بزودی میگم
باید اینو قبول کنی آنریل بهترینه. هم با تعصب میگم هم از نظر علمی. از آفیسم راحتره.
امیرجون اگر اینطوریه ما هم به شدت منتظر 3d game a8 هستیم......همه که Unreal کار شدن.(من که فعلا با یونیتی دارم حال میکنم و شدیدا منتظر نسخه ی 3 اون هستم)
ولی نمیشه که من الان یونیتی رو دارم یه کم هم بلدم ولی زیاد جالب نبود ، آنریل حدود10 قسمت مختلف برای هر کاری داره(از صداگذاری گرفته تا ........) من اگر بخوام انتخاب کنم میگم آنریل......
اوه بحثو از بازی پادشاه خیابان ها بیشتر بیرون نکشید.....
!؟#این پست اسپم است!؟#
منم وقتی با یونیتی کار کردم فکر کردم مزخرفه.ولی الآن دارم باهاش حال میکنم.یکی جمله ی خوبی گفت(فکر کنم احسان جان بود):شما 7 روز به طور مداوم کار کن اون وقت حال میکنیو کار راحت میشه.
در ضمن مشخصه که UDK از یونیتی خیلی قویتره ولی یه فرقی دارن:در یونیتی در زمان خیلی کم و به راحتی میتونی بازی تک نفره بسازی.(مثلا من الآن یه FPS ساختم.همین الآن.یه محیطه توش گل و گیاه داره و توش میگردی!)
در ضمن من یونیتی 3 رو خوب در موردش تحقیق کردم و امکاناتی که در اون اضافه میشه رو خوب بررسی کردم و اینو میگم.(پرویز ببخشید تو تاپیکت اینو گفتم.تو رو خدا ببخشید.دیگه تکرار نمیشه)
دیگه هم اگه خواستی میتونیم در پروفایل به بحث بپرادزیم.(در ضمن بگم من قصد توهین گیم استودیو رو ندارم و اون رو انجین خیلی خوبی میدونم)
جاویدان باشید
آخرین پست نامربوط به این تاپیک رو میدم بره پی کارش: UDK ساده تر از یونایتی و قویتر از هرچی تو دنیا دیدی
این بحث رو تموم کنید دیگه. اه منم دیگه حرف نمی زنم. ببین آقا پرویز داره جلوی خودش رو میگیه یهو دیدی بلد شد گفت دوستان مهمونی رو به... چرا دارید ... شر... پس گ... با....
ساخت بازی موقتا متوقف شد!
می گما اسم خیابونکو چنن؟ خیابان ابوشهر درست کن فهمیدی؟ که داخلش پر از معتاد اینترنتی!!!
یا سنگی رو درست کن دوست دارم بانک بزنم مخصوصا بانک صادرات گُتو
بازار میوه فروشیا هو بزن میگن زردآلو اومده!![]()
چرا متوقف؟؟!!!(در ضمن من انجینم یونیتیه و هر چی میخواید بگید.ختم کلام.)
پرویز جان حداقل اول فریم ریتشو میگرفتی بعد متوقف میکردی.
مهدی جان مال بوشهری ای ول خیابان هلالی فراموش نشه
موقتا STOP میشه
دوستان یک اسکرین شات جدید حتما ببنید (یک افکت توپ بهش اضافه کردم)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)