من که فقط یه دونه اسکار تایگر دارم
4 ماهی هست دارمش
با یه دونه لجن خوار
من که فقط یه دونه اسکار تایگر دارم
4 ماهی هست دارمش
با یه دونه لجن خوار
من تا حالا گرین داشتمنه . گرین
چی بهش می دی؟
دوستان اسکار های شما هم وقتی که دستتوتن رو تو تانک می کنید دستتون رو گاز می گیرین؟
اگه گشنه باشن اره.
مشکل گرین حل شد.یه خورده بش گشنگی دادم .که دیگه خودشو لوس نکنه حالا از همه بیشتر میخوره.
من میخوام از گوشت خوار کوچ کنم به گیاه خوار
الان یه دونه اسکار دارم اینو بدم 2 تا گلد فیش با یه آنجل بگیرم ، چطوره ؟
سلام
یکی از دوستان یه گورامی 2 خال داده به من بعد از مدتی بدنش 2 تا دونه ه ی سفید زده ماهیهای دیگه هم هر از گاهی یخورده از پوستش و دمش رو میکنن و میخورن چیکارش کنم
دارویی دوایی قرصی شربتی چی توصیه میکنید؟
البته 2 تا قاشق غذا خوری نمک به آب زدم اما فایده نداره
سلام .اولا اواتارتو عشقه.دوما از داروی ضد پوسیدگی باله و دم استفاده کن ابی رنگه . مغازه اکواریومی داره
سلام .
اگر بقیه علایم ماهی رو هم بگی راحت تر میشه نظر داد .
اگر با وجود دونه های سفید و کنده شدن دم و پوستش تنفس سخت و بی اشتهایی و کم تحرکی هم داره احتمالا دم خوره باشه ( tail rot& fin)
؟
اول از همه بگو ماهیشو به قرنطینه منتقل کنه . چون ریشه دم خوره باکتریه از آنتی بیوتیک ها میتونی استفاده کنی .
بسته به حجم تانک قرنطینه 30 میلی گرم آنتی بیوتیک رو تو آب حل کن و به تانک اضافه کن .
درباره نمک هم اینطور مواقع یکی دو قاشقی نتیجه نداره .
برای درمان از حمام نمک استفاده میشه که ماهی رو تو آب شور به مدت زمان مشخصی ( بسته به بیماری_حدود چند ثانیه ) شستشو میدین .
ببین چطور میشه اگر مشکلش حل نشد فکر دیگه کنیم .
---------- Post added at 08:02 PM ---------- Previous post was at 08:00 PM ----------
آخی ! دلت میاد ؟!
البته تانک خودته اختیارشو داری آقا !
حالا چرا گلد فیش + آنجل ؟
گلد فیش ریخت و پاش کنه . آنجل متین و موقر !
بستگی داره با چه تیپ ماهی ای حس میگیری .
بگو تا پیشنهاد بدیم !
آرومآخی ! دلت میاد ؟!
البته تانک خودته اختیارشو داری آقا !
حالا چرا گلد فیش + آنجل ؟
گلد فیش ریخت و پاش کنه . آنجل متین و موقر !
بستگی داره با چه تیپ ماهی ای حس میگیری .
بگو تا پیشنهاد بدیم !
خوشگل
اندازه متوسط
گیاه خوار
دوست عزیز یکی از دلایل بالقوه کثیف شدن اب آکواریوم اینه که موقع غذا دادن پمپهات رو خاموش نمیکنی و یک فرضیه که بین اکواریوم بازهای از نوع گوشت خوار هست اینه که جگر میدن به ماهیاشون بافت جگر سست هست و سریع تو آب پخش میشه و باعث کثیفیه آب میشه پیشنهاد میشه از سینه مرغ استفاده بشه و حتما در وقت غذا دادن تا یک ربع بعد پمپا رو خاموش کن و طبق نظر دوستمون mayam f1 لازم نیست کل اب رو عوض کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)