تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 15 از 410 اولاول ... 51112131415161718192565115 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 4099

نام تاپيک: اینترنت استان مرکزی

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

ممنون از اینکه پاسخ دادی

مشکل اینه که گفتن هیچ راهی نداره که شمارتونو عوض کنیم

بعدشم از 5 ماه پیشه که همش میگن تا چند روز دیگه درست میشه

شما برا عوض کردن شماره راه حلی دارین؟
    .................................................. .................................................. ....................
    برای تعویض شمارتون باید برید مرکز مخابراتی و یه درخواست مبنی بر اینکه خواهان اینترنت پر سرعت هستید و امکاناتش روی خط شما موجود نیست ارائه می دید و می گید که می خواهید خط شما از حالت فیبر نوری به حالت قدیمی برگرده..یه مقدار پول می پردازید و منتظر می مونید تا خطتون رو به حالت قدیمی برگردونند....................100 سال اولش یه کم خسته کننده و سخته !!!

پروفشنال miladddd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

یعنی امکانش هست؟
    آخه اون باباهه که تو مخابرات مسئول این کار بود رو کچل کردم، ولی باز گفت که نمیشه!
    شخص خاصی که بشه یه جوری باهاش کنار اومد نمیشناسی؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

یعنی امکانش هست؟
    آخه اون باباهه که تو مخابرات مسئول این کار بود رو کچل کردم، ولی باز گفت که نمیشه!
    شخص خاصی که بشه یه جوری باهاش کنار اومد نمیشناسی؟
    .................................................. .................................................. ..........................

نه راستش ......ولی یکی از همین بچه های اراکی توی همین فروم بود که این کارو کرده بود ... .یه سری به مطالب قدیمی و صفخات قبل تر بزنی پیداش می کنی 100 درصد... از اون بپرس بهت میگه..............

---------- Post added at 10:18 PM ---------- Previous post was at 10:14 PM ----------

برو به این آدرس و از این شخص بپرس

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    از این جا هم می تونی بری
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    از حسین بپرس بهت میگه.ولی گویا آخرین نفر بوده !!!!!!!!!!!!

4. این کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

میتونی بری یه خط جدید هم بگیری نهایت هزینش 50 تومنه 2 روزه هم تحویلت میدن تازه یه خط اختصاصی هم تو خونه واسه خودت داری
    منتها موقع درخواست خط جدید توی فرم مینویسی که برای اینترنت پر سرعت میخوای و یه خط با پیش شماره ای بهت میدن که اینترنت پر سرعت هم پشتیبانی بکنه

6. این کاربر از imanf64 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

خوب دوست عزیز در رابطه با اینکه اولی مشترک شاتل هستی که ما بحثی نداریم ولی دلیل نمی شه که شما همه چیزو بدونین
    الان خودشون هم می گین که سرویس های ART داره 1 مگ up می شه
    من از دوستانم تو شهر های دیگه که از شاتل دارن هم پرسیدم این قصیه رو تصدیق کردند، شاتل تو همه شهر ها داره ART رو 1 مگ up می کنه
    ECO اگه قرار بود 1 مگ بشه که ترافیک اش 1 روزه تمام بود
    به هر حال من راصیه ام از سرویس ام هر وقت ناراضی شدم سریس امو عوض می کنم
    ساتیا هم از داده گستر عصر نوین داره تغذیه می شه
    مگه مفته که از خودش سرویس بده
    کلآ 13 تا شرکت اجازه دادن سرویس ADSL رو دارن که بهشون PAP می گن و باقیه شرکت ها لایسنس می پیرن یا نماینده فروش می شن

8. این کاربر از wiliam.wallace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doublex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض دقت کن : شاتل

خوب دوست عزیز در رابطه با اینکه اولی مشترک شاتل هستی که ما بحثی نداریم ولی دلیل نمی شه که شما همه چیزو بدونین
    الان خودشون هم می گین که سرویس های ART داره 1 مگ up می شه
    من از دوستانم تو شهر های دیگه که از شاتل دارن هم پرسیدم این قصیه رو تصدیق کردند، شاتل تو همه شهر ها داره ART رو 1 مگ up می کنه
    به هر حال من راصیه ام از سرویس ام هر وقت ناراضی شدم سریس امو عوض می کنم
    ساتیا هم از داده گستر عصر نوین داره تغذیه می شه
    مگه مفته که از خودش سرویس بده
    کلآ 13 تا شرکت اجازه دادن سرویس ADSL رو دارن که بهشون PAP می گن و باقیه شرکت ها لایسنس می پیرن یا نماینده فروش می شن

دوست گرام قصد من خدایی نکرده جسارت نبوده ...

من نمیدونم یا شما از هیچ چیز اطلاع ندارین یا انقدر اطلاعاتتون بالاست که ما باید به شما شک کنیم که مبادا رئیس شاتل باشین ..
    .
    این حرفی که من زدم کاملا درسته از نظر سرعت به هیچ عنوان سرویس آرت و اکو فرق نداره ...

ضمنا اگه شما به نوشته خودتون توجه کنین کاملا متوجه میشین :

اتفاقا شما شک نکنین اگر قرار بود سرعت بالاتری به یکی از دو سرویس اکو یا آرت بدن حتما به سرویس اکو سرعت بالاتر رو میدادن ...چرا ؟

- چون با سرعت بالاتر و محدود اکو سریعتر ترافیک سرویس اکو تموم میشد و کاربر مجبور میشد بره ترافیک اضافی از شاتل بگیره که این چیزی نیست جز سود به جیب شاتل .
    ضمن این که شاتل خوب بلده از من و شما پول زور بگیره ... پس با این اوصاف شک نکن داری اشتباه میکنی ...

10. این کاربر از Doublex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام.من با گذرگاه تماس گرفتم.میخوام یک اکانت شبانه 512 بگیرم.میگن ما پورت شبانه فعلا نداریم.یعنی چی؟مگه مثلا میوه که تموم بشه؟قصدشون چیه؟و منظور از پورت نداریم یعنی چی؟آیا نداشتن پورت برای کسی است که تازه بخواهد ADSL سفارش دهد از این شرکت؟یعنی تازه بخواهد خط تلفنش را با این گذرگاه ست کنه؟یا اینکه منی که الان یک اکانت 128 دارم ازشون آیا برای منم باز پورت خالی نیست؟اصولا این وجود پورت برای چه افرادی است؟ اونا که تازه می خواهند درخواست ADSL بدهند؟ ما که مشتریش هستیم چی؟فرقی داره؟دوستان لطفا فنی جواب منو بدهید.و اینکه سیاستشون چیه؟من چیکار کنم؟مرسی.

12. این کاربر از ali312money بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

سلام.من با گذرگاه تماس گرفتم.میخوام یک اکانت شبانه 512 بگیرم.میگن ما پورت شبانه فعلا نداریم.یعنی چی؟مگه مثلا میوه که تموم بشه؟قصدشون چیه؟و منظور از پورت نداریم یعنی چی؟آیا نداشتن پورت برای کسی است که تازه بخواهد ADSL سفارش دهد از این شرکت؟یعنی تازه بخواهد خط تلفنش را با این گذرگاه ست کنه؟یا اینکه منی که الان یک اکانت 128 دارم ازشون آیا برای منم باز پورت خالی نیست؟اصولا این وجود پورت برای چه افرادی است؟ اونا که تازه می خواهند درخواست ADSL بدهند؟ ما که مشتریش هستیم چی؟فرقی داره؟دوستان لطفا فنی جواب منو بدهید.و اینکه سیاستشون چیه؟من چیکار کنم؟مرسی.
    .................................................. .................................................. .......................

سلام
    ببینید دوست عزیز گذرگاه تعدادی پورت شبانه رو برای کاربراش به فروش گذاشت که از ساعت 7 سب تا 7 صبح می تونن از این نوع سرویس انترنتشون استفاده بکنند اما پهنای باند کمی گویا براشون تدارک دیده برای همین هم دیگه اکانت شبانه نمی ده چون سرعت دانلود بقیه افراد به شدت افت می کنه .........شما اینجوری فکر کن ..یه لوله آب رو گذرگاه تدارک دیده و به یه ساختمون 5 طبقه 10 واحده واگذار کده .همه تقریبا آب گیرشون میاد و کسی هم شاکی نسیت اما اگه بیاد همون لوله آب رو به یه ساختمون 10 طبقه بده خوب به اون بالایی ها دیگه آب نمی رسه......تقریبا می شه مثل شبانه شاتل.................

برای همین هم که فعلا پورت شبانه دیگه واگذار نمی کنه چون ظرفیت پهنای باند share شده بین سیستم هاشون پر شده و با اضافه کردن سیستم های دیگه دانلود بقیه به شدت افت میکنه.........ok

14. این کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

خوب .ممنونم kortol جان.در این شرایط پیشنهاد شما چیست؟مثلا اگر به نحوی بتوانم تهیه کنم این سرویس رو، مثلا از 7 شب تا 7 صبح حداقل کمش در بدترین شرایط چقدر می تونم بگیرم؟1.5 گیگ را می تونم؟اینو میپرسم با توجه به شناختی که شما از کذرگاه داری.و آیا این برای شهرهای دیگه که گذرگاه نمایندگی در اونها داره چی صادقه؟آیا من مثلا اگر از یکی دیگر از شهرهای استان؛(یعنی در اون شهر باشم مثلا محلات) بگیرم باز با یوزهای اراک share میشم؟اصولا نحوه کار در شهرهای که گذرگاه در اون نمایندگی داره چطوریه.مرسی.
    راستی این سرویس 512 شبانه گذرگاه در ثانیه عملا چقدر میگره؟
    Last edited by ali312money; 30-04-2010 at 12:01.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

خوب .ممنونم kortol جان.در این شرایط پیشنهاد شما چیست؟مثلا اگر به نحوی بتوانم تهیه کنم این سرویس رو، مثلا از 7 شب تا 7 صبح حداقل کمش در بدترین شرایط چقدر می تونم بگیرم؟1.5 گیگ را می تونم؟اینو میپرسم با توجه به شناختی که شما از کذرگاه داری.و آیا این برای شهرهای دیگه که گذرگاه نمایندگی در اونها داره چی صادقه؟آیا من مثلا اگر از یکی دیگر از شهرهای استان؛(یعنی در اون شهر باشم مثلا محلات) بگیرم باز با یوزهای اراک share میشم؟اصولا نحوه کار در شهرهای که گذرگاه در اون نمایندگی داره چطوریه.مرسی.
    راستی این سرویس 512 شبانه گذرگاه در ثانیه عملا چقدر میگره؟
    .................................................. .................................................. ...................
    مرسی از شما ..................من 128 نامحدود دارم وخوب ماهی خدا تومن هم براش می دم که البته با توجه به کارم نیازمه و موردی نداره.......................................
    این سرویس های شبانه رو هم تا حالا با کسی از نزدیک برخورد نداشتم که ببینم ازش شاکی باشه ( به همون دلیلی که بهت گفتم گذرگاه مشتری هاش رو راضی نگه می داره ) .......
    در شهر های دیگه هم من فقط شازند رو می دونم که نمایندگی گذرگاه رو داره که اونجا هم بیشتر ازدایل آپ استفاده نمی شه چون کشش و بازار لازم رو نداره........درباره محلات هم نمی دونم.......

ولی اینو میدونم که شما با یوزر های اراک share نمی شی چون هر شهری پورت ها و پهنای باند خدشو داره..البته اگه نمایندگی در اون شهرخودش یه مرکز ISP جدا داشته باشه هر مرکز مخابراتی خودش یه پهنای باند و پورت جدا می گیره ..... و گرنه که مثل شاتل از تهران یا دفتر اصلی براتون درست کنند اون وقت ممکنه که همه کاربرای اون شهر با هم از یه share استفاده کنند که خیلی افت سرعت پیدا می شه در این حالت ..........

کلا باید بری از خود هشترودی رئیس گذرگاه بپرسی . شاید بهت شبانه بده .البته یه موقع برو که عصبانی نباشه .......معمولا هم از ساعت 11 به بعد دفترشه و می شه باهاش صحبت کرد.....
    سرویس شبانه 512 هم فکر نکنم دیگه از 30 کیلو بایت در ثانیه کمتر باشه ......هر سرعتی که گرفتی تقسیم بر 8 کن تا سرعت دانلود در ثانیه رو بدست بیاری........ مثلا ........512/8= 64
    که البته ازین مقدار یه کمی کمتره به خاطره استفاده خود ویندوز و سرویس هاش که با دستکاری می تونی اون رو هم خودت استفاده کنی...........

17. 2 کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •