سلام دوستان
با توجه به این تست ها ؛ شما چه هاردی را پیشنهاد میکنید ؛ اول از لحاظ سرعت ، دوم از لحاظ قدرت (منظور استحکام و دوما) ، سوم از لحاظ سر و صدا : اگه ممکنه در هر کدوم مورد بهترینشو بگید ؛ و در مجموع هم بهترین انتخاب بازار را
ممنون از لطفتون
سلام دوستان
با توجه به این تست ها ؛ شما چه هاردی را پیشنهاد میکنید ؛ اول از لحاظ سرعت ، دوم از لحاظ قدرت (منظور استحکام و دوما) ، سوم از لحاظ سر و صدا : اگه ممکنه در هر کدوم مورد بهترینشو بگید ؛ و در مجموع هم بهترین انتخاب بازار را
ممنون از لطفتون
دوستان اگه کسی میتونه در مورد سوالا کمک کنه ؛ یکم سریع تر ؛ چون میخوام یه هارد جدید بخرم موندم
شیردل![]()
بهترین ها در بازار wd raptor 10000rpm هستند ولی صدای زیادی دارن بعد از اونها seagate 7200.10 barr تستها رو خودتون نگاه کنید مشخص میشه
سلام مي شود قيمت بهترين رم هارد ديسك و cpu را به email من بفرستيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Braveheart فقط WESTWRN بعدشم صداش به نسبت هاردهاي ديگه كمتر هست
Mehshad جان شما نسخه جديد را يك امتحاني بكنيد روي هاردتون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين ورژن 2.52 هست ماله شما 2.50 هست
ممنون از لطفت![]()
شیردل![]()
سلام دوستان
من این برنامه رو نصب کردم اما موقع تست read error میداد
اسکن کردم دیدم bad sector داره. نمی دونم اونها رو بلوکه کرد یا نه اما وقتی دوباره تست کردم باز هم read error داد
باید چیکار کنم؟ سرعت هاردم خیلی کند شده و مدام crash می کنه
دمای هارد بالاست (61 درجه)
می خوام یه فن بگیرم تا شاید درست بشه
بد سکتور راه نرم افزاری واقعی نداره
باید برنامه هایی که برای بلاک هست رو تست کنی
دما 61 هم خیلی بالاست
تهویه کیس چطوره؟
کلا هاردت روش نمیشه حساب کرد برای نگه داری اطلاعات
سلام
جناب مدیر خیلی ممنون
مشکل هارد رو از یکی دو ماه پیش داشتم به خاطر همین تصمیم گرفتم یه هارد دیسک دیگه بگیرم
همین 2 ساعت پیش گرفتم. maxtor 80gb sata2
حالا دو تا هارد دارم. یه فن اضافه هم گرفتم و در حال حاضر دما خوبه
فقط به یه چیز احتیاج دارم: نرم افزاری که بتونه بد سکتورها رو بلوکه کنه تا اوضاع هارد قیبلی یه کم درست بشه. ممنون میشم کمکم کنید
نوشتند که همین نرم افزار HD Tune این کار رو می کنه اما برای من کار نکرد (یا شاید هم نمی دونم چه جوریه!)
اینم هارد جدیدم
لطفا نظر خودتونو بگید که خوبه یا نه؟ چون من نمی دونم چه نتیجه ای مبنی بر خوب بودن هارد هستش
ممنون
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)