از کجا میخرید؟
از کجا میخرید؟
بهترين تنظيمات واسه تصوير توي اين تلويزيون چيه؟
بــــــه اقا امیر...
نیستی داداش
ما هنوز منتظر ارسال تنظیمات کالیبراسیونت هستیم ها..... فکر نکن یادمون رفته![]()
تهران از این سایت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها یه سایت دیگه هم پیدا کردم
بی 690 فقط 1110000 تومان البته 40 اینچکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قیمتهاش که خیلی خوبه اگه بشه بهشون اعتماد کرد طرف تهران نیست مثل اینکه تو سقز است
که نمیدونم مربوط کجا میشه
صاحب این سایت تو خود تاپیک خرید از بانه همین فروم خیلی سوالات را پاسخ می داد و تبلیغات و ... می کرد
يكي دو هفته اي بود ال سي 22 اينچ B690 رو ميزي ام دچار مشكل گرديده بود !!!
روي رنگ و صدا روي تنظيم خاصي ميرفت !!! هرچه تنظيمش ميكردم باز دوباره مشكل پيدا ميكرد .
خلاصه زنگ زدم سام سرويس بعد از اينكه چندتا شماره تلفن بمن دادند و دست به سرم كردند يكي از كارشناسان محترمشان فرمودند كه بايد ببري نمايندگي ريست كنه ولي اگر درست نشه بايد برد اصلي اش را عوض كنند .
زنگ زدم نمايندگي گفت بايد بياوريش اينجا بمونه و تستش كنيم حداقل يكروز بايد بخوابه !!
ديگه واقعا اعصابمو بهم ريخته بود آخر گفتن كد منوي مخفي و مستر ريست كردن آن ديگه كار نميخواد .
خلاصه با هزار مكافات كد منوي مخفي انرا پيدا نمودم و ريست فاكتوري كردم . خوشبختانه مشكلش كاملا حل شد!!
بشما توصيه ميكنم چون بيش از نيمي از مشكلات ال سيديها نرم فزاري است لذا قبل از بردن پيش اين تعميركاران نامحترم قبل از آن خودتان آنرا ريست فاكتوري كنيد تا تلويزيونتان دستكاري نشود !
تجربه ارزشمندی بود
این کد رو از کجا پیدا کردید؟ به چه شکل اونو وارد میکنید؟
حالا این کدش چند بود بما هم بگید شاید لازممون شد
من امروز مدل بی 650 سامسونگ سایز 40 اینچ گرفتم فقط نمیدونم این حافظه داخلیش به چه شکل کار میکنه یعنی کارایش چیه و دوم اینکه طرف میگفت تیونر دیجیتال داره ولی من چیزی خاصی نمبینم پشتش
مدل تی وی ما LA40B650T1R
دل رو زدی به دریا و بدون گارانتی گرفتی ؟ مبارک باشه
چند اونوقت ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)