تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 674 اولاول ... 51112131415161718192565115515 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

آخر فروم باز Traceur's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام حسین جان سوال دومم رو جواب ندادی!؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه maximiliyanus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حسین جان ممنون عالی ...
    ولی شرت ورزشیش تنگ تر شده ها هیکلشم از اون حالت بادی بیلدینگی در اومده ایول

3. این کاربر از maximiliyanus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Traceur's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

از زحماتتون ممنون
    میخواستم بپرسم این فرکانس ترانسفر در مود مستر لیگ و ... مثل ورژن قبلی روی High هستش یا MANUALY هست ؟؟
    اصلا در این باره خبری اومده ؟؟
    مرسی.

---------- Post added at 07:58 PM ---------- Previous post was at 07:56 PM ----------

خبری از لایسنس های تیم های ملی اومده ؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پلتفرم ها هنوز مشخص نشده ؟

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پلتفرم ها هنوز مشخص نشده ؟
    بله مشخص شده. توی پست اول نوشته شده.تقریبا برای همه پلتفرم ها میاد:
    پلتفورم ها : Nintendo Wii, PlayStation 3 (PS Move), Xbox 360 (Natal), PC , PS2 , PSP

7. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه maximiliyanus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خودمونیم اگه تریلر این گیم باشه خیلی پیشرفت کرده ...
    پارسال اولین تریرلر که همین مسی بودش خیلی جالب نبود ..

9. این کاربر از maximiliyanus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه UP-SNAKE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    IRAN , tehran

پيش فرض

سلام حسين جان مرسی شما خوبی؟ از سرعت بازی بگير تا داوری و response time همه بدتر شدن ، در مورد خط دفاع هم که اگه منظورتون اون کارت هاس که بله اونا رو هم رويه defence ميزاريم قبلاً هم بهت گفتم که ما حرفه ای بازی ميکنيم ، گفتی که چرا بچه ها تو بحث ها شرکت نميکنن فکر کنم بخاطر اين باشه که ديگه دسته konami واسه همه رو شده هر سال داره اين حرف هارو ميزنه ولی آخرش يه چيز عجيبی ميده بيرون راستی تو اين forum های خارجی لطف کن بپرس با اينکه pes ، هميشه 2 يا 3 هفته ديرتر از فيفا مياد چرا شماره پيراهن بازيکن ها و transfer ها هيچ وقت درست نيست؟ ديگه license هم که بخوره تو سرشون ، داور هم کلاً نميزاشتن سنگين تر بود

11. این کاربر از UP-SNAKE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

سلام حسين جان مرسی شما خوبی؟ از سرعت بازی بگير تا داوری و response time همه بدتر شدن ، در مورد خط دفاع هم که اگه منظورتون اون کارت هاس که بله اونا رو هم رويه defence ميزاريم قبلاً هم بهت گفتم که ما حرفه ای بازی ميکنيم ، گفتی که چرا بچه ها تو بحث ها شرکت نميکنن فکر کنم بخاطر اين باشه که ديگه دسته konami واسه همه رو شده هر سال داره اين حرف هارو ميزنه ولی آخرش يه چيز عجيبی ميده بيرون راستی تو اين forum های خارجی لطف کن بپرس با اينکه pes ، هميشه 2 يا 3 هفته ديرتر از فيفا مياد چرا شماره پيراهن بازيکن ها و transfer ها هيچ وقت درست نيست؟ ديگه license هم که بخوره تو سرشون ، داور هم کلاً نميزاشتن سنگين تر بود
    ممنون پوریا جان
    داوری رو که منم بهش اشاره کردم سرعت بازی هم که با یک فایل کوچیک درست شد زمان پاسخ دهی درسته کمی نسبت به نسخه قبل بیشتر شده اما این افزایش اینقدر زیاد نبوده که بعنوان یک ایراد بزرگ ازش یاد کنیم اما قبول دارم این مورد توی نسخه 2009 بهتر بود .
    منظور من کارت خاصی برای دفاع نبود منظورم دقیقا همون چیزیه که اشاره کردی فکر میکنم خودت متوجه شدی و لازم نباشه در موردش بیشتر صحبت کنیم .
    اما در مورد مواردی که بهشون اشاره کردی :
    - بخشی از لایسنسها که دست اینا نیست آخه ! فیفا قبلا قرارداد بسته و کونامی نمیتونه کاری بکنه نمیدونم شاید بشه با یک هزینه قابل توجه و با توافق با فیفا این بخش لایسنسها رو کامل کنن . به هر حال باز هم میبینیم تیمهای لایسنس شده در نسخه 10 بیشتر از نسخه 9 هستش .
    - مورد شماره پیراهن و نقل و انتقالات هم که توی نسخه های قبل هم بود پس توی این نسخه بدتر نشده .
    حالا در مقابل ببین نسخه 2010 نسبت به نسخه 2009 این پیشرفتها رو داشته :

- پیشرفتهای خوبی که در گرافیک این نسخه صورت گرفته که مهمترین اونها استفاده از موتور جدید گرافیک و بکارگیری فن آوری نور پردازی داینامیکه .
    - همینطور بخش آنلاین بازی با توجه به استفاده از سرور قدرتمند سونی نسبت به نسخه های قبل ( نکست جن ) وضعیت بسیار بهتری پیدا کرده .
    - گیم پلی بازی تقریبا همون گیم پلی نسخه 2009 هستش اما خیلی از باگهای نسخه قبل برطرف شده مثل دیواره های نامرئی در زمان پرتاپ اوتها , تکلهای خود به خود بازیکنان , فریز شدن بازیکنان بعد از زدن ضربات کاشته , توی سر توپ زدنها و .... . جالبه توی لیگی که ما قبل عید راه انداخته بودیم خیلی از بازیها مساوی میشد و یا بعضا بچه ها بازیشونو واگذار میکردن علت این مساله اینه که توی این نسخه باگ خاصی برای گلزنی وجود نداره ( مواردی از قبیل سرعت دریبل زنی بالا رو من با تعدیل stat ها تنظیم کردم هرچند که اینها جزء باگ حساب نمیشه ) .البته اینو اضافه کنم که داوری توی این نسخه شدیدا افت کرده .
    - به روز کردن تاکتیکها و اضافه کردن بخش اسلایدر ها و همینطور بخش کارتهای بازیکنان هم از پیشرفتهای ملموس و جذاب این نسخه به حساب میاد .
    - علاوه بر اینها روی بسیاری از موارد جزئی کار شده مثلا سیستم پنالتی واقعی تر شده . توی نسخه قبل تقریبا تمام پنالتیها گل میشد اما اینجا اگه گیمر درست شوت و زاویه رو تنظیم نکنه و یا دروازه بان مسیر رو درست تشخیص بده توپ به گل تبدیل نمیشه . متاسفانه داوری ضعیف بازی , سیستم خوب پنالتی رو توی این بازی تحت الشعاع قرار داده و ما بندرت شاهد گرفتن پنالتی از سوی داور هستیم .
    از جمله موارد دیگه نفس نفس زدن مضحک بازیکنان توی نسخه قبل بود که کلا از این نسخه حذف شده . همچنین انیمیشن ها جدیدی ( حدود 300 انیمیشن ) به بازی اضافه شده . همینطور حرکت 360 درجه هرچند که در عمل شاید زیاد کاربردی نباشه اما به زیبایی و طبیعی شدن حرکات کمک زیادی کرده . همینطور استفاده گسترده از آهنگهای لایسنس شده . توجه به امکانات حاشیه ای کنار زمین و .....
    کارهایی هم توی بخش مستر لیگ صورت گرفته و البته چند ایراد رو هم توی این بخش شاهدیم اما توی این بخش پیشرفتها و اصلاحیات بیشتر از نواقصه .

در مورد مقایسه نسخه 2009 با 2008 هم که حتما با من هم عقیده ای که نسخه 9 نسبت به نسخه 8 پیشرفت خوبی داشته .

حالا ما نسخه 2011 رو پیش رو داریم که با چند موردی که دارن روش کار میکنن مسلما بهتر از نسخه 2010 خواهد بود از جمله اضافه شدن 1000 انیمیشن کپچر شده جدید که بازیو نرم تر میکنه اما انتظار دیدن یک بازی شناور مثل فیفا 10 رو نداشته باشید چون توی اون بازی حداقل چند هزار انیمیشن بکار برده شده .
    Last edited by 4039; 05-05-2010 at 22:53.

13. 4 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه UP-SNAKE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    IRAN , tehran

پيش فرض

تو سره توپ زدن رو که ديگه کلاً برداشتن ما که چيزی نميبينيم فقط يه چيزی اون پايين پر ميشه و بازيکن يه تکون خيلی نا محسوس ميخوره همين و بازی بايد به صورت default درست باشه نه اينکه ما بيايم خودمون edit کنيم بگيم درست شد که بد ميگم؟ بچه ها؟

15. این کاربر از UP-SNAKE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

تو سره توپ زدن رو که ديگه کلاً برداشتن ما که چيزی نميبينيم فقط يه چيزی اون پايين پر ميشه و بازيکن يه تکون خيلی نا محسوس ميخوره همين و بازی بايد به صورت default درست باشه نه اينکه ما بيايم خودمون edit کنيم بگيم درست شد که بد ميگم؟ بچه ها؟
    پوریا جان بحث ما سر این بود که هر نسخه نسبت به نسخه قبل در مجموع پیشرفت بیشتری میکنه وگرنه من که همین صفحه قبل بود که نوشتم این بازی در حد یک بازی فوتبال نکست جن نیست .
    من نمیدونم چرا شما قبول نمیکنی اصلا شما برو به سایتهای بازی سر بزن میبینی که امتیاز نسخه 2010 از 2009 بیشتره دیگه من نمیدونم چی بگم .

من یک چیزیو بگم میدونم شما و کلا اکثر گیمرها نسبت به نسخه های مختلف حساس نیستید همگی از جمله خود من از این ناراحتیم که کیفیت فوتبال کونامی بشدت پایین اومده و کلی ایراد توی این بازی هست که حقیقتا خیلی آزار دهندست . خب پوریا جان چاره چیه همه که نمیتونن کنسول بخرن باور کن من فقط به عشق دوستان خوبم از جمله خود شما به این تاپیک سر میزنم وگرنه بدون تعارف باید بگیم pes از یک بازی مطلوب فاصله زیادی گرفته و این یک حقیقت تلخه و بدتر اینکه توی این نسل دیگه نمیتونه خودشو جمع و جور کنه راستش من که فقط به نسل آینده امید بستم که این بازیمجدد به دوران اوج خودش در سری کارنت برگرده .
    Last edited by 4039; 05-05-2010 at 23:24.

17. این کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •