تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 45 اولاول ... 511121314151617181925 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 443

نام تاپيک: کسایی که lh500 دارن یا میخوان بخرن بیان تو !!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان خالم میخواد lcd بخره همش میگه lcdفقط lcd شما و میخواد lh500 بخره .
    حالا من یه سوال داشتم ایا b690 در نشون دادن رنگ مشکی بهتر از lh500است ؟
    تو بخش b690که سوال نمیشه پرسید تا سوال بپرسی یا میگن فقط سامسونگ یا میگن هیچ تلویزیون تو دنیا خوب نیست فقط b690 من از hummer_1990خوشم امد که بدون تعصب به تلویزیونی که خودش داره گفت در نشان دادن رنگ مشکی مشکل داره دمت گرم.

پروفشنال hummer_1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

خیلی از ویژگی های مثبت و منفی در پنل ها وجود داره که هیچوقت نمیشه از روی مشخصات اعلام شده ار سوی کارخونه یا از نگاه کردن به تصاویر در حال پخش در پنل ها در پشت ویترین فروشگاه ها اونا رو فهمید و زمانی متوجه این ویژگی ها میشی که این پنل رو بخری و یکی دو ماه باهاش کار کنی. تنها راه فهمیدن این ویژگی ها قبل از خرید استفاده از تجربه و نظر افرادی هست که این پنل هارو دارن.(البته به شرطی که بدون تعصب و با نگاه ریز بینانه نظر بدن) من اون ویژگی های مثبت و منفی که در پنل خودم یعنی LH500 دیدم اینجا بازگو کردم و امیدوارم برای کسانی که میخوان این پنل رو بخرن مفید باشه.
    من تصویر b690 رو دیدم میشه گفت مشکی رو بهتر نشون میده ولی از لحاظ روشنایی و کنتراست از LH500 پایین تر هست.(به نظر من) از لحاظ دیگه ای نتونستم این TV رو تست کنم (نمیشه که تو خونه مردم ریموتشون رو برداری و دل و جیگر تنظیماتش رو بریزی بیرون) ولی اگه دوستانی که B690 رو دارن لطف کنن و بدون تعصب روی این TV نظر بدن(البته با نگاه ریز و دقیق) کاملا مشخص میشه که کدوم یکی بهتره.
    همینکه اون مشکلاتی که من گفتم در LH500 وجود داره در اون پنل وجود نداشته باشه ملاکی میشه برای اینکه گفت b690 از LH500 بهتره. البته اگر هم تا حدودی B690 از LH500 بهتر باشه قسمتیش بر میگرده به این که b690 دو اینچ از LH500 کوچیک تر هست که در کیفیت تصویر بی تاثیر هم نیست.(با توجه به این که هر چی سایز بالاتر بره به نسبت کیفیت هم پایین میاد)
    در هر حال اگر b690 جهش تصویری رو که LH500 در بعضی از تصاویر داره اصلا نداشته باشه و تصویرش بلور هم نشه و نور بکلایت کاملا یکنواخت در صطح پنل پخش بشه و اون مشکل ایجاد شدن ضایعه هایی در اطراف بعضی از اجسام در حال حرکت در بعضی از پس زمیه های خاص رو هم نداشته باشه میشه گفت b690 پنل بهتری هست. و برای رفع هرگونه شک میشه کیفیت بالاتر در نشون دادن رنگ مشکی رو هم به این موارد اضافه کرد.(والبته USB قدرتمندتر که هر فرمتی رو تا رزولوشن 1080 نشون میده).

البته در ریویو های معتبر هم B690 بهتر از LH500 بهتر دیده شده.
    و برای روشن شدن موضوع باید دوستانی که B690 دارن کمک کنن.(هیچ ریویویی به پای تجربه شخصی آدم نمیرسه شاید اون نظراتی که در سایتهای خارجی داده شده صرفا برای تبلیغات باشه).
    Last edited by hummer_1990; 12-04-2010 at 22:06.

3. این کاربر از hummer_1990 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من موندم چرا کسی نمیتونه بگه LH500از B690بهتره یا B690از LH500بهتره؟

5. این کاربر از jabarsink2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

من موندم چرا کسی نمیتونه بگه LH500از B690بهتره یا B690از LH500بهتره؟

من اونچه که لازم بود در مورد LH500 گفتم پس اگر دوستانی که B690 دارن لطف کنن وبگن که پنلشون این مشکلات رو داره یا نه و همچنین اگر ضعفی رو در پنلشون میبینن بگن معلوم میشه که کدوم یکی بهتره( بدون تعصب).

میخوام ببینم نظر شخصی کسایی که این دو پنل رو دارن چقدر با اون چیزی که در ریویو ها اومده فرق داره!؟

7. این کاربر از hummer_1990 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pourya_bo2pmc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پرشیا - ایساتیس (یزد)

10

من اونچه که لازم بود در مورد LH500 گفتم پس اگر دوستانی که B690 دارن لطف کنن وبگن که پنلشون این مشکلات رو داره یا نه و همچنین اگر ضعفی رو در پنلشون میبینن بگن معلوم میشه که کدوم یکی بهتره( بدون تعصب).

میخوام ببینم نظر شخصی کسایی که این دو پنل رو دارن چقدر با اون چیزی که در ریویو ها اومده فرق داره!؟

این سامسونگیها که بعید میدونم بیان اینجا بگن ماست ما ترشه فکر میکنن آسمون سوراخ شده فقط و فقط یه بی 690 ازش افتاده پائین

من زیاد توی این ال اچ 500 وسواس نشون ندادم که مقایسشو بتونم بکنم وگرنه من هم به دوستان ایرادهاش و نقاط مثبتشو میگفتم ولی یه کاربر معمولیم واسش

9. 2 کاربر از pourya_bo2pmc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

این سامسونگیها که بعید میدونم بیان اینجا بگن ماست ما ترشه فکر میکنن آسمون سوراخ شده فقط و فقط یه بی 690 ازش افتاده پائین

امیدوارم این مشکلاتی رو من گفتم زیاد بزرگ جلوه نداده باشم که دوستان از خریدشون دل چرکین نشن.

این مشکلاتی که من گفتم که در هر ثانیه و در همه تصاوبر که مشخص نیست بلکه در بعضی تصاویر مشخص میشه و در حالت عادی که این مشکلات مشخص نیست( 80% تصاویر) من از پنلم راضیم.

بالخره هر پنلی ویژگی های بد وخوب داره و اگه همه دوستان کمک کنن و راهنمایی کنن کار برای افرادی که هنوز خرید نکردن راحت میشه.

11. این کاربر از hummer_1990 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

از lh500 که دارم.. راضی هستم

مشکلاتی که برخی از دوستان به آن اشاره می کنند از جمله تیک زدن و یا بلور و ...

• از مهمترین عامل می توان به کیفیت بد فیلم اشاره کرد
    • عامل دوم که ممکن است تاثیر داشته باشد کیفیت و تنظیمات دستگاه های پخش کننده(از جمله سینما خانگی، ----- و ... ) و نحوه اتصال و کیفیت کابل اتصال
    • و سومین عامل شاید بستگی داشته باشد به تنظیمات LCD از جمله: Noise, RealCinema, TruMotion, Edge & …

مشخصات lh500

Contrast 1/150.000
    Brightness 500
    TruMotion 200Hz(Pal), 240Hz(NTSC)
    2ms
    Panel 10bit
    Full HD 1080P
    USB Video format (SD): mpeg1, mpeg2, mpg, Divx, Xvid, avi, vob, m4v
    USB Audio format: mpeg, mp3, PCM, Dolby Digital, AC3
    USB Subtitle format (Persian): smi, srt, sub, ass, ssa, txt
    USB Picture format: Jpeg (slide Show with Playing music)
    USB file system: (Fat16, Fat32, NTFS)
    HDMI1.3
    Dynamic Contrast
    MPEG Noise Reduction
    Edge Enhancer
    Eye Care (Anti Dazzling)
    Real Cinema
    Energy Saving
    SRS TruSurround XT 5.1
    Speaker System: 2 Way 4 Speakers 10w+10w
    Clear Voice II
    SIMPLINK
    Intelligent Sensor II
    AR Filter
    XD Engine
    Aspect Ratio: 8modes (16:9/Just scan/Original/4:3/14:9/Zoom/ Cinema Zoom/full wide)
    AV Mode (Cinema/Game/Sport)
    Life Span: 60000 hr
    Made in Korea

کاستی های lh500

1. نداشتن تیونر دیجیتال ----T
    2. عدم پخش فایل های HD از طریق USB
    3. نداشتن Network LAN

• نا گفته نماند که مدل مشابه با نام LH5000 در UK قابلیت های فوق را دارا می باشد. درعوض کنتراست آن 1/80000 است

همچنین با مراجعه به سایت ال جی در Uk می توانید از قابلیت های جدیدترین محصولات LG که از ماه آینده وارد بازار آن کشور می شود مطلع شوید:

از جمله LED LX9900

Contrast 1/10.000.000
    3DTV
    Wireless AV Link
    Bluetooth
    DLNA
    USB HD
    TruMotion 400Hz(Pal), 480Hz(NTSC)

lge. com/uk
    Last edited by best; 17-04-2010 at 09:08.

13. 2 کاربر از best بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان دیروز رفتم کابل کامپوننتی را که خریده بودم را عوض کردم وکابل daiyo ژاپن خریدم 33000تومان کیفیت تصویر به صورت عجیبی فرق کرد .تا اکنون هیچ تیک دراین تصویر پیدا نکردم روشنایی تصویر بالا تر امد ----- 4622xii.فقط یه سوال از دوستانی که 4622xiiدارند با این lcd تنظیمات تصویر را روی این ----- روی چند قراردادید.
    Last edited by jabarsink2000; 16-04-2010 at 11:31.

15. این کاربر از jabarsink2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

دوستان دیروز رفتم کابل کامپوننتی را که خریده بودم را عوض کردم وکابل daiyo ژاپن خریدم 33000تومان کیفیت تصویر به صورت عجیبی فرق کرد .تا اکنون هیچ تیک دراین تصویر پیدا نکردم روشنایی تصویر بالا تر امد ----- 4622xii.فقط یه سوال از دوستانی که 4622xiiدارند با این lcd تنظیمات تصویر را روی این ----- روی چند قراردادید.

شما سینما خانگیت رو با این کابلی که خریدی به تلویزیونت وصل کن وDVD هایی که قبلا میدید و تیک داشت رو دوباره امتحان کن تا ببینی تغییری کرده یا نه.( آخه اون کابل HDMI مجانی که رو خود سینما بود از این کابل های چینی 3.4 هزار تومنی هست و بهش اطمینانی نیست).

17. این کاربر از hummer_1990 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

شما سینما خانگیت رو با این کابلی که خریدی به تلویزیونت وصل کن وDVD هایی که قبلا میدید و تیک داشت رو دوباره امتحان کن تا ببینی تغییری کرده یا نه.( آخه اون کابل HDMI مجانی که رو خود سینما بود از این کابل های چینی 3.4 هزار تومنی هست و بهش اطمینانی نیست).
    امتحان کردم مشکلی دیده نشد .من بیشتر تو تصویر از ماهواره تیک داشتم که 100%حل شد .

19. این کاربر از jabarsink2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •