینید من با فروشنده های بانه تماس گرفتم میگند هر دو مدل رو سایز 46 دارند و میگند مدل c650 مثل b650 نیست که دو مدل اروپایی و اسیایی داشته باشه اما هم مالزی داره هم made by sumsung که مالزی 35 تومن گرونتره میخوام بدونم که کدوم رو بخرم کیفیت ساختش بهتره و در ضمن با زبان فارسی مشکلی پیدا نمیکنه
ولله اگه مالزی داره بهتره اونو بگیری حداقل خیالت راحت تره.واسه من ,made by.. هست و تا الانم مثل تانک کار میکنه و مشکلی پیش نیومده.اونجا که بودم میگفتن هیچ فرقی بینشون نیست.واسه منم منو فارسی هست و با نوع مالزیایی به نظرم هیچ فرقی نداره.(چون تنها دو زبان فارسی و انگلیسی داره).البته تله تکسش یه کم قاطیه هر چند میشه فهمید.
lممنون از پاسختون من هم بدم نمیاد که 35 تومان بیشتر بدم و مالزی بگیرم اما نگران اینم که بعد ببینم که زیر نویس فارسی پخش نکنه برای همین موندم کدومشو بگیرم ایا شما در مورد ساپرت زیر نویس فارسی در مدل ساخت مالزی اطلاعی دارید
دوستان لطفا جواب این سوال را بدهید خیلی برام مهمه
در بانه 46 اینچ این مدل هم ساخت مالزی موجود است وهم made by samsung من بیشتر نظرم روی مالزی است اما میخوام اطمینان پیدا کنم که زبان فارسی داره و زیر نویس فارسی را ساپرت میکنه لطفا راهنمایی کنید کدومشو بخرم
من b مالزي دارم وبراي زير نويس فارسي مشكلي ندارد
در مورد زير نويس مطمئن هستم مالزيايي ساپورت ميكنه چون b مالزيايي دارم وامتحان كردم
سامسونگ c650 من که بای سامسونگ هست 40 اینج زبان فارسی توش نیست . بجاش زبان اردو داره و عربی و انگلیسی و فرانسوی داره.... حالا نمیدانم مال دوستان هم اینطوری هست یا نه
یه مدت احساس میکردم که تصویرش مثل اوایل نیست که بعد تعویض کابل تصویریش مشکلم حل شد و از اول هم بهتر شده حالا...
ایا با زیر نویس فارسی مشکلی ندارید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)