بله سال چهارم يه تبصره داره فقط.
نمره مستمر رو كه هميشه ميشه تغير داد ولي مراحل اداري زيادي براي مدرسه داره براي همين حاضر نيستن اين كارو بكنن.
بايد بمونين شهريور ميتونين هم دوتاش رو بمونين شهريور و هم اينكه يكيش رو تبصره كنين.
بله سال چهارم يه تبصره داره فقط.
نمره مستمر رو كه هميشه ميشه تغير داد ولي مراحل اداري زيادي براي مدرسه داره براي همين حاضر نيستن اين كارو بكنن.
بايد بمونين شهريور ميتونين هم دوتاش رو بمونين شهريور و هم اينكه يكيش رو تبصره كنين.
.............................................. .
Last edited by B-Prot; 11-12-2014 at 08:33.
خيلي وقته غيرحضوري نداريم.
روزانه - بزرگسال و داوطلب آزاد - راه دور فقط اينا هستن. كسي كه پايان خدمت داشته باشه يا معافي گرفته باشه داوطلب آزاد هست
با دیپلم فنی میشه هر رشته ای در پیش دانشگاهی ثبت نام کنی.حالا سوال اینه اگر دروس داخلی پیش دانشگاهی رو با آموزش از راه دور بگیری و بعد اون نمره ها رو ببری دبیرستان بزرگسال بعنوان داوطلب ازاد ثبت نام میکنند تا مدرک پیش دانشگاهی معمولی صادر بشه و آموزش از راه دور نباشه؟
الان هزینه های واحد های حضوری و غیر حضوری چقدر شده,کسی خبر داره؟
نظام جدید 6-3-3 برای تطبیق از نظام قدیم به جدید اجرایی شده ؟ که دیپلم ردی های قدیم رو مجبور نکن دوباره از سال سوم شروع کنند
با تشکر
من تو بزرگسال بودم نمره ای که از ترم دی گرفتم 8 بود ولی رفتم مدرسه جدید پروندم رو گرفتم انتخاب واحد نکردم اون درس رو ولی تو ریز نمرات همون درس زده 11 چطوریه؟
تکماده خورده؟من که تکماده نزدم تکماده نباید 10 بشن؟
Last edited by hossein019940; 17-07-2014 at 20:19.
تك ماده خوردن اينطور نيست كه نمره شما مقداري افزايش پيدا كنه بلكه يكي از نمرات بالاي 7 رو به جاي مردود جلوش نوشته ميشه تبصره .
شما در چه سالي نمره 8 رو گرفته بودين ؟ تا سال 91 كه پيش 1 و پيش2 و جبراني وجود داشت هر درسي 2تا نمره داشت يه پيش 1 و يه پيش 2 . در مهر سال 91 نظام آموزشي عوض شد و قانون اينطور شد كه نمره هاي پيش 1 و پيش 2 براي هر درسي جمع بشن باهم و نمره كل رو تشكيل بدن. به عنوان مثلا اگر كسي تا قبل از مهر 91 در فيزيك پيش 1 گرفته بود 5 و فيزيك پيش 2 گرفته بود 17 در مهر سال 91 اين دوتا نمره باهم جمع شدن و تقسيم بر دو شدن و يه نمره 11 بهش تعلق گرفت.
در غير اين صورت اگه باشه كه حتما بدون اطلاع شما اعتراض داده شده و نمره شما پس از اعتراض افزايش يافته
من کارودانش هستم
این نمرم هم مهر92-93 شده بودم 8 با یه درس دیگه که شده بودم 7.75 که میخواستم برای مدرسه دیگه ای که برم برای اماده شدن دیپلمم تکماده بزنم چند روز پیش پروندم رو گرفتم بردم مدرسه به یارو گفتم زبان انگلیسی و ادبیات تکماده هست یارو گفت فقط ادبیات مونده که 7.75 هست برای همین من ذهنم مشغوله که چطوری شد که 8 شد 11
اگه فقط ادبيات مونده باشه و نمره نهايي رو 7.75 گرفته باشي و نمره مستمر بهت بهت اصلا قبول هستي نيازي به تك ماده نيست . حتما اعتراضي چيزي زده شده و نمره افزايش يافته
یعنی توی نمرات اشتباهی نشده که شده 11؟
خودشون اعتراض زدن؟
من اموزش از راه بودم نمرم 8 بود رفتم بزرگسال شد 11
اعتراض زده شده به احتمال زياد. بازم از دفتردار مدرسه بپرسين شايد اشتباه تايپ شده باشه اگه بعدا متوحه بشن مشكلات زيادي پيش مياد واسشون.
ولي در حالت عادلي همه نمره هاي زير 10 رو دفتردارها معمولا اعتراض ميدن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)