.
اول اینکه مطمئن باش فایروال ویندوز خاموش باشه
ویندوزت چیه؟
وقتی دکمه قرمز رو میزنی بجز حافظه تلوزیون دیگه چی میاد ؟
شما مرحله 7 رو یه بار دیگه با دقت انجام بده من نگفتم Tv توی لیست سمت چپ نرم افزار میاد , توی لیست سمت چپ فولدر های ویندوز میاد که هرکدومو خواستی میتونی share کنی . شما اگه میخوای اسم tv رو توی این نرم افزار ببینی باید در منوی دوم (منوی اشتراک) گزینه آخری (خط مشی دستگاه تنظیم شود) رو بزنی یه پنجره میاد که اسم tv رو نوشته مثلا samsung tv که دکمه روبروش رو اگه نوشته قبول میزنی .
بعدش هم از منوی سومی (سرور) گزینه اولی میتونی سرور نرم افزار رو روشن یا خاموش کنی که حتما باید روی حالت روشن باشه یکم باهاش ور بری درست میشه
با عرض سلام به شماوتشکر از توجه شما 1-فایروال ویندوزم که بسته بود2-وقتی دکمه قرمز کنترل رومیزنم به جز حافظه تلویزیون چیز دیگری دیده نمیشد3-راستش درمورد قسمت خط مشی دستگاه توی نرم افزار دقت نکرده بودم که امروز میرم بررسی میکنم امیدوارم با عنایتی که شما داشتین این دفعه دیگه به نتیجه برسم.
یه توصیه به دوستانی که احتمالا ازاین پس به این بحث وارد میشن داشته باشم که بنده شخصا از اول تا آخر تمام بحثهای این موضوع رو پیگیر بودم گمان نمیکنم پاسخ سئوال شما هرچه که باشه درخصوص شبکه و تله تکست B690دراین تالار پیدا نشه پس کمی حوصله به خرج بدین و به جای طرح سئوال ومنتظر بودم برای پاسخ گرفتن تمام صفحات رو به دقت بخونین تا الان که 13یا 14صفحه بیشتر نشده پس چندان سخت نیست .موفق باشید