دوست عزیز DVD - R ظرفیتش 4.5 گیگه ، باید DVD + R DL (Double Layer) بگیرین که 9 گیگ ظرفیتشه... چه طور انتظار دارین بازی رو روی یه دی وی دی بزنین![]()
دوست عزیز DVD - R ظرفیتش 4.5 گیگه ، باید DVD + R DL (Double Layer) بگیرین که 9 گیگ ظرفیتشه... چه طور انتظار دارین بازی رو روی یه دی وی دی بزنین![]()
منظورم همون DVD-R DL هستش دیگه..
روش هم نوشته dvd-r DL
آخرش به نوع dvd writer مربوطه یا نه؟
با Hp تست کنم خوبه ؟
بهترین برند رایتر واسه بازی های 360 پایونیر هست...
دیسک هم خیلی مهمه ، حتما T-Gate یا Verbatim بگیرین...
با دیسک ها و رایتر های دیگه احتمال اشکال توی رایت خیلی زیاده...
دوستان من دی وی دی 8.5 Tgate DL گرفتم ولی وقتی می خوام ایمیجی رو که دانلود کردم رایت کنم میگه 200 جا کم داری روی دی وی دی
چه کار کنم؟
راستی هم clone cd رو امتحان کردم هم ImageBurn
چه بازی رو دانلود کردید ؟
battelfield 3
اون با این سیستم جدید رایت شده ، باید آموزش رایت دیسکهای جدید رو بخونید - وقت کنم به پست اول اضافه اش میکنم .
سلام دوست عزیزدر روش اول روش اول با برنامه DVD DECRYPTER همه چیز درست میره و وقتی روی رایت کلیک میکنیم یه پیغام yes و no میده و وقتی yes میکنیم یه پیغام دیگه بادو گزینه cancel و Retery میده هر چی روی ریتری کلیک میکنیم پیغامش پاک نمیشه و ازبین نمیره ؟ لطفا راهنمایی کنید
در ضمن به محض زدن گزینه رایت بعد از پیغام یس و نو اگه روی no کلیک کنیم تو رایت نمیره و در همان صحفه w باقی میماند
دوست عزیزنمیشه در فایل نوت که تمام خط جلوی LayerBreak را بعد از پاک کردن روی فایل نوت اصلی بازی ذخیره کنیم؟
اگه بدون دست زدن عبارت LayerBreak وبدون دست زدن به فایل نوت ان روفقط عدد جلوی عبارت LayerBreak را در این قسمت (در صفحه Settings سربرگ ISO Write Mode را انتخاب کنید. در قسمت راست صفحه شما قسمتی را به نام Options می بینید. در قسمت Layer Break - For DL Media گزینه دوم یعنی User Specified را انتخاب کنید و در زیر آن یعنی جلوی Sectors in L0 مقداری را که جلوی عبارت LayerBreak در فایلی که پسوند آن dvd بود را
وارد کنید.) وارد کنیم و بعد در قسمت سورس برنامه نوت اصلی بازی را فرابخونیم و رایت کنیم بازی مشکل پیدا میکنه؟
ممنونم
لطفا موردوار جوابمو بدید عزیز
با سلام
من بازی Batman Arkham City رو با Imageburn 2.5.6 رایت کردم تا 100% بدون مشکل رایت شد
اما موقع نصب بازی روی هارد روی 30% ارور میده که دیسک رو نمیتونه بخونه
بدون نصب کردن هم که بازی رو اجرا میکنم , همون اول بازی بعد از اینکه یه کم میرم جلو یه ارور میده که
The downloaded content may be corrupted
بعدش که OK رو میزنم میره به قسمت داشبورد
رایترم هم مارک Pioneer هست که جدید خریدم
به نظر شما راه حل چیه؟
خوب توی اون صفحه چی مینویسه ؟ Yes و No خالی که کمکی نمیکنه !!!!نوشته شده توسط Assassins creed II [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه اون طوری که شما گفتید نمیشه .
---------- Post added at 05:24 PM ---------- Previous post was at 05:21 PM ----------
۱ - فایل بازی رو از اول دانلود کنید .
۲ - فایل جدید رو روی یک دیسک دیگه امتحان کنید .
۳ - از دیسک های Verbatim استفاده کنید .
۴ - با روش اول رایت کنید ، سخت تر هست ولی دیسکتون رو خراب نمیکنه .
۵ - اگر لپتاپ دارید ، رایتر لپتاپ برای این کار خیلی بهتر از هر رایتر دیگه ای هست .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)