تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 18 اولاول ... 51112131415161718 آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 178

نام تاپيک: آیا مسی برترین بازیکن تاریخ دنیاست؟ / مارادونا: مسی می تواند به بحث مارادونا-پله پایان دهد!

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بابا این مسی بازیش مسخرس این دلیل نمیشه که مدافعای خوب تو اسپانیا نیستن بازیکن خوبی باشه

اگه راس میگه بره انگلیس متوجه میشه مدافع یعنی چی ؟!؟!

شما که میگی مسی گل میزنه به آرشنال ، آخه آرسنال کیو داشت همه مصدوم یا محروم بودن .
    رئالم که مدافعای درست و حسابی نداره !!!!!! من فک نمی کنم مسی بتونه دووم بیاره چون یکی بزنتش زودی مصدوم میشه !!!!
    در مورد اینکه بازیش مسخرس !!! با شما موافقم ، واقعا هم باید یک بازیکن بازیش مسخره باشه که مرد سال فوتبال جهان بشه و این همه پیاپی هت تریک کنه وطوری بازی کنه که انگار توپ به پاش چسبیده .
    به هرحال زدن 4 گل حتی اگه با اسم آرسنال هم بازی کنی فقط کار یک بازیکنیه که بازیش مسخرس!!!
    درسته ، بازیکنانی مثل راموس ، آلبیول ، گارای و آربلوا که مدافع درست حسابی نیستن .
    در مورد آخر هم لازم به ذکره که مسی از اون دسته بازیکنهاست که از لحاظ Injures rate جزو بازیکنانی قرار داره که به درجه A نزدیک هستن و به این راحتی مصدوم نمیشه .
    Last edited by Ezel; 16-04-2010 at 21:57.

پروفشنال majid_potter7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    یه کم مونده بفهمم کجام...!

پيش فرض

بابا این مسی بازیش مسخرس این دلیل نمیشه که مدافعای خوب تو اسپانیا نیستن بازیکن خوبی باشه

اگه راس میگه بره انگلیس متوجه میشه مدافع یعنی چی ؟!؟!

شما که میگی مسی گل میزنه به آرشنال ، آخه آرسنال کیو داشت همه مصدوم یا محروم بودن .
    رئالم که مدافعای درست و حسابی نداره !!!!!!
    من فک نمی کنم مسی بتونه دووم بیاره چون یکی بزنتش زودی مصدوم میشه !!!!

آخییییی نازک نارنجی
    آخ حرف دل منو زدی....
    آخه مدافعای ضایع لیگ در پیت اسپانیا قابل مقایسه با فوتبال انگلیس هستن؟؟؟
    همون مسی که اینقدر دریبل هاشو تو اسپانیا خوب میزنه...چرا تو 2 تا بازی قبلیش با من یو نتونست حتی یه بار هم فردیناند و ویدیچ و اورا رو دریبل کنه؟؟چون مدافع داریم تا مدافع....
    مسی مطمئنا تو لیگ انگلیس دووم نمیاره...ولی کسی مثل کریس اونجا اون دریبل ها و بازی ها رو نشون میداد...یا همین رونی که فعلا نظیر نداره..همه کار میکنه...
    درباره زیدان هم که دیگه خیلی بی انصافیه بخوایم با مسی مقایسش کنیم....
    زیدان همه کاره بود.ولی مسی فقط دریبل زن و گل زن..دوستان...فوتبال فقط این 2 مشخصه نیست..
    از نظرز من که زیدان بهترین فوتبالیس تاریخه....

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

به اعتقاد من تحت هیچ شرایطی نمیشه زیدان رو با مسی مقایسه کرد
    زیدان شاید 7 سال چهره شد اونم اخر فوتبالش و حتی تو اوج هم نمیشه با مسی مقایسه اش کرد
    بهرحال چه کسی خوشش بیاد و یا خوشش نیاد مسی شرایطی رو داره که میتونه برترین بازیکن تاریخ بشه هم از لحاظ اخلاقی و هم از لحاظ بازی
    هیچ وقت نباید این رو یادمون بره که مهمترین مسئله تو بازی فوتبال گل زدن هست شما اگه همه کار کنی ولی نتونی گل بزنی بازیکن متوسطی هم نیستی
    باید دید جام جهانی رو مسی چیکار میکنه این خیلی مهمه و میشه بعد از جام جهانی اون رو بهترین بازیکن تاریخ نامید.
    مسی فرصت زیادی برای این نام داره
    موفق باشید.

آخر فروم باز hoha881's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

به اعتقاد من تحت هیچ شرایطی نمیشه زیدان رو با مسی مقایسه کرد
    منم موافقم.چون زیدان با فرانسه یک بار قهرمان جام جهانی شد یک بار دیگه هم تا فینال رفت.
    Last edited by hoha881; 18-04-2010 at 12:46.

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

آخ حرف دل منو زدی....
    آخه مدافعای ضایع لیگ در پیت اسپانیا قابل مقایسه با فوتبال انگلیس هستن؟؟؟
    همون مسی که اینقدر دریبل هاشو تو اسپانیا خوب میزنه...چرا تو 2 تا بازی قبلیش با من یو نتونست حتی یه بار هم فردیناند و ویدیچ و اورا رو دریبل کنه؟؟چون مدافع داریم تا مدافع....
    مسی مطمئنا تو لیگ انگلیس دووم نمیاره...ولی کسی مثل کریس اونجا اون دریبل ها و بازی ها رو نشون میداد...یا همین رونی که فعلا نظیر نداره..همه کار میکنه...
    درباره زیدان هم که دیگه خیلی بی انصافیه بخوایم با مسی مقایسش کنیم....
    زیدان همه کاره بود.ولی مسی فقط دریبل زن و گل زن..دوستان...فوتبال فقط این 2 مشخصه نیست..
    از نظرز من که زیدان بهترین فوتبالیس تاریخه....
    مسی تو بازی با رئال هم که مدافعاش زیاد تغریف نداشتن ( گارای و البیول ) نتونست مستقیم دریبل کنه! چه برسه ویدیچ و فردیناند!

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض ..

با بازی که دی شب نشون داد .. نه..!

آخر فروم باز hoha881's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

فینال سال قبلم اگه گل سامی اتوئو نبود که کار بارسا تمام بود مخصوصا با اون فشاری که دقایق اول منچستر اورد. بعدش به جای تشکر از اتوئو سریع انداختنش بیرون.

آخر فروم باز caca_caca888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

نه علی دایی یه چیز دیگست

پروفشنال جاسم کدخدایی بنت's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    بلوچستان

پيش فرض

توی جهان 3 اسطوره انتخاب کردن که در رده بندی پله صدر بعد مارادونا(البته زمان این 2 بازیکن 80درصد بازیکنای اون زمان کشاورز بودن.....!!!) و سوم هم رونالدیمهو

مسی هم خوبه البته اگه افت نکنه

اما هیچ وقت مثل رونالدینهو نمیشه اون رونالدینهوی قدیمی که بارسلونو بیدارکرد

الان هم بخاطر مربی خوب بارسلون که اینجوری خوب بازی میکنن

مورینهو چلسی رو بیدار کرد و رونالدینهو بارسلون(البته قبلام باریلون تیم قوی ی بود ولی....

اگه نباشه جاش خالی می مونه metallica is me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

به نظره من پله هیچ وقت به مارا دونا نرید البته جریان تختی و مثلا خادم هست تختی به خاطر اخلاق و بردهاش معروف شد ولی خادم فقط به خاطر مدالهاش که حتی از تختی هم بیشتر بود ولی به پای تختی تو محبوبیت نرسید
    جریان مارادونا هم با پله همینه.....
    ولی مسی ..............بهترین و باتکنیک ترین بازیکنی هست که دردنیا وجود داشته انصافا کی به سرعتش میتونه برسه ...کی به تکنیکش میرسه؟؟؟......
    مسی بهترین بازیکن دنیا بوده هست و خواهد بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •