سلام دوستان به نظر شما مشکل از چیه فریم کم میگیرم؟
به نظرتون غیر عادی نیست؟
INTEL E8400 3.52GHZ
SAPPHIRE HD6870 1GB GDDR5
4GB APACER BUS800RAM
WINDOWS 7 64BIT
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان به نظر شما مشکل از چیه فریم کم میگیرم؟
به نظرتون غیر عادی نیست؟
INTEL E8400 3.52GHZ
SAPPHIRE HD6870 1GB GDDR5
4GB APACER BUS800RAM
WINDOWS 7 64BIT
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Antialiasing رو بکن High یا Normal ...حله!
خب یه کم گیر بدم به بازی
چرا ماموریت هاش اینقد مسخره س
هوش مصنوعی پلیس و آدما در حد مرغماشینو ازشون میدزدی انگار نه انگار .. بابا یه عکس العملی یه فحشی چیزی
من که هنوز با رانندگیش حال نمیکنم. اما پیاده رفتن توی شهر و کشتن عابرای بی گناه لذت بخش ترین چیزیه که توی این بازی تجربه کردم
کاش این بازی هنوز True Crime بود. اسم به این قشنگی برداشته عوضش کرده گذاشته Sleeping Dogs
توی True Crime شما نقش یه پلیس رو داشتی که خیلی جذاب بود. بر عکس این ورژن که میتونی برای هر دو کار کنی که به نظرم جالب نیس، چون بازی سند باکس نقش منفی بازی کردیم اگه پلیس بودیم فقط خیلی بیشتر حال میداد
من True Crime میخوام![]()
مرغ به این گرونیهوش مصنوعی پلیس و آدما در حد مرغ![]()
ای مجید ِ جانیمن که هنوز با رانندگیش حال نمیکنم. اما پیاده رفتن توی شهر و کشتن عابرای بی گناه لذت بخش ترین چیزیه که توی این بازی تجربه کردم![]()
-------------------
منم بدم اومد ازش
حذفش می کنم برای دارکسایدرز یک و Ghost Recon هاردم جا داشته باشه![]()
اصلا یادم نبود مرغ الان مقام والایی داره خدا منو ببخشهمرغ به این گرونی![]()
اصلاح میکنم هوش مصنوعیشون در حد آدمیزاده
Ghost Recon که آخرته بازیهحذفش می کنم برای دارکسایدرز یک و Ghost Recon هاردم جا داشته باشه![]()
آره اولاش خیلی مسخرس ..ولی بازم رفته رفته بهتر میشه ..مخصوصا این که داستانش عالیهچرا ماموریت هاش اینقد مسخره س![]()
نه باو ..فوشم میدنهوش مصنوعی پلیس و آدما در حد مرغماشینو ازشون میدزدی انگار نه انگار .. بابا یه عکس العملی یه فحشی چیزی
![]()
AI اش خوبه ...بیشتر دقت کن !دی!
همین داستانو جالب کرده دیگه ...نقطه قوت بازیه ...توی True Crime شما نقش یه پلیس رو داشتی که خیلی جذاب بود. بر عکس این ورژن که میتونی برای هر دو کار کنی که به نظرم جالب نیس، چون بازی سند باکس نقش منفی بازی کردیم اگه پلیس بودیم فقط خیلی بیشتر حال میداد![]()
از نظر داستان مطمئنن از GTA بالاتره !
+
به Reflection تابلوها وقتی بارون میاد دقت کنید ...واقعا فوق العادس !
بازی واقعا عالیه
حداقل برای من یه شاهکاره
داستان زیبا و عمیق
دیالوگ های جذاب و خنده دار
فقط پایان بازی یه خورده تو ذوق میزنه
قراره براش dlc هم بسازن
حمید تو داری حرص منو در میاری ... بابا خودت اومدی بودی اینجا میگفتی چقد مسخره س حالا هر چی بد میگیم میای میگی نه خوبه![]()
ای جونم حمیدکلا سلیقه هامون یکیه
مجید اینقدر توسرش نزن دیگه راست میگه! اگه بخوام نظرشخصی خودم رو با gta iv مقایسه کنم این حرف نداره
محصوصا داستانش که گفتم عین فیلمه اصلا خسته کننده نیست! سیستم مبارزه اش هم که عالیه
دیگه چی میخوای؟![]()
ای بابا..چیکار کنیم این Face لباس ها ارتقاء پیدا کنه ؟ هــــِی میخوام کت و شلوار بخرم میگه به کلاست نمیخوره..
بازی داره تموم میشه هنوز یه تی شرت تنمه.. تو پارکینگ هم فقط یه موتور CG 125دارم..Face ماشین ها و موتورها چطوری بالا میره..؟
آخرش هم نفهمیدم این سبز ها ماموریت اصلیه یا آبی ها...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)