حیف شد واقعا ... امسال زیاد فینال جذاب نیست !!!
حیف شد واقعا ... امسال زیاد فینال جذاب نیست !!!
خیلی حال کردم! باریکلا به فوتبال آلمان!!!
از همه بیشتر از این حال کردم که فرگوسن باخت!!!
اتفاقا.
من از برد بایرن واقعا خوشحا شدم!ولی باخت فرگوسن تو کت ادم نمیرهحالا به نظرم اینتر باید قهرمان بشه اگه نشد بایرن!وگرنه واقع گرا میگیم یه چند سالی بارسا کاپ رو نگه میداره البته اینتر یه کم خطر داره.
این باخت چیزی از ارزشهای فرگوسن کم نمیکنه
نگه داشتن یه تیم در طول 20 سال در بالاترین سطح کار هر کسی نیست
بهتره بجای حسادت به این انسان با همت و سختکوش یه کم ازش درس بگیریم
همیشه انسانهای موفق و بزرگ دشمنان حقیر و کوچکی داشتن که منتظر شکستشون بودن
به امید موفقیت منچستر
Last edited by mdmehry; 09-04-2010 at 00:08.
مربی ایتالیایی معتقد است که پس از حذف یونایتد از گردونه رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا، بازیکنان این تیم با انرژی بیشتری برای قهرمانی در رقابتهای لیگ برتر وارد زمین خواهند شد.
سایت گل- کارلو آنچلوتی، مربی ایتالیایی باشگاه چلسی معتقد است که حذف منچستریونایتد و آرسنال از گردونه رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا، خبر بدی برای او و شاگردانش بوده است؛ چرا که بدین ترتیب، رقبا با تمرکز بیشتری در رقابتهای لیگ برتر به میدان خواهند رفت.
آبی پوشان در حال حاضر با 2 امتیاز برتری نسبت به یونایتد در صدر جدول هستند و آرسنال با یک امتیاز فاصله بیشتر، در رده سوم قرار دارد.
توپچی ها با تقبل شکست 1-4 در ورزشگاه نوکمپ و مقابل بارسلونا از راهیابی به مرحله نیمه نهایی چمپیونز لیگ بازماندند و شیاطین سرخ به رغم پیروزی در دیدار برگشت مقابل بایرن، با توجه به نتیجه ای که از مجموع 2 دیدار به دست آمده بود، از گردونه این رقابتها حذف شوند.
بدین ترتیب آنچلوتی حس می کند که بدین ترتیب هر دو باشگاه با انگیزه و جدیت بیشتری برای کسب عنوان قهرمانی در رقابتهای لیگ برتر وارد عمل می شوند.
آنچلوتی به خبرنگاران گفت:« فکر می کنم که این خبر خوبی برای ما نباشد. رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا، رقابتهای بسیار مهمی است و می بایست انرژی فراوانی را در آن دیدارها به کار بگیری. ولی هر دوی این تیمها اکنون تنها تمرکزشان را برروی رقابتهای لیگ برتر قرار داده اند و این تنها رقابتی است که این دو تیم در آن حضور دارند. ما می بایست به شدت حواسمان را جمع کنیم، چرا که یونایتد و آرسنال به شدت به ما نزدیک هستند و می بایست نهایت تلاشمان را برای ادامه حضور در صدر جدول را به کار بگیریم.»
این مربی ایتالیایی صحبتهایش را این گونه پایان داد:« من دوست داشتم که یونایتد مقابل بایرن پیروز می شد و در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا باقی می ماند، چرا که بدین ترتیب کاربرای ما بسیار آسان تر می شد.»
2010/4/9کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گرچه یونایتد حذف شد ولی هیچ چیزی از ارزش های سر الکس فرگوسن و یارانشون کم نمیشه .
هیچ مربیی به افتخارات سر دست نخواهد یافت.![]()
درسته ولی همه اشتباه میکنن فرگوسن هم تو این بازی اشتباه کرد باید قبول کرد و منچستر رو حذف کرد شاید دورانش تموم شده دیگه باید بره با نوه هاش بازی کنه![]()
يک روزنامه پرتيراژ انگليسي به سرمربي اسکاتلندي منچستر توصيه کرد دست از بلوفهاي توخالياش دست بردارد.
روزنامه استار از جمله نشريات انگليسي بود که به صورت گسترده به تحليل ناکامي منچستريونايتد در ليگ قهرمانان اروپا در جدال با بايرن پرداخت.
اين روزنامه نوشت: پيش از بازي برگشت با بايرن، فرگوسن در همه اظهارنظراتش بيان کرد وين روني بخاطر مصدوميت هفته قبل بايد استراحت کند و شانس بازي ندارد. او تاکيد زيادي به اين موضوع حتي در کنفرانس مطبوعاتي يک روز قبل از بازي داشت؛ ولي در ابتداي بازي با نگاهي به ترکيب تيم ميزبان مشخص شد، روني يکي از ابزار شياطين سرخ براي نتيجهگيري است.
اين روزنامه افزود: فرگوسن به روال گذشته و عادتي که دارد، سعي کرد با بلوفي اين چنيني آلمانها را متعجب و شوکه کند؛ اما با انجام بازي و به مرور مشخص شد بلوفهاي او نيز ديگر براي حريفان بياثر است. بهتر است مربي 68 ساله منچستر براي بهبود اوضاع تيمش به جاي بلوفزني، عصر تحولات تازه فني را در پيش گيرد.
مردان سرآلکس فرگوسن در پايان جدال چهارشنبهشب ژرمن ها را 3 بر 2 را در ديداري هيجان انگيز و کاملا پرافت و خير شکست دادند؛ ولي پس از برابري 4 بر 4 در نتيجه گيري کلي و گل زده بيشتر بايرن در خانه حريف، از صعود بازماندند و عجيبترين پيروزي چند سال گذشته خود را تجربه کردند.
در اين جدال ميزبان پيکارش را طوفاني آغاز کرد و در دقايق 3 و 7 توسط دارن گيبسون و لوئيس ناني، دو گل مرگبار بر ميهمان وارد کرد تا در بهترين شرايط صعود قرار گيرد. شياطين سرخ که حاکم بر بازي بودند، به سلطه خويش ادامه داده و در دقايقي که مونيخيها پراشتباه کار مي کردند، روياي صعود خود را به جمع چهار تيم پاياني تحقق يافته ديدند. تيم برنده حتي در دقيقه 41 گل ديگري توسط ناني وارد کرد تا 3 بر صفر، به ظاهر خيال خويش را براي صعود راحت کند.
در نقطه مقابل با اين گل باواريايي ها از خواب غفلت بيدار شده و با گلي که توسط ايويکا اوليچ در دقيقه 43 وارد دروازه فان در سار کردند، از نااميدي خارج شده و در پي گل ديگري جهت برابر ساختن نتيجه کلي و کسب شانس صعود برآمدند. با اين گل، شدت حملات مونيخي ها افزايش يافت. وقتي رافائل داسيلو، بازيکن جوان منچستر در دقيقه 50 بخاطر اشتباهي کودکانه توسط ريزوتيلي، داور مسابقه از زمين اخراج شد، از فضاي بيشتري براي تدارک حملات خود برخوردار شدند که نتيجه آن گلي شد که آرين روبن با استفاده از ضربه کرنر در دقيقه 74 زد. با اين گل بايرن به خواب و خيالات منچستر و 74 هزار هوادار حاضر در ورزشگاه پايان داد و خود صعود کرد.
جمعه 20/01/1389کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
معولا سرالکس فرگوسن همیشه تیمش در حال بازسازیه و به نظر من دقیقا مثل ققنوس میمونه ، ضمنا میشه بفرمایید اشتباه سر الکس توی این بازی در چه موردی بود ؟ نحوه شروع بازی ؟ آرایش تیم ؟ محاسبه غلط راندمان تاکتیک اتخاذ شده ؟ چون تا قبل از دقیقه 55 که رافائل داسیلوا اخراج شد نتیجه اصلا گویای اشتباه سر الکس نبود ( هرچند که دیگه منچستر حذف شده ) . به نظر من سر الکس بار دیگر با قدرت هرچه تمام باز خواهد گشت ( البته اگه این گلیزرها همکاری کنند)
![]()
منم فک میکنم سر الکس بزرگتر از اونی باشه که ما ازش انتقاد کنیم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)