دوستان واسه اموزش زبان چه فیلمهایی رو پیشنهاد می کنید؟
دوستم میگه کارتون ببین ! مثل SHREK
نظر شما چیه ؟!
فیلم آموزشی مختص زبان انگلیسی هست برم دانلود کنم یا بخرم؟
دوستان واسه اموزش زبان چه فیلمهایی رو پیشنهاد می کنید؟
دوستم میگه کارتون ببین ! مثل SHREK
نظر شما چیه ؟!
فیلم آموزشی مختص زبان انگلیسی هست برم دانلود کنم یا بخرم؟
میخاستم نظر شما را در رابطه با نرم افزار های مترجم کامپیوتری بدونم ؟
من برای یادگیری زبان میخام یه نت بوک بخرم و فقط باهاش در کار اجرای بابیلون و دیگر نرم افزار های ترجمه استفاده کنم .
میخاستم بدونم این نرم افزار ها برای استفاده یک دانشجوی زبا خوبه یا بد.
دیکشنری کاغذی بهتره یا این نو ع نرم افزار ها.
این نرم افزار بابیلون برای تقویت تلفظ خوبه یا نه.
بهترین راه یادگیری زبان حرف زدن با کسیه که ایرانی نباشه چون مجبوری که یاد بگیری و به هیج وجه از فارسی استفاده نمیشه به نظرم این راه میونبر هس / حتی اگر که از چت کردن برا یادگیری استفاده میکنید بهتره که با کسی باشه که فارسی ندونه / به نظر من برا بهتر و زودتر یادگیری زبان نباید فارسی قاطیش باشه فقط و فقط زبانی که میخاید یاد بگیرید استفاده کنید
سلام.
می خوام زبان انگلیسی رو بطور کامل در کوتاه ترین مدت زمان ممکن یاد بگیرم.
می خواستم بدونم چه آموزشگاه هایی این کار رو می تونن انجام بدن و کدوم ها بهتر هستن؟؟
مدت زمانش هم می خوام بدونم + شهریه !!!
در ضمن من ساکن تهران هستم.
__________________________________________________ ____________________________
پ.ن: اگر نام بردن آموزشگاه تبلیغ محسوب می شه لطفا از طریق پیغام خصوصی من رو راهنمایی کنید.
سلام دوستان من دارم لغات رو با j5 یا همون جعبه کار می کنم یه سایت پیدا کردم که کلی لغت داره با معنی فارسی می خواستم اینا رو به جعبه لایتنر اضافه کنم البته غیر دستی !
چجوری میشه ؟
اینا رو میگم
++++کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
+ اینکه من هم چنین می خوام جمله بندی انگلیسیم خوب بشه و بتونم یه چند سطری و ... بتونم انگلیسی بنویسیم آیا این کتاب به درد میخوره ؟ ( این کتاب مثل اینکه قدیمی هستش ) و اینکه به درد بخوره یا نه ؟
یه راهنمایی در این باره به من بکنید + سوال بالایی رو ...
ممنون /.
کتاب : English Sentence Structure
robert krohn
Last edited by arash66_2m; 18-10-2011 at 13:00.
فیلم آموزشی که زیاده. یکی از بهترین هاش English Today هست.
اگر منظورتون نرم افزارهای مترجم هست که به هیچ وجه بدرد نمیخورند. ولی اگر منظورتون دیکشنری هایی هست که به صورت نرم افزار هستند باید بگم که خیلی خیلی بهتر از دیکشنری های کاغذی هستند. به خصوص لانگمن که دیکشنریهاش امکانات زیاد و جالبی دارند.
دیکشنری بابیلون دیکشنری خوبی هست و گلاسوری های خیلی خوبی براش موجوده ولی تلفظش ماشینیه ولی لانگمن، کمبریج و آکسفورد تلفظ هاشون صدای واقعی انسان هستش و اکثراً هر دو تلفظ امریکن و بریتیش رو هم دارند.
سلام..
تجربه ی من میگه که بهترین راههای افزایش مهارت از طریق تماشای فیلم هستش و همچنین خواندن کتاب داستان
اگه بخوای ذهن رو وادار به حفظ لغات بکنین تاثیر عکس میزاره و کلمات به دایره لغات غیر فعال یا اصطلاحا خام منتقل میشن..
در کلاس زبانی که من هستم کسی جرات فارسی صحبت کردن نداره حتی یک کلمه..باور کنین حتی باید فارسی نخندی!
در صورت گاف فارسی دادن باید به همه ی کلاس ساندویچ هایدا داده بشه توسط فردی که گاف داده!
Lecture های کلاسی خیلی موثر هست و باید مهارت داشته باشی تا سقف یک ساعت بدون وقفه صحبت کنی
که این هم با انجام زیاد Lecture در کلاس امکان پذیر میشه.
اگه یک کلمه رو چندبار چک کردین و معنیش رو میدونین ولی به خاطر نمیارین ، دوباره سریع نرین سراغ دیکشتری و سعی کنین به مغز فشار بیارین تا یادتون بیاد ، اگه یادتون بیاد دیگه یادتون نمیره، و اگه خیلی فشار آوردین و یادتون نیومد برین دوباره نگاه کنین ولی این بار به خودتون تلقین کنین که یادتون نمیره..
هر کلمه ای که یاد میگیرین رو در چند جمله ی مختلف به کار ببرین تا تصویرش توی ذهنتون ثبت بشه، و این باعث میشه که به دایره لغات فعال شما منتقل بشه.
موفق وموئید باشین
اموزشگا ها این دوره ها دارن.شهریه ها هم فرق دارن ،باید بری بپرسی.
اگه بخونی یه ساله یا 6 ماهه.یاد میگیری.
برای چه کاری میخوای یاد بگیری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سوال منم هست
برای رفتن به خارج 1ساله یا 2ساله چه کاری خوبه؟
ممننون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)