معنیه این اسپم چیه؟
معنیه این اسپم چیه؟
امروز تغييرات فوق مهم دادم:بك گراندها رو عوض كردم.آهنگ ژس زمينه هم همين طور.(در ضمن دارم تفنگ هم اضافه ميكنم.كي گفته بازي واسه قديمه؟؟البته يك سري مشكل دارم توش.بعدا ميژرسم از اساتيد.)
اسكرين شات هاي جديد:(البته كمي ناقصه ولي همين بك گراند هايي كه گذاشتمو نشون ميده!)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی خوبه......
فقط ما کدومیم؟؟ دشمن کدومه؟؟ چی کار باید بکنیم؟؟
اون موجودات بال دار دشمنن.ما اون ببچه فشنه ايم!اون كپسوله رو بخوري نينجا ميشي و قابليت پرتاب تير معمولي خواهيم داشت.(در مرحله هاي بعدي تفنگ هم اضافه ميشه).هدف در مراحل متفاوته:اينجا بايد به يه اهرم برسيم.(اينا مراحل 3و 4 هستن.)
---------- Post added at 12:14 PM ---------- Previous post was at 12:10 PM ----------
در حال ساخت مرحله ي برفي هستم!(در اون مرحله اولين بار يكي از محافظاي ارباب رو ميبينيد.)
ای ناقلا از بازیه تی ورلد کش رفتــــــــی (بک گراند و خورشیدو میگــــــــم)![]()
آره مقداريشو از تي ورلد برداشتم.ولي نگران نباش به مديريت تي ورلد گفتم و اجازه دادن.در قسمت Contact Us بهشون گفتم.
همين الآن مجوزش به ايميلم رسيد.البته يه شرط گذاشت كه قبول كردم.
جاويدان باشيد
Last edited by Arrowtic; 03-06-2010 at 22:41.
بهم گفته بودن چرا نارنجك انداز:(من هنوز داستانو كامل نذاشتم.قسمتيش اينه:اون از ابتدا ميفهمه كه در آينده كشورش تصاحب ميشه پس در زمان آينده ولي با سلاح ها قديمي ميره به جنگ تا اين كه يك انسان خير(دوستش) رو در آينده ميبينه و دوستش بهش يه تفنگ نارنجك انداز ميده و ميگه اگه فلان آيتمو بخوري اين تفنگ برا مدتي مياد دستت.در ضمن اينم بگم عمره اين موجودات زياده برا همين دوستش در آينده ها هم زندست.اونجا يه موضوع جالب مشخص ميشه كه الآن نميگم).
_________
نارنجك انداز منتفي شد.(زيادي مشكل داشت)
Last edited by Arrowtic; 04-06-2010 at 20:13.
کسی از امیر خبری نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخه من به چند تا عکس که راضی نمیشم باید بازی رو بده تا ما بازی کنیم!!!!!!!!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)