تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 105 اولاول ... 51112131415161718192565 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 1045

نام تاپيک: نرم افزارها ، درایور ها و مباحث فنی لپ تاپ های اپل

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirarsalaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

۱ درجه عادی حرارت در مک بوک پروهای جدید چقدر هست؟
    ۲ حداکثر دما چقدر باید باشد؟
    ۳ من از برنامه ی smc control استفاده می کنم ، دمای عادی مک بوک من در سرعت عادی rpm۲۰۰۰ حدود ۶۰ -۵۰ درجه است بعضی اوقات که زیر دستم احساس گرما می کنم این برنامه رو روی دور تند ۴۰۰۰ rpm میگذارم که دما تا ۴۵ درجه می رسد ، نمیدانم آیا استفاده ی زیاد از این برنامه را توصیه می کنید یا خیر ؟
    ۴ آیا برنامه ای مشابه smc control برای ویندوز هم وجود داره؟؟ اگر هست لطفن لینکش رو برایم بگزارید ، ممنون.

ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــ
    ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــ

برای من که کاربر ویندوز بوده ام پارتیشن بندی یک راهکار مناسب بوده برای تفکیک فایل هایم و سرعت در دسترسی به آن ها.
    تا آنجا که شنیده ام در مک بهتر است از پارتیشن بندی پرهیز شود. نمیدانم چرا ؟؟ اگر کسی می داند لطفن به من بگوید دلیل آن را ، آیا هارد مک را پارتیشن بندی کنم یا فقط دو پارتیشن مجزا برای مک و ویندوز بسازم؟

هارد من ۵۰۰ است و از شما خواهشمندم که راهنمایی نمایید کدام پیشنهاد بهتر است :

پیشنهاد اول ----

۱) اگر بگویید از پارتیشن بندی بپرهیزم در آن صورت مجبورم تمام فایل های مختلف مثل microsoft word ، psd ، Mp3 را در پارتیشن مک ذخیره سازم ، با توجه به اینکه فرمت مک HFS+ است و فرمت ویندوز NTFS ، آیا بعدن چه از ویندوز و چه از مک می خواهم روی آن فایل ها کار کنم این که با دو سیستم عامل به طور مرتب روی یک فایل تغییرات ایجاد کنم برای من مشکلاتی به وجود می آورد؟؟
    چون ویندوز خیلی پایدار نیست می خواهم تمام اطلاعاتم را در پارتیشن مک ذخیره سازم . این کار درست است؟؟؟

۲) ۴۰۰ گیگ برای مک و ۱۰۰ گیگ برای ویندوز مناسب است؟؟

پیشنهاد دوم ----
    مثل pc رفتار کنم : ۱) سیستم عامل مک و برنامه هایش ۲) سیستم عامل ویندوز و برنامه هایش ۳) طرح ها و کارهای تخصصی ۴) موزیک ، تصویر و ...
    Last edited by amirarsalaan; 06-04-2010 at 21:21.

داره خودمونی میشه amirhalgord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    من اگه بخوام هارد لپ تاپم رو عوض کنم مثل با 500 گیگ باید چی کار کنم آیا مشکلی براش پیش میاد ؟
    الان هاردش 250 هست

آخر فروم باز Microsoft24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

۱ درجه عادی حرارت در مک بوک پروهای جدید چقدر هست؟

آیا هارد مک را پارتیشن بندی کنم یا فقط دو پارتیشن مجزا برای مک و ویندوز بسازم؟
    با سلام به شما دوست عزیز ،

عرض کنم خدمتتون که دما بسته به کانفیگ متفاوت است!

مثلا دمای سی پی یو های سریT به مراتب از سری P بیشتر است! و هر چه قدرت و توان سی پی یو بالاتر باشد دمای ان نیز بالاتر است!

دمای مک بوک پرو با پارت نامبر MB986LL/A در حالت نرمال باید بین 50 تا 60 در جه ی سانتی گردا باشد!

۲ حداکثر دما چقدر باید باشد؟
    سی پی یو های اینتل خودشون thermal sensor دارند و در اثر داغ شدن بیش از حد سیستم خاموش می شود.

پس خیالتون راحت باشه!

من تا 110 در جه ی سانتی گراد هم ، رفتم و مشکلی پیش نیومده!

حداکثر شما همین 110 فرض کن! البته تا 115 هم میشه روش حساب کرد!

۳ من از برنامه ی smc control استفاده می کنم ، دمای عادی مک بوک من در سرعت عادی rpm۲۰۰۰ حدود ۶۰ -۵۰ درجه است بعضی اوقات که زیر دستم احساس گرما می کنم این برنامه رو روی دور تند ۴۰۰۰ rpm میگذارم که دما تا ۴۵ درجه می رسد ، نمیدانم آیا استفاده ی زیاد از این برنامه را توصیه می کنید یا خیر ؟
    ببین دوست من این نرم افزار مورد تایید اپل است!

پس مطمئن باش که هیچ مشکلی برای سیستم شما به وجود نمیاره!

ولی دور 4000 یه خورده زیاده ، شما تو این نرم افزار یه پروفایل جدید باز کنید و دور فن ها رو 2500rpm بزارید! ودر حالت عادی بزارید با همین دور کار کنه!

من سه تا پرفایل درست کزدم که یکیش رو گزاشتم رو 5200rpm برای موقع کانورت فیلم و...!

۴ آیا برنامه ای مشابه smc control برای ویندوز هم وجود داره؟؟ اگر هست لطفن لینکش رو برایم بگزارید ، ممنون.
    ببین نرم افزار هایی مثل smcfancontol در حقیقت system Management Console رو دستکاری میکنند!

که system Management Console فقط در مک قابل ویرایش و دستکاری است! چون به زبان cacao نوشته شده! که برای ویندوز بی معناست!

من خودم یه برنامه به زبان ++C نوشتم! که این کار رو در ویندوز انجام بده! اما با عث هنگ کردن سیستم میشه! یعنی پس از اجرای برنامه فن ها از کار می افتند و سیستم خاموش میشه!

برای من که کاربر ویندوز بوده ام پارتیشن بندی یک راهکار مناسب بوده برای تفکیک فایل هایم و سرعت در دسترسی به آن ها.
    تا آنجا که شنیده ام در مک بهتر است از پارتیشن بندی پرهیز شود. نمیدانم چرا ؟؟ اگر کسی می داند لطفن به من بگوید دلیل آن را ،
    ببین ، من فکر میکنم شما کاربر PC بودی نه فقط ویندوز !

چون رو لپ تاب های دیگه هم با پارتیشن بندی سیستم recovery از کار می افته!

اما در مورد مک قضیه فرق میکنه !:

خب ، ببینید ، شما می تونید پار تیشن بندی کنید ، اما یک مشکلی که پیدا میکنید اینه که بوت کمپ دیگه نمیتونه ویندوزتون رو پاک کنه!

چون ، سیستم بوت کمپ همیشه یک فضای NTFS رو فرمت و حذف و با به یک پارتیشن با فضای +HFS منتقل میکنه!

اگر شما دو تا پارتیشن NTFS و یا HFS داشته باشید! وقتی بوت کمپ رو باز کنید ارور می گیرید!

اما . . .

شما زمانی می تونید پارتیشن بندی کنید که :

1 - یا ویندوز نداشته باشید

2 - و یا بوت کمپ رو بیخیال شید!

برای شما بهتره که بوت کمپ رو بیخیال شید!

بدین صورت که بعد از نصب ویندوز ، با Disk Utility پار تیشن مک رو به چند قسمت با فرمت FAT تبدیل کنید و بعد اونا رو
    +HFS و یا NTFS فرمت کنید!

خب برای پاک کردن ویندوز باید از طریق Disk Utility اقدام کنید! (یعنی پارتیشن ویندوز رو پاک کنید! همین!)

هارد من ۵۰۰ است و از شما خواهشمندم که راهنمایی نمایید کدام پیشنهاد بهتر است :

پیشنهاد اول ----

۱) اگر بگویید از پارتیشن بندی بپرهیزم در آن صورت مجبورم تمام فایل های مختلف مثل microsoft word ، psd ، Mp3 را در پارتیشن مک ذخیره سازم ، با توجه به اینکه فرمت مک HFS+ است و فرمت ویندوز NTFS ، آیا بعدن چه از ویندوز و چه از مک می خواهم روی آن فایل ها کار کنم این که با دو سیستم عامل به طور مرتب روی یک فایل تغییرات ایجاد کنم برای من مشکلاتی به وجود می آورد؟؟
    چون ویندوز خیلی پایدار نیست می خواهم تمام اطلاعاتم را در پارتیشن مک ذخیره سازم . این کار درست است؟؟؟

۲) ۴۰۰ گیگ برای مک و ۱۰۰ گیگ برای ویندوز مناسب است؟؟

پیشنهاد دوم ----
    مثل pc رفتار کنم : ۱) سیستم عامل مک و برنامه هایش ۲) سیستم عامل ویندوز و برنامه هایش ۳) طرح ها و کارهای تخصصی ۴) موزیک ، تصویر و ...

ببین اصولا ، از مک هم که بخواهیم بگذزیم ، شما یک لپ تاب دارید ! یعنی یک کامپیوتر قابل حمل! پس دیگه خودتتون باید فهمیده باشید!

چون هر چی تعداد پارتیشن ها بیشتر باشه ، سرعت سیستم عامل (حالا مک یا ویندوز!) موقع استارت آپ و شات دان پایین میاد!

__________________________________________________ ___________________

ببین من خودم یک هارد اکسترنال 2TB دارم! میدونی چند تا پارتیشن روش دارم!

2 تا !

1.6TB برای کار های روزمره و بایگانی ها و...!

و 400GB هم برای بکاپ های ماشین زمان!

جالبه ، نه!

یادمه یکی از دوستام رو 1TB هشت تا پارتیشن داشت! کار اون برای من عجیب بود ، کار منم برای اون عجیب بود!

ولی در کل ، امید وارم جوابتون رو گرفته باشید!

4. 3 کاربر از Microsoft24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من اگه بخوام هارد لپ تاپم رو عوض کنم مثل با 500 گیگ باید چی کار کنم آیا مشکلی براش پیش میاد ؟
    الان هاردش 250 هست
    خب ببینید ، صدای هارد تتون بالا میره ، چون دیگه تحت پوشش SMC اپل نیست!

در مورد بالا رفتن دما هم یه چیزایی شنیدم ولی ندیدم!

به نظر من بهتره از یک هارد اکسترنال استفاده کنید! که بکاپ هم بتونید بگیرید!

6. این کاربر از Microsoft24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ممنون دوست عزیز واقعا نمیدونم چه جوری از شما تشکر کنم خیلی ممنون از این که جواب ما رو زود میدین

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض RE

ممنون دوست عزیز واقعا نمیدونم چه جوری از شما تشکر کنم خیلی ممنون از این که جواب ما رو زود میدین
    خواهش میکنم! دوست عزیز !

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirarsalaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون امید
    امروز هم کامل و مکفی سر کلاستون چیز یاد گرفتم
    و اما نظرتو در این مورد بگو لطفن :
    میدونم که از طریق ویندوز میتونم به فایل های پارتیشن مک دسترسی داشته باشم اما از طریق مک نمیشه به فایل های ntfs دسترسی داشت
    كدوم بهتره :
    الف) ۳۲ گیگ برای ویندوز + برنامه هاش
    مابقی برای مک + برنامه های مک + همه ی کارهام و آرشیوها و ... ( چه ويندوزي و چه مك )

یا

۱۰۰ گیگ برای ویندوز + برنامه هاش + همه ی فایل هایي كه فقط در ویندوز استفاده مي شوند
    مابقی برای مک + برنامه های مک + همه ی کارهای ديگر چه مكي و چه ويندوزي
    ؟؟؟

ب) من اينطوري متوجه شدم كه كلن همه ي كارهام رو چه تو ويندوز كار كنم و چه تو مك ، تو همون پارتيشن مك ذخيره كنم ، درسته ؟؟؟
    Last edited by amirarsalaan; 07-04-2010 at 11:36.

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

ممنون امید
    امروز هم کامل و مکفی سر کلاستون چیز یاد گرفتم
    ممنون دوست من ،

میدونم که از طریق ویندوز میتونم به فایل های پارتیشن مک دسترسی داشته باشم اما از طریق مک نمیشه به فایل های ntfs دسترسی داشت
    تا دسترسی رو چی تعریف کنید!!!

ببین شما وقتی پارتیشن بندی میکنید ، پس دیگه پاک کردن ویندوز توسط بوت کمپ رو بیخیال شدید دیگه! پس از آموزش زیر برای پارتیشن ویندوزتون استفاده کنید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و اما نظرتو در این مورد بگو لطفن :

كدوم بهتره :
    الف) ۳۲ گیگ برای ویندوز + برنامه هاش
    مابقی برای مک + برنامه های مک + همه ی کارهام و آرشیوها و ... ( چه ويندوزي و چه مك )

یا

۱۰۰ گیگ برای ویندوز + برنامه هاش + همه ی فایل هایي كه فقط در ویندوز استفاده مي شوند
    مابقی برای مک + برنامه های مک + همه ی کارهای ديگر چه مكي و چه ويندوزي
    ؟؟؟

ببین ، شما هر جور راحتی پارتیشن بندی کن!

فرقی نمیکنه! چون یه جورایی سلیقه ای و بستگی به کار های خودتتون داره!

اما من اگر جای شما بودم ، اولی رو انتخاب میکردم! ولی فکر کنم 32GB برای ویندوز یه خورده کم باشه!

رو مک بوک خودم 160GB برای ویندوز و 340GB رو برای مک اختصاص دادم! با این وجود درایو ویندوزم تا نصف پر شده!

ب) من اينطوري متوجه شدم كه كلن همه ي كارهام رو چه تو ويندوز كار كنم و چه تو مك ، تو همون پارتيشن مك ذخيره كنم ، درسته ؟؟؟
    ببین ، یک پارتیشن رو NTFS فرمت کن بعد با آموزش بالا به مک معرفیش کن و آرشیو و کار ها ت رو تو اون انجام بده!

Last edited by Microsoft24; 07-04-2010 at 12:15.

11. این کاربر از Microsoft24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اقا دمت گرم خیلی حال دادی . حالا میشه لینک دانلود فتوشاپ رو بهم بدی که از چه سایتی دانلودش بکنم ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    من dvd رام دستگاه م نمیدونم ماله من اینجوری یا همشون اینجورین باید دیسک رو تا ته ببرم 10 سانتیمتر مونده خودش میکشه تو
    بعد موقع eject یه صدایی میده
    و یه سوال دیگه داشتم اگه با بوت کمپ پارتیشن واسه ویندوز باز کنم دیگه اون پارتیشن پاک نمیشه ؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •