من با پارس آنلاين كار مي كنم 1 ساله راضي هستم . فقط گه گاهي سرعت پايين مياد كه فكر كنم معموليه
در كل پارس آنلاين بد نيست
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
من با پارس آنلاين كار مي كنم 1 ساله راضي هستم . فقط گه گاهي سرعت پايين مياد كه فكر كنم معموليه
در كل پارس آنلاين بد نيست
چرا بر فرض محال؟نوشته شده توسط jasmin
شاید جالب باشه براتون که بدونید مسئول فروش شرکت سپنتا آقای معصومی (vahidmasoum) در این فروم عضو هستند، از این تاپیک بازدید کردند و پست هم ارسال فرمودند.
من یه چند ماهیه از داتک استفاده میکنم قبلا 512 داشتم همین امروز رفتم تمدیدش کردم که 128 بگیرم که گفتن 128 دیگه داده نیشه
حالا 256 گرفتم (مجبوری ) ولی دمش گرم سرعت دانلودم اصلا افت نکرده .
به هر حال اگه سرعت همینطوری باشه سراغ 512 دیگه نمیرم. راستش داتک از لحاظ ارائه خدمات خوبه ولی سیستم رائه (فروش ) اصلا جالب نیست. مثلا من adsl رو امروز تمدید کردم تو قبض اومده از 1/6 تا 31/6 اعتراض هم که میکنی میگن با ماه بعد تسویه میشه . نمیدونم ولی کارمنداش زیاد جالب نیستن.
Last edited by hamid_xp; 02-09-2006 at 11:18.
داتک تو سایت خودش بنا به درخواست کاربراش بعد از چند ماه یه فروم راه انداخت اما چشمتون روز بد نبینه این فروم یه مدیر نداره اصلا کسی نیست که جوابتونو بده شما برید تو انجمن adsl و راجع به هرچی دوست دارید مطلب بنویسید اصلا مهم نیست براشون
جالب اینجاست که وقتی اعتراض کردیم که چرا واسه این انجمن یه مدیر انتخاب نمیکنید گفتند که ما بنا به درخواست شما این فروم رو راه انداختیم و به ما چه
بابا جون همین سوال جواب تو سایت رو هم همینطوری بزور میان جواب میدن من خودم یه بار یکم اعتراض کردم ولی فایده نداره چون جواب نمیدن
آقا از من به شما نصیجت اگر قیمت براتون اصلا مهم نیست از داتک adsl نگیرین
adsl ?
همه دارن ولي ما نداريم !!!
ميخواستم بدونم قيمتا چجوريه و چه شركتي بهتر از همه سرويساشو ارائه ميده.. در ضمن سرعته كودوم بهتره ؟
تاپيك جالبيه
ممنون
كجا ميشه از پارس آنلاين شكايت كرد ؟
نامردا به ما نگفتند پهناي باند داريم .... ما هم چها روزه تموم كرديم پهناي باند را .... حالا بايد تا آخر ماه بايد يقل دو قل بازي كنيم !
راستي چرا الكي اين پارسي آنلاين سايت ها را ----- كرده ... به خدا الكي ها !
پارس آفلاين كه اصلا جوابگو نيستنوشته شده توسط Moh3en_DDD
اگه جايي براي شكايت هست به منم بگين تا از شركت آسياتك شكايت كنم. من رو فيلم كردن يك ADSL مجاني بهم دادن سرعتش از dialup كمتره. همش هم تقصير رو ميندازن گردن مركز مخابراتمون منم زنگ زدم دعوا تا اينكه كه طرف قبول كرد كه مشكل از خودشونه بعد ميگه مشكلات مالي داريم نمي تونيم پهناي باند رو زياد كنيم. ( جدي جدي اگه جايي براي شكايت بي دردسر هست كه شك دارم باشه بگين من برم شكايت )
غلط كرده .... !نوشته شده توسط MaFia
بابا به خدا من از كجا مي دونستم پهناي باند هست .... نه خداييش از كجا بدونم !
راستي راهي براي هك پهناي باند يا يه ترفندي نيست كه از پهناي باند كم نشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)