بچه ها چپتر چهار بعد از اینکه اون غول را میکشیم باید با این جادوگر کوچولو چی کار کنیم ؟
بچه ها چپتر چهار بعد از اینکه اون غول را میکشیم باید با این جادوگر کوچولو چی کار کنیم ؟
سلام بچه من در چاپتر سوم بخش اول همونجایی که باید سه تا چیز رو پیدا کنم گیر کردمو میرم اون جایی که سه تا علامت درخشان رو دیوار هست لطفا بگید که چه جوری میشه اون علامت ها رو باز کرد کلا سه چیز رو از کجا پیدا کنم
اون علامتهایی که رو دیواره رو باید به ترتیب از راست به چپ اینطوری بچینی:
سمت راستیو آتیشی شو و بعدش RT بزن.وسطی هم آتیشی شو و بعدش RT و بزن.سمت چپی هم آب شو با LB وبعدش RT بزن.بعدش سمت راستت مجسمه میچرخه و با صلیبت برو اون طرفش.سمت چپ اون علامتهارو دیوار هم با صلیبت بگیرش اونجا هم میتونی یکی پیدا کنی.باید از دیوار هی بری بالا.همین
فقط یه چیزی یه جایی میرسی که باید یه تیکه چوب از زمین برداری تا بتونی یه دروباز کنی تا چوبو برمیداری یه گرگ بهت حمله میکنه وقتی اونو کشتی درو که باز کردی دوباره برگرد با همون چوبه یه در دیگه هم باید باز کنی .این مسیرایی که گفتمو بری همشو پیدا میکنی.
یادم نمیاد کجا رو میگی ، اگه میشه بیشتر توضیح بده .
باید یه جادوتو فعال کنی ( آبی یا قرمز) و بعد به اون سنگها دست بزنی. هر کدوم باید یه رنگ بشن تا راه باز بشه .
اونجا که یه قلعه هست و یه غول حیلی بزرگ را میکشیم بعد یه زره که میریم جلو یه جادوگر کوچولو میاد و بهمون میخنده .
جلوتر هم یه درب هست که باز نمیشه .
برو دنباله اون پیره زن ( همون جادوگر ) خفتش کن نیروهات رو ازش پس بگیر بعد برو سمت اون در !اونجا که یه قلعه هست و یه غول حیلی بزرگ را میکشیم بعد یه زره که میریم جلو یه جادوگر کوچولو میاد و بهمون میخنده .
جلوتر هم یه درب هست که باز نمیشه .
سلام . کمک تو چابتر 4 اول که از در میری داخل یه پرتگاه هست چجوی یاید رد کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان اون حرکتی کا باهاش میتونستیم اشیا را جا به جا کنیم کدوم بود ؟
درود خدمت دوستان یه جا گیر کردم آخر تو مخی اعصابم خورد شده دیگه چپتر 6 اگه اشتباه نکنم اون زامبی هست میره تو تابوت اولیشو میکشم کلید ازش میگیرم حالا 2 تا کلید دیگه مونده اونجا رو باید چه جوری رد کنم میرم میرسم به اون سه تا تابوت که افتاده زمین ولی زامبی نداره که بره توش تبدیل به قول بشه تو رو خدا یکی زودتر جوابمو بده دارم دیونه میشم![]()
کسی نمتونه کمک ؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)