من هم موافقم.مطمئنا فابرگاس هم می ره زیر سایه ی ژاوی و اینیستا و خوب بازی نمی کنه.خرید اشتیاهی هست چون قیمتش هم بی خودی بالاست اینقدر ارزش نداره.بارسا یه هافبک دفاعی می خواد یحیی توره و کیتا قابل اعتماد نیستن. من خودم عاشقه اسین هستم
من هم موافقم.مطمئنا فابرگاس هم می ره زیر سایه ی ژاوی و اینیستا و خوب بازی نمی کنه.خرید اشتیاهی هست چون قیمتش هم بی خودی بالاست اینقدر ارزش نداره.بارسا یه هافبک دفاعی می خواد یحیی توره و کیتا قابل اعتماد نیستن. من خودم عاشقه اسین هستم
جذب ویا رو تبریک میگم. خط حمله این فصل بارسلونا واقعا خاص بود. حالت روونش کرکیچ 19 ساله مسی 22 ساله و پدروی 21 ساله بود. باشگاه فعلا کرکیچ رو نگه میداره.
نیازی نیست آنچنان بدرخشن. حالا فابرگاس جوونه بحثش فرق میکنه اما خرید هایی مثل آنری یجورایی برای تقویت فوری و پشتیبانی هست. نه پیشرفت و آینده نگری. آنری در نهایتم در قهرمانی های متعدد بارسلونا در فصل قبل نقشش رو ایفا کرد و خودشم به آرزوی دیرینه اش یعنی قهرمانی اروپا رسید. به چهره آنری پس از گل های بارسا در فینال قهرمانان و روحیه زلاتان در جشن قهرمانی لالیگا دقت کنید.
هواداران رئال الان موفقیت در قهرمانان یا حداقل فتح لالیگا رو ترجیح نمیدن؟ گمونم کسب افتخار الان براشون اونقدر اهمیت داشته باشه که یک فصل ارائه بازی نه چندان جذاب و فکر اینکه مربی در پایان فصل خواهد رفت رو بتونن تحمل کنن.
این فصل که دیدید. اینییستا در حساس ترین مقطع برای بارسلونا (هم قهرمانان هم لالیگا) مصدوم شد و ژاوی تک و تنها موند. بازی آخر که دقایقی اومد با اولین توپی که بهش رسید دو نفر رو با یهپادوپاهای فنی خودش جا گذاشت حسرتشو خوردم.
منفور که بعیده بشه. به هر حال همچین بازیکنی بحث علاقه به باشگاه هم نباشه موفقیت و جام می خواد. خودتون رو بزارید جای اون. ظاهرا که خود آرسنالم بدش نمیاد سسو بفروشه و فقط می خواد مبلغ هنگفتی بابتش به جیب بزنه.
لوچیانو موجی: زلاتان مهاجم ایده ال میلان است.
مدیر سابق باشگاه یووه گفت مهاجم سوئدی نباید اینتر را ترک می کرد.
سایت گل - لوچیانو موجی، مدیر سابق باشگاه یوونتوس، معتقد است در صورتی که میلانی ها بخواهند در فصل آینده از شانس قهرمانی برخوردار باشند، زلاتان ابراهیموویچ می تواند گزینه ایده آلی برای خط حمله آنها باشد.
البته او تاکید کرد به خدمت گرفتن این بازیکن کار بسیار دشواری خواهد بود.
او در مصاحبه با دیرتا استودیو گفت: "بازگشت زلاتان به یووه بسیار دشوار است. در عوض او می تواند گزینه ای ایده آل برای میلان باشد. در صورتی که آنها بخواهند خود را بازسازی کنند و برای قهرمانی بجنگند. به خدمت گرفتن زلاتان برای میلانی ها آسان نخواهد بود؛ شاید تنها بتوانند به صورت قرضی او را به سن سیرو بیاورند. بارسلونا پول زیادی برای او پرداخت کرد و نمی توانند او را مجانی به تیم دیگری واگذار کنند.
من فکر می کنم رفتن او از اینتر اشتباه بود. او می خواست به بارسا برود و بارسا نیز او را می خواست اما او نتوانست با بازی در کنار مسی، چابی و اینیستا تطبیق پیدا کند. او به فضای بیشتری نیاز دارد."
2010/5/20کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لوئیس فیگو: مورینیو به درد رئال می خورد
ستاره سابق رئال معتقد است سرمربی پرتغالی اینتر از همه ویژگی های لازم برای هدایت رئال برخوردار است.
سایت گل - لوئیس فیگوريال ستاره سبق تیم رئال مادرید، اعلام کرد که ژوزه مورینیو، سرمربی پرتغالی اینتر، اعتبار برابری با رئال مادرید دارد اما از اظهار نظر در مورد پیوستن احتمالی هموطنش به تیم رئال خودداری کرد.
