تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 4428 اولاول ... 511121314151617181925651155151015 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

10

با سلام و احترام به همه دوستان

می خواستم به دوستانی که از پارس آنلاین یا از هر شرکت فخیمه دیگه ای که اشتراک 128 kb گرفتن (و به جای اینکه سرعتشون 10 یا 12 باشه که روی این سرعت با شرکت قرار داد بستن و نه سرعت بیشتر) گاهی از اینکه سرعتشون به 20 یا 30 میرسه (آخی الهی بمیرم !!! ) یه جوری حرف میزنن و شکایت میکنند که ....یعنی چی!!!!! این چه وضعیه !!!!!!! قبلنا سرعتمون 130 کیلوبایت بود و از این حرفا...........؟؟؟

یادآوری کنم که دوست عزیز:43: شما که رفتین 15 هزار تومن پول دادین سرعت 128kb خریدین که دیگه نباید انتظار داشته باشید همیشه و حتی شب که ترافیک به خاطر رایگان بودن......... بالا میره شما هنوز هم بیش از آنچه پول دادی آش میل بفرمایی و به اندازه من که 402000 تومن پول دادم سرعت داشته باشی !!!!!!!!!! (با کمال احترام :43 .

توجه کنید که سرعت شما در هر زمان بسته به میزان مشترکین اون منطقه و اشتراکی که گرفتین و اینکه در اون زمان که شما کانکتین چند نفر دیگه همزمان با شما در حال استفاده از اینترنت مرکز شما هستن بستگی داره . پس دوست عزیز هر isp که تشریف ببرین همین آشو همین کاسس.

واقعا بعضی وقتا آدم یه حرفایی میشنوه که شاخ در میاره !!!!!!!!.

آخه سرعت اینترنت و پهنای باند که بینهایت نیست که حالا هر چند نفر که آنلاین باشن بازم توقع سرعت بیش از اونی که پولشو دادین داشته باشین (مخصوصا شبا ) بلکه اگه یه زمانی با سرعت 200 کیلو بایت دانلود میکنی در حالی که 15 هزار تومن پول دادی...... باید حالشو ببری و دعا کنی به جون اون آدمی که اجازه داده شما به جای سرعت 11 کیلو بایت که حقه شماست ( که البته من فکر میکنم 2 مگابایت و بیشتر از اینا حقه شما دوستان عزیز است:43: ) داری 147 کیلوبایت دانلود میکنی .

( یادم میاد چند وقت پیش که یکی از دوستان پرسید چقدر پول دادی وقتی گفتم 402000 هزار تومن . همه گفتن woow چقدر زیاد !!!!!!!!)

چون من میدونستم که همیشه سرعت بالا نمیمونه و من چون به سرعت بالا احتیاج دارم و چون زیتون کارمندی هم مشترکینش زیادن پس باید یه سرویس بالا بگیرم .

امیدوارم این نوشته باعث شده باشه که دوستان با دید منطقی به مسئله سرعت اینترنتشون نگاه کنند.

و در پایان آرزو میکنم با بیشتر شدن رقابت بین isp ها روزی برسه که ما هم مثل هند و دوبی و افغانستان و پاکستان و عراق و امارات دارای سرعت 2 مگابایت بدون محدودیت بشیم .( آمین یا رب العالمین ).

دوستانی که اطلاع ندارن یه سرچ بکنن ببینن دوستان ما در افغانستان با چه سرعت های نجومی ( البته واسه ما ایرانیا ) دارن از شرکتهای آلمانی و .... با چه قیمتهای پایینی اشتراک میگیرن و به اینترنت وصل میشن .

ایشالا همیشه سرعتتون 200 باشه . ( بترکه چشم حسود )

با تشکر از اینکه وقت گذاشتین این پست منو خوندین .

سامان

در مورد پارس آنلاین من اینو در مقابل ISP های دیگه گفتم !!
    الان پارس آنلاین خط 128 میده 15000 با آبونمان میشه 16000 تومان
    ولی صبا نت خط 128 تا 1mb را میده 13500
    و خط 2mb هم میده 17000 تومان
    پس به صرفه تره پارس آنلاینو خط بزنیم بریم سراغ صبانت !!

علت اینکه سرعت دوستان روزا بالا بوده و ... ! اینه که یه پهنای باندی را shar کردن و وقتی کسی استفاده نمیکنه بیشتر به شما ازون پهنای باند میرسه ! البته رو لاین شما هم یه محدودیت گذاشتن که بیشتر از 1.5mb نصیبتون نشه.
    این شرکتا میخوان شما روزا زود ترافیکتون تمام کنید و سرعت بالای ترافیک محدودا یه محرک برای مشتریها محسوب میشه
    وقتی سرعت دانلود ترافیک محدود 128 به 200 که هیچی به 30 هم رسید اونوقت باید شک کنید یا حال کنید !

این نظر منه .

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

امشب سه ساعت سرویس من قطع بود / اصفهان .ردانی پور
    سلام من قطعی دارم ولی 5 الی 10 دقیقه است البته دیروز بعد از ظهر

با جناب samangolriz موافقم ولی لحظاتی هم هست که آدم واقعا به نت نیاز داره ولی قطعه مال من 1 و 2 فروردین بلکل قطع بود.
    من خودمو می گم و کار به دیگران ندارم انتظاری نیست سرعت فراتر از قرارداد باشه ولی انتظاره همیشه سرعتی که در قرار داده رعایت بشه و قطعی نباشه ...
    Last edited by shahedi; 21-04-2010 at 09:54.

کـاربـر بـاسـابـقـه mohsen_gh1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    در جای خشک و خنک، دور از دسترس اطفال

پيش فرض

جاتون خالی داشتم با سرعت 190 دی ال میکردم ولی نمیدونم چکار کردم که فقط یه فایل تموم شد.

پروفشنال Exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پشمک آباد

پيش فرض

سلام ...اقایون........

من میخوام بیام پارس انلاین.....شنیدم پینگش بالاست...

چون رسیورم اکانت cccam میخوره نباید پینگ زیاد باشه.....اما شنیدم پارس انلاین یکم وضع پینگش خرابه کسی از دوستان cccam داره که چک کنه؟

اما خدایی عجب سرعتی داره...دوستم 128 داره روزا بین 140 تا 180 سرعت دانلودشه!!!!!!!!!!!!
    آقا الان مگه از چه شرکتی داری؟ پینگ گوگلت چقدره؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برا سی سی کم پینگ گوگل چقدر باشه خوبه ؟ اگه خواستی بیای پارس اینارو بگو اونوقت می تونیم راهنماییت کنیم بیای یا نیای؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه jivara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    hiraz$

پيش فرض

سلام دوستان
    اینجا شیرازی داریم؟ میخام شاتل را کنسلش کنم پارس انلاین بگیرم . میخام ببینم وضعیتش خدماتش تو شیراز به چه صورت هست؟
    سلام همشهری ...

این سرویس من هست مقایسه کن ببین نسبت به سرویس خودت میصرفه یا نه .
    256 سه ماهه سرعت دانلود 200 قیمت 37000 تومن (شبانه رایگان) ...

کـاربـر بـاسـابـقـه mohsen_gh1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    در جای خشک و خنک، دور از دسترس اطفال

پيش فرض

سلام همشهری ...

این سرویس من هست مقایسه کن ببین نسبت به سرویس خودت میصرفه یا نه .
    256 سه ماهه سرعت دانلود 200 قیمت 37000 تومن (شبانه رایگان) ...
    میشه کد سرویستو بگی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali6803's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ابادان

پيش فرض

آقا الان مگه از چه شرکتی داری؟ پینگ گوگلت چقدره؟
    برا سی سی کم پینگ گوگل چقدر باشه خوبه ؟ اگه خواستی بیای پارس اینارو بگو اونوقت می تونیم راهنماییت کنیم بیای یا نیای؟
    مرسی از اینکه جواب دادید...من داتک دارم در ابادان.....پینگ گوگل من الان که گرفتم حدود 400 هست ... ماله شما پارس انلاینیها چقدره؟؟؟

والله الان من زیاد تایم اوت دارم تقریبا با این وضع پینگ خودم بدک نیست وضعیت کانالها ..اما خوبم نیست.....

ممنون میشم کمک کنید تا تصمیم بگیرم...من خودم 256 نامحدود داتک دارم دانلودم بین 35 تا 40 هست...
    Last edited by ali6803; 21-04-2010 at 23:20.

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

مرسی از اینکه جواب دادید...من داتک دارم در ابادان.....پینگ گوگل من الان که گرفتم حدود 400 هست ... ماله شما پارس انلاینیها چقدره؟؟؟

والله الان من زیاد تایم اوت دارم تقریبا با این وضع پینگ خودم بدک نیست وضعیت کانالها ..اما خوبم نیست.....

ممنون میشم کمک کنید تا تصمیم بگیرم...من خودم 256 نامحدود داتک دارم دانلودم بین 35 تا 40 هست...
    پینگ پارس بالاست ولی عجیب اینه که من با پینگ پایین داتک سرعت لود صفحه ها خیلی کندتر از پارس هست ولی توی تست پینگ پارس بیشتر نشون میده.

آخر فروم باز FARID88's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

اینم وضعیت سرعت من با سرویس یک مگ

البته این سرعت واقعی نیست و فقط برای پینگ گذاشتم سرعت دانلود حدود 90 کیلوبایت در ثانیس در حالیکه تا هفته پیش حدود 250 بود
    به نظر میاد پارس آنلاین هم بعد از جذب مشتری اغناء شده و دیگه به فکر رضایت مشتری نیست.
    Last edited by FARID88; 22-04-2010 at 11:34.

10. 2 کاربر از FARID88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه jivara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    hiraz$

پيش فرض

میشه کد سرویستو بگی؟
    کجا باید کد رو نگاه کرد من نمی دونم !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •