تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 32 اولاول ... 511121314151617181925 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 313

نام تاپيک: کتابخانه نرم افزاری الجی: برنامه، بازی، تم، آهنگ و...

اگه نباشه جاش خالی می مونه FANBOOK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

خوب خدارو شکر بقیه هم لطفا تاپیک هارو کامل بخونن بعدا اگه سوالی داشتن............اشالا که همه روش کلی رو یاد گرفته باشن چون دیگه الکی داره این جا بی محتوا شلوغ میشه و چیز تازه گذاشته نمیشه خودتون میتونین برین توی سایت الچی و تم هارو ببینین تست کنین بزارین خیلی هاشاصلا تازه به روز میاد مثلا ورژن جدید htc بیان و با اسکرین شات بزارین با اون برنامه که گفتم جدیده lg ui میشه تبدیل کرد فایل های رو بهم و در آخر اینکه از اسپم گذاشتن بپرهیزید و 4 تا بازی تم جدید و.........معرفی کنید و مدیریت هم یکمی رسیدگی کند به این تاپیک راستی تم منجر رو نصب کردم عالی بود از دستش ندید

2. 3 کاربر از FANBOOK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زندان

پيش فرض

با عذر خواهی از دوستان عزیز قبل از هر چیز عرض کنم این مقرارت سایت خیلی اذیت می کنه و برای یه سوال کردن کلی مراحل رو باید طی کرد
    موضوع دیگه هم اینکه اگه دکمه تشکر رو تا حالا روش کلیلک نکردم این از بی ادبی و قدر نشناسی بنده نیست بلکه تو بروز من همچین گزینه رویت نمیشه
    اما دوستان شرمند هام چون اونقدر شما می فرمائید که آسون یا پست ها ما اسپم شده که روم نمیشه سوالم رو مطرح کنم اما باور کنید که خیلی از مرحله پرتم و با اونکه تمام مطالب رو خوندم و برنامه ها رو دان کردم اما باز هچ متوجه نشدم اینکه برنامه نصب فلش احتیاج به چند تا برنامه داره اون چند تا برنامه رو دان کردم اما نم یدونم چطور با هاش کار کنم یا این برنامه جدید تم منیجر رو نصب کردم ولی باز نمی دونم چطور باید باهاش کار کرد و هیچ جا هم توضیحی داده نشده و آیا باید باتری و سیم کارت و مموری کارت خارج بشه و اصلا چطوری با برنامه کار کرد یا اون برنامه قبلی رو هم که اسمش LG-Utils-EN نصب کردم ولی طبق آموزش تایپ می کنم و بعد تایپ cust_theme طبق آموزش گوشی رو به کامپیوتر وصل می کنم اما برنامه به جای لود میره به نقطه آغاز یعنی choice خواهشا یه لطفی کنید یه جوری توضیح بدین که من هم متوجه بشم حسابی قاطی کردم

4. این کاربر از DIKT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز majid_sd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

اون برنامه قبلی رو هم که اسمش LG-Utils-EN نصب کردم ولی طبق آموزش تایپ می کنم و بعد تایپ cust_theme طبق آموزش گوشی رو به کامپیوتر وصل می کنم اما برنامه به جای لود میره به نقطه آغاز یعنی choice خواهشا یه لطفی کنید یه جوری توضیح بدین که من هم متوجه بشم حسابی قاطی کردم
    خوب اول اینکه شما باید با حروف بزرگ تایپ کنید تو این برنامه
    بعد اینکه تا زمانی که cust_theme رو ننوشتید و اینتر نزدید گوشی رو به کابل وصل نکنید.
    حتما باید تمام مراحل رو برید بعد از اینکه همه کارها رو کردید اون موقع گوشی رو وصل کنید

6. 2 کاربر از majid_sd2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ritzdvb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

شرمنده.آموزش نصب برنام تم منيجر راتوضيح دهيد.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

اینم یک تم دیگه قشنگه
    فلش هست و کم حجم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در مورد نصب تم فلش و تم منیجر هم یک آموزش کامل مینویسم
    تم منیجر رو هم دارم تمهای خوب رو توش میریزم و میزارم برا دانلود

9. 3 کاربر از majid_sd2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زندان

پيش فرض

در مورد نصب تم فلش و تم منیجر هم یک آموزش کامل مینویسم
    تم منیجر رو هم دارم تمهای خوب رو توش میریزم و میزارم برا دانلود
    ممنون میشم اگه آموزشش رو بزارید چون در مورد تم منیجر من آموزشی ندیدیم امیدوارم که بتونم یه روزی یه تم رو گوشیم نصب کنم

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

چرا دیگه آموزشش رو صفحات قبل گفتم
    مثل نصب تم فلش هست.
    دوستان من تم منیجر رو نصب کردم تا 10 تا تم رو ساپورت میکنه
    و برای تعویض تم هم باید ساعتی که بالای صفحه سمت راست گوشی به عدد نوشته شده رو بزنید تا صفحه تم منیجر بیاد
    نصبشم هیچ کاری نداره. مثل نصب تم فلش هست
    فایل رو دانلود میکنین و میریزین تو حافظه داخلی گوشی و یک فایل dmf هم داره که از اون استفاده نکنید خرابه.
    از همون dmfقبلی که داشتید و برای تم فلش استفاده میکردید استفاده کنید.
    و اینکه یک فایل فلش هم داره که اسمشthememanager هست که باید اسمش رو به idle_widget تغییر بدید
    لینک دانلود تم منیجر هم اینه
    کد:
    http://www.mediafire.com/?khkmlhjjome
    حجمشم 16 مگ هست
    داخلش هم 10 تا تم خیلی خوب هست.

12. 2 کاربر از majid_sd2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ritzdvb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوستان يك آموزش نصب تم فلش وتم منيجركامل بزاريدتا راحت بشويم.تمامي مراحل بالاراانجام دادم اما نميشه.
    Last edited by ritzdvb; 17-05-2010 at 10:33.

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام بچه ها میگم یه سایت جالب پیدا کردم برای گوشی های الجی که آموزش های خوبی داره توش:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    وارد سایت که شدید، از همون وسط صفحه گوشیتون رو انتخاب میکنید و بعدش وارد صفحه اختصاصی گوشی میشید. برای مثال میتونید تو قسمت How do I آموزش های سریع (بصورت مرحله به مرحله و همراه با عکس) از کار با اینترفیس گوشی رو ببینید.

15. 2 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زندان

پيش فرض

چرا دیگه آموزشش رو صفحات قبل گفتم
    مثل نصب تم فلش هست.
    ممنون از توجه شما اما من هم این تم منیجر رو نصب کردم اما شما بدون اینکه تو ضیح بفرمائید مراحل کار به چه شکلیه یعنی خود این که گوشی رو باید با سیم کارت یا بدون سیم کارت و باطری و کارت حافظه وصل کنیم و اینکه این برنامه رو باید داخل گوشی نصب کنیم یا تو کامپیوتر البته من تو کامپیوتر نصب کردم امکا الان یه لحظه احساس کردم انگار باید تو گوشی نصب بشه اما اگه تو گوشی نصب میشه خب تم ها رو چطور بریزم تو حافظه داخلی گوشی با کدوم برنامه
    نمی دونم چرا علی الرغم این همه توضیح بازم ناکام موندم باورکنید همچین ادم دیر فهمی نیستم اما تو این مورد حسابی از خودم نا امید شدم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •