روی جلد کارت گرافیک چیزی از hdmi ننوشته بود اما با این وجود میتونم از کابل dvi/hdmi استفاده کنم؟
روی جلد کارت گرافیک چیزی از hdmi ننوشته بود اما با این وجود میتونم از کابل dvi/hdmi استفاده کنم؟
این مشخصاتشه حالا به نظر شما بهترین راه اتصال چیه و باید چی کار کنم:es Specification
Accessories
Awards & Reviews
News
Driver
Adverts
Specification
Graphics Engine RADEON HD3650
Video Memory 1GB DDR2
Engine Clock 600MHz
Memory Clock 400MHz x 2
Memory Interface 128bit
DirectX® Support 10.1
Bus Standard AGP 8x
Standard Display Connecors
Feature Support
OpenGL Support
CrossFireX™ Technology
ATI Stream Technology Support
ATI Eyefinity Technology
ATI Hypermemory Technology
Display Support
VGA Output On Board
DVI Output
DisplayPort
HDMI
TV Output
HDTV Output
HDCP Support Support
Maximum Resolution
VGA 2048x1536
DVI 2560x1600
DisplayPort
HDMI 1920x1200
Power Specs + Board Dimensions
Board Dimensions
Minimum System Power requirement (W) 300W
Extention Pow
پورت hdmi هم زده كه دوست عزيز
یعنی میتونم از کابل dvi/hdmi هم صدا و هم تصویر را منتقل کنم در ضمن کیفیت در چه حده؟ بازیا رو در چه حدی اجرا میکنه با فیلما؟ اگه یه بازیو رو بامانیتور 17 اینج بدون مشکل اجرا میکردم با اتصال به lcd هم همون حالت رو داره یا گرافیک بالاتر میخواد؟ در ضمن خیلی ممنون از راهنمایی خوبتون.
-فقط از طريق Hdmi ميتونيد همزمان صدا وتصوير رو داشته باشين
از طريق dvi نميتونيد صدا رو داشته باشين
-هر دو خروجي hdmi/dvi ديجيتال هستند وكيفيت قابل قبولي دارند بستگي به سورس وفايل در حال اجراتون داره
-نه ارتباطي نداره تا زمانيكه رزولوشن رو بالا ببرين كه اونموقع بستگي به ساپورت كارت گرافيكتون داره
ببخشید این قدر سوال میکنم اما بطور مثال رزولشن 1024*780همون کیفیت مانیتور رو داره یا باید اون رو بالاتر ببرم تا بتونم تصویر بگیرم یا به عبارت بهتر این کارت گرافیک برای اجرای بازیهای ورزشی مثل pes2011&nba2k11& کافیه و اونارو در حد عالی پخش میکنه؟(کارت گرافیک :3650hd gddr2 1gb و تلوزیون LG LH700 42") و کابل DVI TO HDMI هم دقیقا مثل HDMI TO HDMI است یا فرق میکنه? بازم ممنون
معمولا hdtv ها رزولوشن 1920*1080 هستند و همينطور مدل شما (lh700)
-dvi to hdmi شما صدا ندارين ولي از نظر كيفيت تصوير ميشه گفت تا حد زيادي يكسان هست با hdmi
یعنی این جور بازیارو با اون گرافیک 3650 نمیتونم انجام بدم? برای صدا باید چکار کنم?
-در مورد بازي و ساپورت رزولوشن بايد توي تاپيك زير مطرح كنيد تا دوستان جوابتون رو بدن:
-البته گرافيك 1 گيگ دارين ونبايد مشكلي داشته باشينکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-در مورد صدا هم بايد از خروجي line-out كامپيوترتون به ورودي صدا hdtv تون يا سينماي خونگيتون متصل كنيد
سلام دوستان
میخوام با hdmi لپ تاپم رو کهacer 4741هست به lcd sony 40 اینچ متصل کنم ولی هر کارمیکنم نمیشه
ایا برای لپ تاپ باید تنظیماتی انجام بدم.ویندوزم 7 هست.وقتی کابل رو وصل میکنم یه قلش ابی کنار hdmi رو tvمیاد ولی تو لپ تاپ هیچ کار نمیشه.هیچ صفحه ای از لپ تاپم رو نشون نمیده.فقط صفحه سیاهه.جی کارکنم.مارک کابلشم مارشاله.
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)