تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدوم تیم قهرمان باشگاههای اروپا میشه؟

راي دهنده
218. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • اینتر میلان ایتالیا

124 56.88%
  • بایر مونیخ المان

94 43.12%
صفحه 15 از 43 اولاول ... 511121314151617181925 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 427

نام تاپيک: بایرن مونیخ 0 - اینتر 2 / قهرمانی اینتر در لیگ قهرمانان اروپا 2010

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض ریبری غایب قطعی فینال چمپیونز لیگ

پس از درخواست تجدید نظر سران بایرن در مورد محرومیت فرانک ریبری اکنون مشخص شد که این ستاره فرانسوی به طور قطع شانس حضور در دیدار فینال لیگ قهرمانان اروپا را نخواهد داشت.

سایت گل- در حالی که مسئولان یوفا محرومیتی را برای فرانک ریبری به دلیل برخورد خشنش در جریان دیدار بایرن مقابل لیون، برای این ستاره فرانسوی در نظر گرفته بودند، مسئولان بایرن درخواست تجدید نظرشان را در رابطه با این حکم ارائه کردند و بدین ترتیب این ستاره قطعا شانس حضور در دیدار فینال رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا که روز بیست و دوم ماه می در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو برگزار می شود را نخواهد داشت.

ستاره سابق باشگاه مارسی در جریان دیدار رفت تیمش در مرحله نیمه نهایی مقابل لیون، خطای خطرناکی را برروی لیساندرو لوپس انجام داد و با دریافت کارت قرمز مستقیم مجبور به ترک زمین مسابقه شد و به علاوه محرومیتی سه جلسه ای برای او در نظر گرفته شد.

مسئولان تیم باواریایی امیدوار بودند که با درخواست تجدید نظر بتوانند از محرومیت او بکاهند ولی روز چهارشنبه متوجه شدند که از بخشش خبری نیست.

ریبری در حال حاضر یک جلسه از محرومیتش را در دیدار برگشت مرحله نیمه نهایی مقابل المپیک لیون پشت سر گذاشته و البته سران باواریایی هنوز این شانس را دارند که به دادگاه داوری ورزشی درخواست تجدید نظر در این حکم را بدهند و منتظر تصمیم نهایی این دادگاه باشند.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض اعتراض بایرن به CAS

تنها راه باقيمانده براي بايرن اعتراض مجدد به اين حكم و ارجاع آن به دادگاه عالي ورزش (cas) است كه كارل هانيز رومنيگه نايب رئيس بايرن اعلام كرد كه بايرن اين كار را انجام مي‌دهد.

سايت گل ـ پيشنهاد فرجام خواهي فرانك ريبري ستاره فرانسوي بايرن از سوي يوفا رد شد و اين بازيكن به طور قطع مسابقه فينال ليگ قهرمانان مقابل اينتر را از دست خواهد داد.

ريبري در ديدار رفت بايرن مقابل لیون با كف پا ساق پاي ليساندرو لوپز را مورد هدف قرار داد كه به دليل اين كار از طرف يوفا سه جلسه محروم شد. اين تصميم با اعتراض بايرن همراه بود، اما اعتراض بايرن به حكم اوليه مورد توجه يوفا قرار نگرفته است و در حال حاضر قرار بر عدم حضور او در فينال است.

تنها راه باقيمانده براي بايرن اعتراض مجدد به اين حكم و ارجاع آن به دادگاه عالي ورزش (cas) است كه كارل هانيز رومنيگه نايب رئيس بايرن اعلام كرد كه بايرن اين كار را انجام مي‌دهد. در حال حاضر اينتر نيز تياگو موتا هافبك دفاعي خود را براي اين بازي به همراه ندارد.
    کد:

آخر فروم باز sasan816's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Malaga

پيش فرض

من فکر میکنم اینتر قهرمان بشه!
    فقط عمو خوزه

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض ژوزه مورينيو: ديدن بازي بايرن وقت تلف كردن بود.

سرمربي پرتغالي اينتر براي ديدن بازي بايرن مونيخ و هرتا به آلمان رفته بود اما ديدن اين بازي نكته جديدي براي او نداشت.

سايت گل- ژوزه مورينيو، سرمربي تيم اينتر گفت كه سفرش به آلمان براي مشاهده بازي بايرن مونيخ، حريف تيمش در فينال ليگ قهرمانان اروپا، تنها وقت تلف كردن بود.

تيم باواريايي با پيروزي 3-1 در مقابل هرتابرلين در هفته آخر بوندس ليگا، قهرماني اش را تثبيت كرد اما سرمربي پرتغالي نرآتزوي نتوانست نكات جديد و تازه اي از بازي بايرن با ديدن اين مسابقه به دست بياورد.

او در مصاحبه با تله لومبارديا گفت:" اين بازي تقريبا يك بازي دوستانه بود زيرا قهرماني بايرن مونيخ و سقوط هرتا از پيش مشخص شده بود. من بازي آنها و نحوه بازي بازيكنان را ديدم اما فكر مي كنم بهتر باشد به فيلم بازي هاي آنها در ليگ قهرمانان مراجعه كنم."

اينتر روز 22 مي در ورزشگاه سانتياگو برنابئو در مقابل بايرن قرار خواهد گرفت و مورينيو در اين مورد افزود:" دشوار است كه روي بازي با بايرن تمركز كنيم در حالي كه هنوز دو بازي ديگر در سري آ در پيش داريم. اما ما مجبوريم كه اينكار را انجام دهيم و چاره ديگري نداريم. ما دو بازي حساس مقابل كيه وو و سيه نا پيش رو داريم كه براي قهرماني در كالچو بسيار حياتي است."

اينتر امروز در سن سيرو ميزبان كيه وو است و يكشنبه آينده، در آخرين هفته رقابت ها، به مصاف سيه نا خواهد رفت.

کد:
    کد:

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

سرمربي پرتغالي اينتر براي ديدن بازي بايرن مونيخ و هرتا به آلمان رفته بود اما ديدن اين بازي نكته جديدي براي او نداشت.
    خوشم میاد کنف برگشته : دی

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض مورينيو به يك هوادار اينتر بليت فينال را فروخت.

سايت گل ـ‌ فروش بليت‌هاي فينال ليگ قهرمانان در ايتاليا آغاز مي‌شود و اين در شرايطي است كه متقاضيان بسياري براي 5هزار بليت اختصاص داده شده به هواداران اين باشگاه وجود دارد.

امروز يك هوادار خوش‌شانس اينتر با لطفي كه ژوزه مورينيو به ولي كرد، صندلي خود را در فينال رزو كرد. مورينيو البته اين لطف را مجاناً‌ انجام نداد و 225 يوروي‌اي كه بهاي بليت بود را براي صرف در امور خيريه از وي گرفت.

پائولو ساكو اين هوادار اينتر است كه در صف آنلاين خريد يكي از 5هزار بليت اختصاص داده شده به هواداران اينتر در بانك پوپولاره است. صفي كه از روزهاي پيش تشكيل شده و دوشنبه با آغاز فروش بليت‌ها به اوج ازدهام خواهد رسيد.

پائولو كه با خوش‌شانسي به عنوان جوان‌ترين هوادار اين هديه را از طرف مورينيو دريافت كرده، بايد پول اين بليت را بپردازد، مورينيو در اين‌باره گفت:«من اين كار را كردم كه به هواداران بگويم چقدر برايشان ارزش و احترام قائلم.»

وي افزود: به اين هواداران فداکار که مي خواهند بازي فينال را ببينند، افتخار مي کنم.

مورينيو سپس تاکيد کرد که اين هديه يک حرکت مالي نبوده و ساکو بايد پولي که بابت بليت کنار گذاشته است را صرف خيريه کند.

اين اولين بار نيست که "آقاي خاص" دست به چنين کارهاي عجيب و غريبي مي زند.

وي بعد از قهرماني چلسي در مسابقات ليگ برتر 2005 و 2006 نيز مدال قهرماني خود را به سوي جمعيت پرتاب کرد.
    کد:
    کد:

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض اوليچ:ميخواهم در فينال ليگ قهرمانان،گل بزنم.

سایت گل -

به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران
    ،ايويکا اوليچ،مهاجم باشگاه بايرن در مصاحبه اي با بيلد اعلام کرد که ميخواهد در فينال ليگ قهرمانان اروپا و به اينترميلان گلزنی کند و آقای گل اروپا شود.
    او در اينباره ميگويد:

من ميخواهم در فينال ليگ قهرمانان به اينتر گل بزنم،برای من خيلی مهم است که در دو جام باقی مانده،قهرمان شويم،گرفتن سه جام در اين فصل آرزوی من بوده است،من به بايرن مونيخ افتخار ميکنم،ما تيم بسيار خوبی داريم و مستحق قهرمانی هستيم،لوئيس ونگال مربی بسيار خوبی است و به راحتی توانست ما را قهرمان بوندسليگا کند،اميدوارم که در دو جام ديگر هم قهرمان شويم.

همچنين،چندی پيش شنيده شده بود که بعضی از باشگاه های انگليسی به دنبال جذب او هستند.

او در ادامه درباره اينکه در بايرن مونيخ خواهد ماند يا قصد دارد به باشگاه ديگری برود گفت:
    من ميخواهم در بايرن بمانم و هيچ برنامه اي برای جدايی از اين باشگاه ندارم،در حال حاضر من يک سال است که در اين باشگاه بازی ميکنم و ميخواهم در اين باشگاه به فوتبال خود ادامه دهم و برنامه دارم که در همين باشگاه از فوتبال خداحافظی کنم

کد:
    کد:

حـــــرفـه ای xeNociDe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Isolated System

پيش فرض

همین مونده که Olic بیاد به اینتر گل بزنه...
    یکی نیست بگه بدبخت Messi و گنده ترش توهاشم نتونستم به اینتر گل بزنن اون وقت تو کوچولو...

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من که 2 تا تیمو رو دوست دارم ولی ازونجا که خیلی دوست دارم بایرن بعد از چندسال تو سطح ارویا برسه به اون بالابالاها ، آرزو میکنم و امیدوارم بایرن قهرمان بشه .

یادش بخیر ....

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض مورينيو: نمي‌توانم به فينال اروپا فكر نكنم.

سايت گل ـ‌ ژوزه مورينيو اعلام كرد كه قصد دارد به هر ترتيبي شده در اين فصل يك سه‌گانه تاريخي را براي باشگاه اینتر رقم بزند،‌ به همين دليل تمام تمركزش را بر روي آخرين بازي اين فصل سري آ و پس از آن فينال ليگ قهرمانان اروپا خواهد گذاشت.

اينتر در صورت پيروزي در مقابل سيه نا پنجمين قهرماني پياپي‌اش در ايتاليا را جشن خواهد گرفت و پس از آن مورينيو بايد شاگردانش را براي ديدار حساس فينال چمپيونز ليگ در مقابل بايرن مونيخ آماده كند.

او در مصاحبه با سايت يوفا گفت:«نمي‌توانم بگويم به بازي فينال فكر نمي‌كنم، اما سعي مي‌كنم خيلي به آن فكر نكنم. بايرن قهرماني‌اش را در آلمان تثبيت كرده است،‌ اما ما هنوز قهرمان ايتاليا نشده‌ايم. هنوز يك بازي ديگر باقي است و اين قهرماني براي ما از اهميت بسيار زيادي برخوردار است. اما نبايد فراموش كنيد كه ما در فينال مادريد حضور داريم، ديداري ويژه كه هر كسي دوست دارد در آن حضور داشته باشد. اين ديدار براي اينتري‌ها نيز بسيار حائز اهميت است زيرا حدود 50 سال است كه آنها در اين ديدار حضور نداشتند.»

او افزود كه تيمش براي پيروزي در دو ديدار پيش رو بايد انسجامش را حفظ كند:«من فكر مي‌كنم كه بايد متحد و در كنار هم باشيم، من فكر مي‌كنم اين مسأله بسيار مهمي است به ويژه وقتي شما به استقبال لحظاتي بزرگ مي‌رويد، همه بايد به همديگر اعتماد داشته باشيم، ما در لحظاتي بحراني در اين فصل در كنار هم بوديم و تنها دو بازي ديگر باقي مانده است. ما براي دو جام ارزشمند تلاش مي‌كنيم و بايد آنها را به دست آوريم.»

کد:
    کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •