با کیکاووس یاکیده موافقم
توی آتش بس هم قشنگ بازی کرد (حیف که با دو تا چاپلوسٍ ... ((گلزار و مهناز افشار)) بود)
با کیکاووس یاکیده موافقم
توی آتش بس هم قشنگ بازی کرد (حیف که با دو تا چاپلوسٍ ... ((گلزار و مهناز افشار)) بود)
این کیکاووس کدومشونه؟همون یارویی که همه دنبالشن؟
همون که صداش شبیه صدای باب راسه دیگهاین کیکاووس کدومشونه؟همون یارویی که همه دنبالشن؟
![]()
جدا از بحث یکی از دلخوریهایی که یاکیده مطرح کرده بود ایین بود که چرا اسمی ازش برده نشده برای دوبله این مجموعه![]()
جالب بود
قبول دارید اون پسر پلیس خیلی لوس بازی میکنه؟
میدونستید تو قسمت های بعدی میدزدنش؟
من هوش سیاه رو میبینم فقط برا یاکیده و یاری . غیر اینا فیلم هیچه. ولی در کل بد نیست. به قول دوستمون نسبت به ایرانی بودنش خوبه.
خب راستش من تا قبل این سریال اصلا روحمم خبردار نبود که این آقا اون برنامه رو دوبله کردند . حالا اگرم قبلش می فهمیدم زیاد توفیقی نمی کرد چون زیاد باهاشون اشنا نبودم ولی الان که یک مقدار باهاشون آشنا هستم وقتی این خبر رو تو ویکی خوندم یه حال دیگه ای بهم دست داد . در کل کارش درسته و در عین حال خوش قیافه و خوشتیپ. البته با سبیل بیشتر حال میده.جدا از بحث یکی از دلخوریهایی که یاکیده مطرح کرده بود ایین بود که چرا اسمی ازش برده نشده برای دوبله این مجموعه![]()
Last edited by John Cena723; 19-05-2010 at 19:50.
خداییش این قسمتش قشنگ بود. چه نابغه ایه این هوش سیاه. پس حتما توی قسمت بعد پسر لوسه رو میدزدن.
من یه قسمت امشبشو به خاطر یاکیده دیدم و واقعا حالم بد شد.
فیلم برداریش که همون طور که خیلی ها گفتن ادای 24 بود.
دیالوگهاش هم آدمو یاد سریال های آمریکایی می انداخت و معلوم بود فقط خواستن بگن ما هم می تونیم...
خیلی غیرواقعی بود.اصلا خوشم نیومد.حیف یاکیده...
با وایمکس ایرانسل شما می تونیددوستان سوالی برای من پیش اومده
این آقای هوش سیاه وسط خیابون اینترنت از کجا میاره؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)