مورینیو دو فصل موفقیت آمیز را در اینتر سپری کرد و گفته می شود که در تابستان پیش رو هدایت رئال مادرید را برعهده خواهد گرفت اما فیگو اعلام کرد که مورینیو از بودن در اینتر خوشحال است و تصمیم گیری در مورد جدایی اش از این تیم، باید در گفتگوی بین او و موراتی انجام شود.
فیگو در مصاحبه با نشریه آس گفت: "او از شایستگی لازم برای نشستن روی نیمکت رئال برخوردار است. او یک سرمربی پیروز با ذهنیت پیروزی خواه است مانند بازیکنان رئال. بی تردید او به در رئال می خورد. از بقیه اتفاقات من خبر ندارم. او با اینتر قرار داد و از بودن در این تیم راضی است. این یک تصمیم شخصی و مربوط به رئیس باشگاه است. او باید تصمیمی بگیرد که برای هر دو طرف مناسب باشد."
رافائل بنیتس: مورینیو بهترین گزینه برای هدایت رئال مادرید نیست
باید منتظر واکنش آقای خاص بود.
سایت گل - رافا بنیتس، سرمربی لیورپول، معتقد است که ژوزه مورینیو، گزینه ایده آلی برای هدایت رئال مادرید نیست.
مورینیو پس از رساندن اینتر به فینال لیگ قهرمانان اروپا، به عنوان گزینه اصلی هدایت رئال مادرید دررقابت های فصل آینده به شمار می رود.
بنیتس، مانوئل پیگرینی، سرمربی فعلی رئال را تحسین کرد و او را یک سرمربی حرفه ای نامید و اعلام کرد که مورینیو جانشین مناسبی برای او نخواهد بود.
او در مصاحبه با نشریه میرر گفت: "پیگرینی در رقابت های این فصل بسیار عالی کار کرد. او شایسته احترام زیادی است زیرا هنوز سرمربی رئال مادرید به شمار می رود.
او رفتار موقرانه ای از خود به نمایش گذاشته است زیرا اصلا راحت نیست که کار کنید در حالی که پشت پرده از یافتن یک جانشین برای شما صحبت می کنند. من می دانم که مورینیو درباره علاقه اش برای هدایت رئال زیاد صحبت کرده است. اما اگر از من سوال می کنید، به نظر من، او شخص مناسبی برای هدایت رئال نیست."
بنیتس فصل دشواری را در لیورپول سپری کرد و با این تیم در لیگ برتر به رتبه ای بهتر از هفتمی دست پیدا نکرد و در لیگ قهرمانان نیز در همان مرحله گروهی حذف شد.
مورینیو در هفته گذشته به رانیری، سرمربی رم، که او را خسته کننده توصیف کرده بود، به شدت حمله کرد. باید منتظر ماند و دید که سرمربی پرتغالی به چه جوابی به بنیتس خواهد داد. او زمانی که در چلسی مربیگری می کرد، در مصاحبه ای سرمربی اسپانیایی قرمزها را "کچل شکست خورده" توصیف کرده است.
اخبار خاص شروع شد:
آرسنال قیمت فابرگاس را افزایش داد؛ 80 میلیون پوند برای سسک
توپچی ها قصد دارند با افزایش رقم پیشنهادی، بارسلونا را از خرید فابرگاس منصرف کنند.
سایت گل - به گزارش نشریه دیلی میل، مسئولان باشگاه آرسنال برای فروش سسک فابرگاس به باشگاه بارسلونا، 80 میلیون پوند درخواست کرده اند. این مبلغی است که رئال مادرید برای به خدمت گرفتن کریس رونالدو به باشگاه منچستر یونایتد پرداخت کرد.
باشگاه بارسلونا تایید کرد که امروز قرارداد ویا و فابرگاس را نهایی خواهد کرد.
با این وجود، به نظر می رسد آرسنال قصد دارد کاپیتان اسپانیایی اش را حفظ کند، هرچند خود این بازیکن در گفتگویی با ونگر از علاقه مندی به پیوستن به بارسلونا سخن گفته است.
والنسیا روز سه شنبه با انتقال ویا به بارسلونا با مبلغ 34 میلیون پوند موافقت کرد و کاتالانها امیدوار بودند که فابرگاس را نیز تا پایان هفته به خدمت بگیرند.
آرسنالی ها پیش از این اعلام کرده بودند که حداقل 50 میلیون پوند برای فروش سسک درایفت خواهند کرد و اکنون برای حفظ این بازیکن مبلغ پیشنهادی شان را افزایش داده اند.
بعید به نظر می رسد که بارسلونا برای به خدمت گرفتن سسک چنین مبلغی را بپردازد اما در صورت انجام این انتقال با این مبلغ گزاف، آؤسن ونگر پول کافی برای رقابت با منچستر یونایتد، چلسی و منچسترسیتی را در اختیار خواهد داشت.
پیشنهاد 70 میلیون پوندی بارسلونا برای خرید فرناندو تورس
به نظر می رسد کاتالان ها نیز قصد دارند یک تیم کهکشانی تشکیل دهند.
سایت گل - به گزارش نشریه دیلی میرر، باشگاه بارسلونا قصد دارد با پیشنهادی 70 میلیون پوندی فرناندو تورس، مهاجم اسپانیایی لیورپول را به خدمت بگیرد.
کاتالان ها روز گذشته داوید ویا را از والنسیا خریدند و گفته می شود که تا چند روز آینده قرارداد سسک فابرگاس را نیز قطعی خواهند کرد و اکنون به دنبال این هستند که ستاره قرمزها را نیز به خدمت بگیرند.
در حالی که انتخابات ریاست باشگاه بارسلونا به زودی برگزار می شود، در این گزارش ادعا شده ساندرو راسل، یکی از کاندیداهای ریاست بارسا، که ارتباط نزدیکی با پپ گواردیولا دارد، قصد دارد در صورت انتخاب شدن به عنوان رئیس جدید باشگاه، این انتقال را قطعی کند.
گفته می شود که تورس 26 از اینکه در دوران حضورش در آنفیلد هیچ جامی به دست نیاورده، بسیار ناراحت است با این وجود رافا بنیتس اعلام کرده که تورس قصد ترک لیورپول را ندارد.
در چند هفته گذشته منچستر سیتی و چلسی نیز برای به خدمت گرفتن تورس ابراز تمایل کرده اند.
داوید ویا مهاجم 28 ساله و ملی پوش باشگاه والنسیا امروز عصر ( تا ساعاتی دیگر ) وارد شهر بارسلونا میشود . این خبر خوبی برای هواداران بارسا ست چرا که آنها یک سال پیش هم منتظر حضور این ماشین گلزنی اسپانیا بودند . ویا در بیش از239 بازی در والنسیا 140 گل برای این تیم در 5 سال حضورش ( 2005-2010 ) به ثمر رسانده و حالا در اوج دوران بازیگریش به آرزوی خود که پوشیدن پراهن بهترین تیم فوتبال حال حاضر جهان هست تحقق بخشید . بارسا برای به خدمت گرفتن ویا مبلغ 35 میلیون یورو پرداخت کرده !! البته احتمالا طی چند روز آینده 2 خرید بزگ دیگر هم در راه هست برای بارسا . یکی سسک فابرگاس و دیگری فرناندو تورس که به نظر میرسه بودجه هنگفتی برای خرید این 2 بازیکن کنار گذاشتن مسئولین بارسا .
سایت بارسلونا حتی برنامه حضور ویا را ساعت به ساعت ذکر کرده که البته تمام مراحل انعقاد قرارداد ویا فردا جمعه 21 می خواهد بود . خبرهای بیشتر را از بخش انگلیسی سایت بارسا در زیر ببینید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک طوفان دیگر از بارسا....
حالا رئال بره هی مربی عوض کنه!!!!!!!!
نه من حرفی از بازی جذاب و غیر جذاب نزدم!هواداران رئال الان موفقیت در قهرمانان یا حداقل فتح لالیگا رو ترجیح نمیدن؟ گمونم کسب افتخار الان براشون اونقدر اهمیت داشته باشه که یک فصل ارائه بازی نه چندان جذاب و فکر اینکه مربی در پایان فصل خواهد رفت رو بتونن تحمل کنن.
این فصل که دیدید. اینییستا در حساس ترین مقطع برای بارسلونا (هم قهرمانان هم لالیگا) مصدوم شد و ژاوی تک و تنها موند. بازی آخر که دقایقی اومد با اولین توپی که بهش رسید دو نفر رو با یهپادوپاهای فنی خودش جا گذاشت حسرتشو خوردم.
اتفاقا به نظر من مورینیو اینطور که میگن تیمش غیر جذاب بازی نمیکنه!
فقط من میگم ثبات باید باشه حالا مورینیو بیاد قهرمان کنه دوباهر یکی دیگه بیاد میشه همون آش و همون کاسه!
راستی بهتر نیس یه تاپیک واسه نقل و انتقلات بزنیم ؟ تا اخر تابستون که نمیشه اخبارو تو این تاپیک گذاشت!
گل گفتی!راستی بهتر نیس یه تاپیک واسه نقل و انتقلات بزنیم ؟ تا اخر تابستون که نمیشه اخبارو تو این تاپیک گذاشت!
من الان موندم خبر رفتن بن فاستر به بیرمنگام رو کجا بزارم...![]()
تایید میشه ... یه تاپیک کلی ...راستی بهتر نیس یه تاپیک واسه نقل و انتقلات بزنیم ؟ تا اخر تابستون که نمیشه اخبارو تو این تاپیک گذاشت!
البته میشه واسه هر خبر یه تاپیک زد که خیلی شلوغ میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)