دوست عزیز فایلها سالمه شما با کدوم فایل مشکل دارید ؟
دوست عزیز فایلها سالمه شما با کدوم فایل مشکل دارید ؟
این هم از بیست و سومین قسمت از آموزش فوتوشاپ که ساخت دکمه های شیشه ای میباشد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود :
دوستان من در استفاده از ادیتور این سایت مشکل دارم روی هر دکمه ای که میزنم Script error میده لطفا یکی راهنمایی کنه
در ضمن این آموزشها به 25 برسه این تاپیک رو تعطیل میکنم چون داره کم کم بازدید کننده هاشو از دست میده
سلام . .نوشته شده توسط ramin-ahmadi
رامين جان ممنون از زحمت هاي خوبتمن با اين آموزش هاي شما كلي كار با فوتوشاپ ياد گرفتم . .
رامين جان در ضمن اين فايلي كه امروز گذاشتي خوب دانلود ميشه . .اما موقعه باز شدن فايل زيپ ارور ميده . . كه فكر ميكنم مشكل هنگام آپلود كردنه . . ( براي من هم همچين مسئله اي پيش اومده ) . .
باز هم ممنون . .
موفق باشي و نيز خسته نباشي دوست عزيز![]()
![]()
![]()
سلام
واقعا دستت درد نكنه رامين جان خيلي استفاده كرديم
خواهشاَ اين تاپيك رو قطع نكن.چون ما ازش استفاده مي كنيم. حالا ديگران بعدا ميانو نظرات خودشونو مي دن.
دوست عزیز حق با شماست فایل خوب آپلود نشده بود من دوباره آپلود کردم :نوشته شده توسط hamid110
سلام دوست مننوشته شده توسط ramin-ahmadi
همون موقع هم دانلود کردم اشکال داشت و دوباره هم اشکال داره لطفا اگر میشه با یک نام دیگه آپلود کنید![]()
ممنون و موفق باشید
یا حق
نوشته شده توسط ramin-ahmadi
اقاي احمدي درستش كردم
ببينيد چطوري شده
من كه كلي خوشم اومد از اين تكنيك مرسيييييييييييييي
![]()
دوست عزیز من فایل را دانلود کردم صد در صد سالم بود فکر کنم بهتره شما برنامه دانلود منیجر خود را عوض کنید انشاالله مشکلتون حل میشهنوشته شده توسط arash_irani
نمی دونم کسی آموزش شماره 23 رو دانلود کرده یا نه اگه دوستان دیگر هم مشل دارن بگن تا درستش کنم .
به خاطر همینه که میگم بزارید تعطیلش کنم چون واقعا کسی نظری نداره من آموزش شماره 24 رو آماده کردم اگه همه دوستان با آموزش شماره 23 مشکلی ندارند برم سراغ آموزش بعدی .
از سمیه جان هم ممنونم خیلی کارتون قشنگه موفق باشید و خیلی خوشحالم که تونستم کمکی به شما دوستان عزیز کنم .
سلام . . آقا رامين گل ممنون . .
دانلود كردم . . در باز شدن فايل زيپ هم هيچ مشكلي نداشت . .
آموزش خوبيه . .
مرسي
من يكي كه منتظر آموزش بعدي از شما هستم . .ديگران هم فكر ميكنم همينطور . .
مرسي رامين جان از زحمت هات
موفق باشي . .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)