تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 17 اولاول ... 511121314151617 آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 170

نام تاپيک: تاپیک مخصوص creative zenxfi 2

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام دوستان
    من دیروز رفته بودم برای خریدن سانسا کلیپ که نمیدونم چطوری شد چشمم x-fi2 رو گرفت و خریدمش.
    اول از همه از تاچش اصلا خوشم نیومد که هیچ کلی هم عصبیم کرده.
    من تا حالا پلیر نداشتم همیشه از موبایل استفاده میکردم ولی از زمانی که صداشو توی مغازه تست کردم اصلا به دلم نشست.نه اینکه بگم خوب نیست ولی به نظرم با این قیمت نمیارزه.
    کلی اعصابم خورد شده که اینو خریدم از اهنگ گوش کردن بیزار شدم.
    یه فیلم هم تبدیل کردم ریختم توش وقتی میخوام اجراش کنم خودش خاموش میشه اینم یکی دیگه.
    حالا این تنظیمات خاصی داره یا باید همین طوری باشه ؟
    اگه یکی از دوستام ورش داشت بدم بره ؟
    من بیشتر متال و راک گوش میدم اگه لازمه که بدونین.
    ببخشید که تاپیکو دوباره کشیدم بالا.
    من تا حالا پلیر نداشتم همیشه از موبایل استفاده میکردم ولی از زمانی که صداشو توی مغازه تست کردم اصلا به دلم نشست.نه اینکه بگم خوب نیست ولی به نظرم با این قیمت نمیارزه
    .

شما چون از موبایل به سمت دنیای دیگری به نام pmp نقل مکان کردید به این مشکل برخوردید ...
    بحث تاچ رو که قبول دارم و بالا هم در موردش نوشتم ..
    کیفیت صدا بحث حرفه ای رو میطلبه و اگر نظر من رو بخواید اتفاقا میارزه که این قیمت رو داشته باشه اما خواب فاکتورهایی مدنظر هر کسیه که بر اساس اون یک پلیر رو انتخاب میکنیم شما باید ببینید سلیقه موسیقیتون چیه و بر اساس اون سراغ پلیر مورد نظر برید و یا اکولایزرهای پلیرتون رو دستکاری کنید .. دستکاری در اکولایزرها و استفاده ار هدفون مناسب بسیار تاثیر گذاره ..

دوست عزیز اینکه میگید با فیلم نگاه کردن دستگاتون خاموش میشه یعنی مشکل داره .. من و دوستان در این تاپیک چنین مشکلی رو هیچ وقت نداشتیم !
    من خودم الان دیگه این مدل رو ندارم و به سمت کوون رفتم اما کریتیو بدون شک جزو 5 برند برتر جهان در این زمینه است و این محصولش هم یکی از بهترینهاش بوده که از سایتهای مختلف امتیاز خوبی هم گرفته ..

2. این کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه dragon-fly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

.

شما چون از موبایل به سمت دنیای دیگری به نام pmp نقل مکان کردید به این مشکل برخوردید ...
    بحث تاچ رو که قبول دارم و بالا هم در موردش نوشتم ..
    کیفیت صدا بحث حرفه ای رو میطلبه و اگر نظر من رو بخواید اتفاقا میارزه که این قیمت رو داشته باشه اما خواب فاکتورهایی مدنظر هر کسیه که بر اساس اون یک پلیر رو انتخاب میکنیم شما باید ببینید سلیقه موسیقیتون چیه و بر اساس اون سراغ پلیر مورد نظر برید و یا اکولایزرهای پلیرتون رو دستکاری کنید .. دستکاری در اکولایزرها و استفاده ار هدفون مناسب بسیار تاثیر گذاره ..

دوست عزیز اینکه میگید با فیلم نگاه کردن دستگاتون خاموش میشه یعنی مشکل داره .. من و دوستان در این تاپیک چنین مشکلی رو هیچ وقت نداشتیم !
    من خودم الان دیگه این مدل رو ندارم و به سمت کوون رفتم اما کریتیو بدون شک جزو 5 برند برتر جهان در این زمینه است و این محصولش هم یکی از بهترینهاش بوده که از سایتهای مختلف امتیاز خوبی هم گرفته ..
    به نظر خود شما که الان کوون دارید-ظاهرا j3 رو هم دارید یا داشتید-نمیارزه که من 100 تومن بیشتر بدم برم سراغ j3 ؟
    اگه میشه j3 رو با x-fi2 از نظر تاچ و صدا عمر باتری و کیفیت ال سیدیش و هر تفاوت دیگه که من نمیدونم مقایسه کنید.
    حالا اگه تونستم بفروشمش برم سراغ یه چیز دیگه ؟ -مثلاj3 -
    اگه مدل بهتر برای متال وراک گوش کردن میشناسید هم بگید بد نیست.

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

ببین منم از صداش زیاد راضی نبودم چون بیشتر راک ومتالیم ...
    ولی کلی با اکولایزرش ور رفتم تا صدای دلخواهم از توش در اوردم ...
    حالا هم با این حال اگه بر میگشتم به قبل از اینکه اینو بخرم میرفتم سرغ برند کووان ....
    ولی یه چیز مهم
    قطعا شما وقتی راک یا بعضی متال ها رو گوش میدی یه تیزی صدا اذیتت میکنه که باید با اکولایزرش ور بری و همچنین با قابلیت x-fi تا بهتر شه....

مهمترین چیز هم یه هدفون خوب واسه کارای راک و متال هست که خیلی تاثیر داره ... حتما به فکر خرید یه هدفون باش ....

با تاچش هم کنار میای ....

ببین من اولش تاچش اعصابمو خورد کرده ولی الان انقدر باش حرفه شدم که خیلی راحت باش کنار اومدم و تاچ ایپاد رو زیر سوال میبرم(چون با تاچ اون نمیتونم کار کنم)

یه نکته اساسی هست که سیمور (یادش بخیر ) همیشه تاکید میکرد که کساییکه تازه وارد دنیای پلیر میشن باید توقعشون رو از پلیر معقول در نظر بگیرن تا خدا نکرده یه وقت بعد از خرید تو ذوقشون نخوره ....

در کل نگران پلیرت نباش اونم خوب میشه .... کلا یه روز خوب میاد

5. 2 کاربر از mamad gonzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض زير نويس

بچه ها چيكار كنم كه پليرم زيرنويس هارو بخونه؟ اگه زير نويس از فايل فيلم جدا باشه ميخونه؟ من امتحان كردم اجرا نميكنه.يكي از دوستامون گفت اگه زير نويس با فايل فيلم ادغام بشه اجرا ميشه.حالا سوال من اينه.كانورتري هست كه فيلمو ساب تايتلشو با هم ادغام كنه؟ من كه هر چي كانورتر دارم اين قابليتو هم دارن اما وقتي فيلم كانورت ميشه زير نوسشو باس لود كني.روش سوار نميشه.تورو خدا يكي به ما كمك كنه.بد جوري تو كف اين مسئله ام

اگه نباشه جاش خالی می مونه dragon-fly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها چيكار كنم كه پليرم زيرنويس هارو بخونه؟ اگه زير نويس از فايل فيلم جدا باشه ميخونه؟ من امتحان كردم اجرا نميكنه.يكي از دوستامون گفت اگه زير نويس با فايل فيلم ادغام بشه اجرا ميشه.حالا سوال من اينه.كانورتري هست كه فيلمو ساب تايتلشو با هم ادغام كنه؟ من كه هر چي كانورتر دارم اين قابليتو هم دارن اما وقتي فيلم كانورت ميشه زير نوسشو باس لود كني.روش سوار نميشه.تورو خدا يكي به ما كمك كنه.بد جوري تو كف اين مسئله ام
    سلام عزيز
    با jet audio مشكل شما حل ميشه.
    چيزهاي ديگه رو امتحان نكردم ولي بايد چيزاي بهتري هم باشه.
    موفق باشي.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

14

با سلام
    من چند وقت پیش از یه بنده خدایی این مدل پلیر رو خریدم ، گارانتیش سیب زرد هست (( منم که نمیدونستم چند مدل گارانتی داره فکر کردم همین یکی هست فقط!!)) ، روش اداپتور نداشت ، منم با کابل usb با کامپیوتر شارژش میکردم که یه دو هفته پیش موقع شارژ خامو شد شد و دیگه روشن نشد ... هر کاری میکنم روشن نمیشه و با کابل usb وصلش میکنم و کلید کوچک restart رو نگه میدارم روش میشه مینویسه Creative و بعد عکس باتری رو نشون میده که روش ضربدر خورده (( یه همچین چیزی)) ...
    حالا من موندم این رو کجا ببرم برا تعمیر ؟؟؟((درتهران)) تاریخ پایان گارنتیش بهمن 89 هست ...

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

سیب زرد رو من نشنیدم .. معتبرترینش شاب هست ....
    الاایحال شما ببرش پایتخت .. نمایندگی کریتیو ببین میتونه واسش کاری کنه ....
    اینشالا درست شه
    مشکلش هم یحتمل اونجور که از ظاهر قضیه معلومه باطریه دیگه (خیلی فکر کردم تا فهمیدم باطریش مشکل داره)

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

به صحبت های دوستم باید اضاف کنم که کریتیو دو ضمانت اصلی بیشتر نداره یکی رایان بدر ودیگری شاب.
    محل مرکز خدمات هر دو این شرکت ها چند باری جاشون تغییر کرده آخریش رو میتونید از لینک زیر ببینید:
    شاب
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    رایان بدر:(به آدرس دوم مراجعه کنید)
    کد:
    قبل از رفتن حتما یه تماس بگیرید چون سیاست قدیم شاب این بود که اجناس بدون گارانتی رو پشتیبانی نمکنه برای این که وقتت تلف نشه حتما ازشون بپرس که ازت قبول میکنند یا خیر.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

خیلی ممنون دوستان از راهنماییتون ... اینطور که معلومه اون بابا هم این رو به ما انداخته !!

آخر فروم باز milad_takjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

Top 5 MP3 Players of 2010

کد:

13. این کاربر از milad_takjoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •