تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 33 اولاول ... 511121314151617181925 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 325

نام تاپيک: شبکه کردن کامیپوتر با HDTV سامسونگ B690

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

.
    اول اینکه مطمئن باش فایروال ویندوز خاموش باشه
    ویندوزت چیه؟
    وقتی دکمه قرمز رو میزنی بجز حافظه تلوزیون دیگه چی میاد ؟
    شما مرحله 7 رو یه بار دیگه با دقت انجام بده من نگفتم Tv توی لیست سمت چپ نرم افزار میاد , توی لیست سمت چپ فولدر های ویندوز میاد که هرکدومو خواستی میتونی share کنی . شما اگه میخوای اسم tv رو توی این نرم افزار ببینی باید در منوی دوم (منوی اشتراک) گزینه آخری (خط مشی دستگاه تنظیم شود) رو بزنی یه پنجره میاد که اسم tv رو نوشته مثلا samsung tv که دکمه روبروش رو اگه نوشته قبول میزنی .

بعدش هم از منوی سومی (سرور) گزینه اولی میتونی سرور نرم افزار رو روشن یا خاموش کنی که حتما باید روی حالت روشن باشه یکم باهاش ور بری درست میشه
    با عرض سلام به شماوتشکر از توجه شما 1-فایروال ویندوزم که بسته بود2-وقتی دکمه قرمز کنترل رومیزنم به جز حافظه تلویزیون چیز دیگری دیده نمیشد3-راستش درمورد قسمت خط مشی دستگاه توی نرم افزار دقت نکرده بودم که امروز میرم بررسی میکنم امیدوارم با عنایتی که شما داشتین این دفعه دیگه به نتیجه برسم.
    یه توصیه به دوستانی که احتمالا ازاین پس به این بحث وارد میشن داشته باشم که بنده شخصا از اول تا آخر تمام بحثهای این موضوع رو پیگیر بودم گمان نمیکنم پاسخ سئوال شما هرچه که باشه درخصوص شبکه و تله تکست B690دراین تالار پیدا نشه پس کمی حوصله به خرج بدین و به جای طرح سئوال ومنتظر بودم برای پاسخ گرفتن تمام صفحات رو به دقت بخونین تا الان که 13یا 14صفحه بیشتر نشده پس چندان سخت نیست .موفق باشید

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

فقط برای دیدن آب و هوا و رفتن به سایت youtube باید چه تنظیماتی انجام بدم
    برای من هیچ اروری نمیده بصورت اتوماتیک میشناسدش ولی وقتی میرم رو internet@tv میزنه
    سرویس کد نات ساپورت
    البته یه چیزی رو باید بگم من لن مودمم رو زدم پشت تی وی باید از مادربرد رو بزنم یا مودم ؟؟؟
    احتمالا مشکل از منو مخفی باشه تنظیمات اونجارو انجام دادی ؟ اگه نه

به توضیحات sorna توجه کن :

سلام
    در مورد internet@tv وقتی میگه سرویس پشتیبانی نشد با سرویس دهنده محلی تماس بگیرید . این مربوط به تنظیمات منوی سرویس است.
    برای ورود به منوی سرویس
    باید تلویزیون درحالت STANDBY باشد سپس این کلیدها روی ریموت بدنبال هم فشار دهی
    info----->menu----->mute----->power

در منوی سرویس در بخش Options پارامتر MediaLink Type باید دارای مقدار InfoLink On باشد
    سپس به منوی Control و سپس SubOptions رفته
    پارامتر Infolink Country باید هرچیزی بجز None باشد.

من اینکارها را کردم و وقتی کلید internet@tv ریموت کنترل را میزنم دیگر پیغام ( سرویس پشتیبانی نمیشود ) ظاهر نمیشود و شروع به اتصال به اینترنت میکند و علامت starting و سپس downlading در پایین و سمت چپ تلویزیون ظاهر میشود ولی نمیتواند به اینرنت وصل شود و پیغام زیر را میدهد
    conection failed due to network problem

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

به نظر شما براي پخش فيلمهاي hd استفاده از كابل شبكه بهتره يا كابل hdmi ؟
    هر كدوم چه مزايا و معايبي دارن؟
    كسي نميدونه؟
    سرعت انتقال ديتا در كابل شبكه مشكلي نداره به نسبت كابل hdmi ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت

پيش فرض

كسي نميدونه؟
    سرعت انتقال ديتا در كابل شبكه مشكلي نداره به نسبت كابل hdmi ؟
    در حالت شبکه یه مقدار هنگام عقب و جلو بردن فیلم اذیت میکنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2004

پيش فرض

سلام.
    براي شبكه كردن LED 40B7000 با كامپيوتر به مشكل برخوردم. كارهايي كه انجام دادم :
    1- اتصال كابل و نصب برنامه PC share Manager .
    2- تنظيم دستي IP - DNS - Gateway بصورت زير :
    IP : 192.168.1.1
    Subnet : 255.255.255.0
    Gateway : 192.168.1.1
    DNS : 4.2.2.4
    DNS2: 4.2.2.5
    ضمنا من ADSL ندارم و از طريق Dialup كانكت ميشم . وقتي روي كانكشن اينترنت ميرم چيزي به اسم DNS نميبينم.
    لطفا راهنمايي كنيد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت

پيش فرض

سلام.
    براي شبكه كردن LED 40B7000 با كامپيوتر به مشكل برخوردم. كارهايي كه انجام دادم :
    1- اتصال كابل و نصب برنامه PC share Manager .
    2- تنظيم دستي IP - DNS - Gateway بصورت زير :
    IP : 192.168.1.1
    Subnet : 255.255.255.0
    Gateway : 192.168.1.1
    DNS : 4.2.2.4
    DNS2: 4.2.2.5
    ضمنا من ADSL ندارم و از طريق Dialup كانكت ميشم . وقتي روي كانكشن اينترنت ميرم چيزي به اسم DNS نميبينم.
    لطفا راهنمايي كنيد.
    شما مطابق آموزش صفحه قبل پیش برو ip ها هم مطابق اون به tv و pc بده ببین چی میشه
    dns هم وقتی به اینترنت وصلی برو توی cmd اونجا بنویس ipconfig /all تا مشخصات کانکشن های ویندوز رو بیاره اونجا تمام مشخصات رو نوشته

7. این کاربر از starpars بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من هم با اتصال مستقیم مودم و تلویزیون با اینترنت مشکلی نداشتم، و یوتیوب رو هم باز می کرد اما یک سوال اگر از کیت وایرلسی که توی دفترچه اش ذکر شده استفاده کنیم، آیا میشه که از اون طریق هم اینترنت رو داشته باشیم و هم dlna رو؟

یک سوال دیگه برای دانلود widget ها نمیشه از طریق خود تلویزیون این کار رو انجام داد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام به نظر میرسه این فروم به بازنشستگی خودش نزدیک شده چون مدتیه مطلب جدیدی ارائه نشده والبته مشخصا به خاطر راهنمایی های بسیار مناسب وکارامد دوستان بوده که خیلی سریع مشکل اکثر کاربران رودر مورد شبکه کردنB690 حل کرده اما من بعداز شبکه کردن وقتی خواستم درمورد اینترنت و نحوه اتصال اون تحقیق کنم دیروز یعنی شانزدهم اسفند زنگ زدم خدمات سامسونگ و درکمال تعجب وقتی پرسیدم باید چه کار کنم گفتند برای راه اندازی تنظیمات اینترنتش به طور جداگانه (یعنی غیر از تنظیمات شبکه که یکبار قبلا اومدند)دوباره باید از شرکت مراجعه کنند وتنظیماتش رو آماده کنند تا بشه از اینترنتش استفاده کرد به نظرم کمی عجیب اومد چون به نظرم دوستانی که دراین فروم مطلب ارائه کردند بدون نیاز به خدمات شرکت تونستند کارخودشون رو راه بندازند درهر حال من میخوام از طریق مودم معمولی 56K با کامپیوترم وصل بشم و ADSL ندارم آیا با همون تنظیماتی که موفق شدم شبکه رو راه اندازی کنم میشه اینترنت هم استفاده کنم ؟؟؟؟ و آیا شرکت سامسونگ درست گفته یا خیر؟؟؟لطفا راهنمایی لازم رو بفرمایید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام به نظر میرسه این فروم به بازنشستگی خودش نزدیک شده چون مدتیه مطلب جدیدی ارائه نشده والبته مشخصا به خاطر راهنمایی های بسیار مناسب وکارامد دوستان بوده که خیلی سریع مشکل اکثر کاربران رودر مورد شبکه کردنB690 حل کرده اما من بعداز شبکه کردن وقتی خواستم درمورد اینترنت و نحوه اتصال اون تحقیق کنم دیروز یعنی شانزدهم اسفند زنگ زدم خدمات سامسونگ و درکمال تعجب وقتی پرسیدم باید چه کار کنم گفتند برای راه اندازی تنظیمات اینترنتش به طور جداگانه (یعنی غیر از تنظیمات شبکه که یکبار قبلا اومدند)دوباره باید از شرکت مراجعه کنند وتنظیماتش رو آماده کنند تا بشه از اینترنتش استفاده کرد به نظرم کمی عجیب اومد چون به نظرم دوستانی که دراین فروم مطلب ارائه کردند بدون نیاز به خدمات شرکت تونستند کارخودشون رو راه بندازند درهر حال من میخوام از طریق مودم معمولی 56K با کامپیوترم وصل بشم و ADSL ندارم آیا با همون تنظیماتی که موفق شدم شبکه رو راه اندازی کنم میشه اینترنت هم استفاده کنم ؟؟؟؟ و آیا شرکت سامسونگ درست گفته یا خیر؟؟؟لطفا راهنمایی لازم رو بفرمایید.
    بله اونها درست گفتند.
    اما شما خودتون هم اگر همین چند صفحه رو مطالعه می کردید، میدیدید که برای فعال شدن اینترنت تی وی ، باید وارد منو مخفی میشدید و بعد از اینکه از فعال بودن infolink مطمئن شدید، کشور مربوطه رو هم هر چیزی به غیر از none انتخاب می کردید.
    ضمنا لازمه که اینترنت روی کامپیوترتون رو هم شیر کنید که در این باره هم در این تاپیک بحث شده قبلا

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بالاخره بعد از کلی ور رفتن با tv زنگ زدم خدمات سام سرویس، گفتم اشکال مک آدرس دارم، به حساب نمایندگی چون مشکل تخصصی بود بعد از 10 دقیقه انتظار متخصصشون اومد پشت خط، گفت بفرما، گفتم مک آدرس ِارور میده گفت: به اونجا چیکار داری، گفتم میخوام سیستمم رو از طریق tv ِشر کنم،گفت اشکال نداره، اون اصلا مهم نیست کابلو که وصل کنی حل میشه، شما باید اول کابل بخری بعد سوکت هم بخری بعد بدی سوکت رو به کابلی که گرفتی پرس کنن و ... همینطور که داشت به جفنگیات ادامه میداد گفتم داداش من همه این کارهارو کردم مشکل مک باید یا نرم افزاری یا سخت افزاری حل بشه، یارو کلی بهش برخورد گفت آقا شما که به حرف من گوش نمیدی پس خودت مشکلتو حل کن من چندتا جمله که لایقش بود بهش گفتم و قطع کردم،

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •