من که هرکاری کردم نتونستم از پی سی ورلد دانلود کنم.
برای اونایی که مثل من توی دانلود مشکل دارن، لینک کمکی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که هرکاری کردم نتونستم از پی سی ورلد دانلود کنم.
برای اونایی که مثل من توی دانلود مشکل دارن، لینک کمکی:
درود.
من آفیس ام رو به این روشی که میگم بدون هیچ مشکلی 180 روز کرک کردم و الان داره کار میده. دوستان گرامی هم اگر به این روش امتحان کنند، مشکلی نخواهند داشت. فقط قبلش 2 تا نکته :
1- چه موقع دانلود و چه موقع نصب، آنتی ویروس خودتون رو به طور موقتی غیر فعالش کنید؛ گیر بیخود میده به کرک ها، در صورتی که هیچ مشکلی ندارند. مثلا من خودم Norton 360 دارم که بلوکش کرد و واسه همین مجبور شدم غیر فعالش کنم، بعد از نصب هم دوباره فعالش کردم. این از این و اما نکته دوم:
2- من این کرک رو روی ویندوز 7 اجرا کردم و بی هیچ مشکلی فعال کرد و قاعدتا باید روی ویندوز XP هم کار بده.
اما کاربران ویندوز 7 این نکته رو مد نظر قرار بدند که ( درسته باز هم خود من بدون خاموش کردن UAC هم، کرک کردم و آفیس رو فعال کردم ) تو خود راهنمایی کرک گفته که UAC رو غیر فعال کنید؛
واسه این کار میتونید به Action Center ویندوزتون برید و از گزینه های سمت چپ Change User Account Control settings رو بزنید و با گذاشتن تنظیمات روی پایین ترین حالت ( Never notify ) و بعد Ok کردن و ریستارت کردن سیستم UAC رو غیر فعال کنید و یا
فایل زیر رو دانلود کنید و اون رو اجرا کنید و تا انتهای نصبش پیش برید و در آخر هم سیستم رو ریستارت کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب ؛ حالا بریم واسه نصب کرک:
اول از همه فایل زیر رو دانلود کنید :
بعدش اون رو اجرا کنید ( در ویندوز 7 ، روی فایل کلیک راست کنید و گزینه Run as administrator رو بزنید و بعدشم Yes رو بزنید).کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
صفحه ای مثل شکل زیر اجرا میشه :
در صفحه ظاهر شده کلیدInstall/Uninstall KMService رو بزنید.
منتظر بمونید تا پنجره سیاه رنگ ظاهر بشه و بعدش کلید y رو بزنید و اجازه بدید تا تغییرات لازم انجام بشه و در آخر یه پنجره ای مثل شکل زیر دارید :
همونطور که مشخصه، یک کلید رو بزنید تا پنجره بسته بشه.
حالا کلید Activation Office 2010 VL رو بزنید و صبر کنید تا تغییرات لازم صورت بگیره.
بعدش یه پنجره ای مثل این خواهید داشت که همونطور که توی شکل زیر میبینید؛ برنامه برای 180 روز فعال شده و در آخر هم با زدن یه کلید؛ صفحه رو ببندیدش.
---------------------------------------------------
شما میتونید قبل و بعد از به پایان رسیدن محدوده زمانی 180 روزه و غیر فعال شدن برنامه، دوباره 180 روز فعالش کنید برنامه رو. برای این کار مجددفقط کافیه Activation Office 2010 VL رو بزنید تا عملیاتش دوباره اجرا بشه.
--------------
مثلا من الان یکبار در آخر گزینه Activation check Office 2010 رو زدم و همونطور که میبینید؛ برای 180 روز فعال شده.
شاد و پیروز و سربلند باشید. مخلصیم
![]()
Last edited by Lord Farshad; 08-02-2012 at 15:58. دليل: آپلود فایل ها در سرور آپلودباز !
Office 2010 Trial Extender 1.0.0.5
Microsoft Office 2010 Toolkit and EZ-Activator 2.2.3
با این روش مشکلتون حل میشه:
روش کرک:شادباشید
کرک نرم افزار را دانلود کنید و فایل موجود در فولدر Crack را اجرا نمایید. سپس بر روی دگمه EZ-Activator کلیک کنید و متظر بمانید تا مراحل رجیستر نرم افزار به پایان برسد.
![]()
با سلام خدمت دوستان
من هر چی کرک روی سایتهای ایرانی بود برای کرک کردن افیسم استفاده کردم اما متاسفانه نتونستم اونو کرک کنم . خود افیس و کرکش رو از سافت گذر دانلود کردم اما باز هم کرک کار نکرد . مشکل از جایی پیش اومد که من افیس 2010 سرویس پک 1 رو از سافت 98 دانلود کردم و نصب کردم بعد از سی روز که وقتش تموم شد هر کرکی که بود نتونست این نسخه رو کرک کنه و فکر می کنم اثارش توی سیستم مونده و هر نسخه دیگه ای رو که نصب کنم باز هم کرک کار نمی کنه. با your uninstaller افیس رو پاک می کنم و با cccleaner هم ریجستری رو . حتی از طریق regedit به قسمت locall machine میرم و قسمت software اثار افیس رو پاک می کنم اما باز هم بعد از نصب نسخه جدید نمی تونم کرک کنم
سریالی برای این افیس پیدا نمیشه ؟
نمونه ای از پیامهایی که داشتم
با کرک پست قبلی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
نوع ارور فرق کرده انگار
Last edited by K1lou; 27-05-2012 at 09:31.
من هر کدوم از این کرک ها رو که استفاده میکنم موقع کرک کردن میگه failed to inject memory. مشکلش چیه؟ باید جایی خاصی کپی پیست بشه؟
سلام دوستان. مشکل من با نرم افزار فعال ساز office 2010 (ورژن جدید EZ-Activator ) اینه که احتمالاً از وقتی word 2010 رو با این برنامه فعال کردم، دیگه دیکشنری بابیلون نه فقط روی Word بلکه روی notepad و windows explorer هم کار نمی کنه. منظورم اینه که با ctrl+right click باز نمی شه. این که گفتم احتمالاً به خاطر اینه که مطمئن نیستم دقیقاً مشکل از نرم افزار فعال ساز هست یا نه. حدس من اینه که نرم افزار فعال ساز EZ-Activator یه سری تغییرات نامطلوب رو توی رجیستری نرم افزارهای مایکروسافت تو ویندوز 7 به وجود آورده. از دوستان کسی هست که بدونه چه جوری می تونم عیب یابی کنم ؟ آیا در صورت نصب مجدد بابیلون امکان رفع این مشکل هست ؟ با تشکر.
Office 2010 Trial Extender 1.0.0.6
Microsoft Office and Windows Toolkit 2.3.2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)