در لينك زير ؛تمام اشكالات 1564 و روش برطرف كردنش مطرح شده .
http://support.dell.com/support/topics/global.aspx/support/my_systems_info/details?c=us&cs=22&l=en&s=dfh
در لينك زير ؛تمام اشكالات 1564 و روش برطرف كردنش مطرح شده .
http://support.dell.com/support/topics/global.aspx/support/my_systems_info/details?c=us&cs=22&l=en&s=dfh
سلام
کاش این جواب های ما بدون تایید میومدن که ما هم عذاب نکشیم!
payam_2k2 عزیز این هم خدمت شما
NS1 دوست خوبم شما اون پیغامی که فوروم میده رو بخون تا 1284 تا پست تکراری ندی و مطمئن باش اینجا جوابتو میدن که دادن.
nilson عزیز بله از طرف من حله عزیزم اسپیکرهاش خوبه
منم میخواستم 1557 بگیرم و من هم برای کار میخوامش و باز هم مثل شما اهل موسیقیم (چه تفاهمی)
بنده کاملا تایید میکنم 1464 در مقابل این کاملا آشغال هست و گرون!
تو پستهای قبلی هم آدرس واسه بچه ها گزاشتم البته تو بانه
کلا اگه از لپ تاپ سرعت و گرافیک کاری می خوای پولتو واسه 1557 دور نریز
من بدون تحقیق خرید نمیکنم و اینم بگم که 1557 اگه 800 تومن بود میگرفتم چون چیز خداییه و رو دستش نیست تو این قیمت عزیزم ولی برای کار من و تو همین کافیه!
خب حالا وقتشه که من سوال کنم
آیا با هندزفری بلوتوث میشه با این لپ تاپ کار کرد؟
سلام من تو قسمت دانلود دایور دل رفتم فقط سون 64 بیت بود 32 نداره
تو قسمت گرافیک چند مودل لینک دانلود گذاشته کدومش خوبه
سلام.دوست عزيز راجب اسپيكر خيالت راحت كيفيتش عاليه.من حدود 2ماهه كه 1564 دارم به نظرم سيستم خوبيه به همه هم توصيه كردم بگيرن.اگه شما مدلati رو بگيريد واسه كاراي گرافيكي هم كمكتون ميكنه.و راجب 1464 بايد بگم كه كانفيگش درست مثل 1564 هست اما خب 14 هست و حتي فكر كنم 1چيزاييش بهترم باشه,يعني امكاناتش بهتره
---------- Post added at 12:38 PM ---------- Previous post was at 12:34 PM ----------
من كه ويندوزم 7 .32 بيت هست همونو دانلود كردم و فكر نميكنم فرقي از لحاظ درايور داشته باشه.خودمم از همونجا گرفتم.شما هم همونو دانلود كن جواب ميده
رفتم تو قسمت دانلود خود لینک 32 بیت داشت
اما تو قسمت اولش ننوشته بود
سلام Hitman جان
من فقط یک بار فرستادم نمیدونم چرا اینجوری قات زده حالا بیخ
از کمکتم خیلی ممنون![]()
سلام حمید جان
شما به این مشکل برنخوردین؟
زمانی که با باتری کار میکنه خود به خود نور صفحه زیاد میشه و یک بار کلید افزایش نور رو که میزنم میزان نور به حالت قبل بر می گرده و بعد از چند ثانیه یا چند دقیقه دوباره نور صفحه زیاد میشه![]()
سلام ns1 من تا حالا اين موضوع و نديدم كه فكر نميكنم مشكل باشه.من فقط تو لپ تاپ خودم اين موضوع و ديدم كه وقتي به شارژ ميزنم افزايش نور نداره اونم به اين خاطره كه نورو خودم زياد كردم.فكر نميكنم مشكلي باشه شما هم انقد حساس نباش.
اما تا حالا اينطور نديدم.شايد از power باشه
اخه موقع خوندن PDF چشامو خیلی اذیت میکنه
بعید میدونم سخت افزاری باشه اخه اول اینجوری نبود بعد یکم سیخ زدم اینجوری شد
به هر حال مرسی
دوستان میدونم نباید اینجا مطرح بشه اما تو جای خودش جواب نگرفتم
من ویندوز 7 Ultimate نصب کردم و active هم کردم و تو قسمت Windows Activation هم نوشته Windows Is Activated اما باز هم پیغام :
This pre-release version of windows 7 Ultimate will expire in 0 hours
To keep using windows ,back up your files , and then install nay edition of Windows 7 Ultimate
رو میبینم و مدتی بعد از نمایش این پیغام ویندوز یکدفعه ریست میشه
دوستان لطفا راهنمایی کنید
مورد خیلی اورژانسیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)