تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 32 اولاول ... 511121314151617181925 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 315

نام تاپيک: تاپیک جامع پلاسمای پاناسونیک مدل G10

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

حدود 1400 تا 1500 فکر کنم باید باشه ...از بچه هایی که بازار رفتن بپرسی بهتره
    عید من یکی برای دوستم گرفتم 1450 بود....

2. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه milad_a_v's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

عید من یکی برای دوستم گرفتم 1450 بود....
    دوست عزیز کف قیمت جمهوری تو پاساژ حافظ و شرکا 1460 بود شما چه حوری 10 تومن ارزونتر گرفتی ؟
    لطف میکنی آدرس رو تو پیغام خصوصی برام بذاری؟ ممنون میشم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز بعد از کلی جستجو وپیگیری مباحث این تاپیک نصمیم گرفتم یک G10 خریداری کنم
    ولی سه تا سوال دارم که لطفا جواب بدید
    1- آیا سوختگی تصویر کماکان در G10 هم وجود داره؟
    اگه وجود داره بارای تصاویر ثابت مثل لوگو کانال ها چه تمهیداتی باید انجام داد
    2- آیا واقعیت داره که در پلاسما ها ممکنه بعد از مدتی استفاده مجبور به شارژ گاز HDTV شویم
    3- آیا در مدل G10 هم افت کیفیت بعد از مدتی استفاده وجود داره؟
    اگر هست حدودا بعد از چند ساعت کار کرد؟

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز بعد از کلی جستجو وپیگیری مباحث این تاپیک نصمیم گرفتم یک G10 خریداری کنم
    ولی سه تا سوال دارم که لطفا جواب بدید
    1- آیا سوختگی تصویر کماکان در G10 هم وجود داره؟
    اگه وجود داره بارای تصاویر ثابت مثل لوگو کانال ها چه تمهیداتی باید انجام داد
    2- آیا واقعیت داره که در پلاسما ها ممکنه بعد از مدتی استفاده مجبور به شارژ گاز HDTV شویم
    3- آیا در مدل G10 هم افت کیفیت بعد از مدتی استفاده وجود داره؟
    اگر هست حدودا بعد از چند ساعت کار کرد؟
    1- بهتر میشه بگی...منظورت ماندن اثر ارم های شبکه ها پس از مدت زمان زیاد و وقتی صفحه سیاه میاریم یک ردی از ارم مشخص میشه؟
    در مواردی که یک جای تصویر ( مثل ارم شبکه های ایران که بیشتر مواقع اطرافش از بی تحرکی چمن سبز میشه ) و در مدت زمان زیاد رخ میده ... برای رفعش کافیه کانال رو عوض کنی به جایی که تصویر متحرک داشته باشه 5 دقیقه بمونه این حالت رفع میشه . ( این حالت رو من 2 3 بار بیشتر ندیدم از زمان استفاده ام)
    2- این مورد رو من خبر ندارم ( حقیقتش اولین باره می شنوم) بزار یک اشنا به مسائل تلویزیون بیاد جواب بده....
    3-برای من هنوز رخ نداده و طبق گزارش ها این مشکل باسه بازار امریکا رخ داده و بازار اروپا این مورد رو ندیدن....
    علتش هم تا الان احتمال میدن یا بخاطر مشکل تو مواد به کار رفته تو پنل ها هست یا مشکل در خط تولید بوده ...
    بخاطر همین هم محصولات اسیا ( که ایران هم جزوش هست ) بخاطر اینکه خط تولیدش از اروپا و امریکا جدا است این مشکل رو بعید هست داشته باشه.

6. 2 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان من یک سیستم سینمای خانگی پایونیر با مشخصات زیر دارم:

ریسیور 1019 که خروجی 1080p داره (up-scaler) و پلیر 420.

همچنین ریسیور ماهواره هم cubeRevo 250 HD که اونم با توجه به اینکه به ریسیور پایونیر رفته در نهایت 1080p به تلویزیون میرود.

پس میتونم ادعا کنم خروجی من به تلویزیون خروجی خوبی خواهد بود. حالا مسئله اینه که با توجه به خروجی مناسب دستگاه من، کیفیت Panasonic 42G10 بهتر خواهد بود یا SAMSUNG 40B690 ؟

البته خود من 42sl800 LG رو انتخاب کردم ولی ممکن هست گیرم نیاد و مجبور بشم بین این دو یکی رو انتخاب کنم. دوستان اگه پیشنهاد دیگه ای تو این رنج دارن بفرمایند خوشحال میشم.

اینم بگم که تمام صفحات این فروم رو مطالعه کردم و الان میخوام دوستانی که ماههاست یکی از اینا رو خریدن نظر بدن.

ممنون از همگی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

با سلام... میخواستم بدونم مدلهای بالاتر از G10 مثل G20 j تو ایران وجود داره؟ واگه آره حدود قیمت چقدره؟ ممنون.

اگه نباشه جاش خالی می مونه dada_zebel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان من یک سیستم سینمای خانگی پایونیر با مشخصات زیر دارم:

ریسیور 1019 که خروجی 1080p داره (up-scaler) و پلیر 420.

همچنین ریسیور ماهواره هم cubeRevo 250 HD که اونم با توجه به اینکه به ریسیور پایونیر رفته در نهایت 1080p به تلویزیون میرود.

پس میتونم ادعا کنم خروجی من به تلویزیون خروجی خوبی خواهد بود. حالا مسئله اینه که با توجه به خروجی مناسب دستگاه من، کیفیت Panasonic 42G10 بهتر خواهد بود یا SAMSUNG 40B690 ؟

البته خود من 42sl800 LG رو انتخاب کردم ولی ممکن هست گیرم نیاد و مجبور بشم بین این دو یکی رو انتخاب کنم. دوستان اگه پیشنهاد دیگه ای تو این رنج دارن بفرمایند خوشحال میشم.

اینم بگم که تمام صفحات این فروم رو مطالعه کردم و الان میخوام دوستانی که ماههاست یکی از اینا رو خریدن نظر بدن.

ممنون از همگی
    دوست عزیز من g10 دارم بدون تعصب هر چی سوال داری بپرس تا جواب بدم . اتفاقا منم میخام سینما خانواده بخرم ازت راهنمایی میگیرم . سوالات را طوری بپرس که برات الویت داشته باشن . در اونصورت اگه پاسخ اونارو بگیری معایب دیگه که در الویت نیستن برات اهمیتی نخواهند داشت . فقط یه چیزی . این مدل از lg که نوشتی رفلکس صفحه اش تو بازار دیدم خیلی زیاده عکس آدم میوفته روش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوست عزیز من g10 دارم بدون تعصب هر چی سوال داری بپرس تا جواب بدم . اتفاقا منم میخام سینما خانواده بخرم ازت راهنمایی میگیرم . سوالات را طوری بپرس که برات الویت داشته باشن . در اونصورت اگه پاسخ اونارو بگیری معایب دیگه که در الویت نیستن برات اهمیتی نخواهند داشت . فقط یه چیزی . این مدل از lg که نوشتی رفلکس صفحه اش تو بازار دیدم خیلی زیاده عکس آدم میوفته روش
    خیلی خیلی ممنون

اگه اطلاعاتی داشته باشم که براتون مفید باشه خیلی خوشحال میشم و در خدمتم در بست.

میخوام حدود 1500 یک تلویزیون بگیرم که با توجه به شرایطی که قبلا گفتم(خروجی های HD) بین پلاسما و ای سی دی و مشخصا g10 , b650 موندم.

کیفیت تصویر فقط و فقط برام مهم هست نه برق نه زیبایی پنل نه چیز دیگه ای.

البته امروز دیدم یکی از دوستان گفته بود EX500 سونی 46 بانه 1450 گیر میاد.

واقعا آدم گیر میوفته...

ممنون

11. این کاربر از yaghini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه dada_zebel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

خیلی خیلی ممنون

اگه اطلاعاتی داشته باشم که براتون مفید باشه خیلی خوشحال میشم و در خدمتم در بست.

میخوام حدود 1500 یک تلویزیون بگیرم که با توجه به شرایطی که قبلا گفتم(خروجی های HD) بین پلاسما و ای سی دی و مشخصا g10 , b650 موندم.

کیفیت تصویر فقط و فقط برام مهم هست نه برق نه زیبایی پنل نه چیز دیگه ای.

البته امروز دیدم یکی از دوستان گفته بود EX500 سونی 46 بانه 1450 گیر میاد.

واقعا آدم گیر میوفته...

ممنون
    تشکر میکنم
    از نوع رسیوری که داری مشخصه که بیشتر رفتی به سمت کانالهای hd .
    اگه cccam داشته باشید که قطعا ----- ماهواره شما عالیه
    من از بانه خریدم 1050000 و راضیم
    در مقایسه با b650 که تو خونه پدر زنم هستش این معایب رو داره
    1- نداشتن usb ( ----- سینمای شما همه اینها رو حل میکنه - البته به جز باز کردن فرمت mkv )
    2- مصرف برق بالاتر
    3- تو تصاویر معمولی لبه های تصویر تو b650 تیزتر (شارپتره ) و تو g10 یه کمی نرمتره
    4- وزنش سنگینتر از ال سی دیه
    5- طراحیش از سامسونگ پایینتره که البته اونم سلیقه ای هستش مثلا از نظر من همین سادگیش اونو زیباترش کرده نسبت به بدنه بسیار براق سامسونگ
    6- دمایش اندکی از ال سی دی بیشتره ( محسوس نیست خودم آزمایش کردم ) البته اونم فقط در قسمتهای بالایی که فن میخاد گرمای اضافی رو از پنل خارج کنه والا در قسمتهای پایینی دما به اندازه معمولی و اندکی بالاتر از دمای محیطه

مزایاش نسبت به b650 و کل السی دیها :
    1- رنگ سیاه رو بسیار عمیق نشون میده الان میفهمم قبلا که روی این گزینه بسیار اسا تید تکیه میکردن چه لذتی داره
    2- کیفیت ساخت از جنس بدنه تا کنترلش خیلی عالیه و مشخصه روش خیلی کار شده . قاب و کنترل سامسونگ شبیه اسباب بازیه . مخصوصا اگه کنترلشو نگاه کنه همه چیز دستت میاد . این نشون میده که در اتصالت ورودی و خروجیش هم خیلی با دقت کار شده .
    3- کنتراست بسیار خوبی داره . چند شب پیش فیلم vertige رو با فرمت brrip نگاه میکردم تو تصاویر تاریک جزییات کاملا مشخص بود در حالیکه همونو در ال سی دی هم دیدم تو تصاویر تاریک مجبور شدیم brightness رو بالاتر ببریم که اونم باعث شد وضوح تصویر از بین بره و هیچی دیده نشه
    4- رنگاش خیلی طبیعیه . وقتی به رنگاش عادت میکنی دیگه آدم نمیخاد ال سی دی ببینه
    5- تصاویر رو مثل ال سی دی تخت تر نشون نمیده و مثل تلویزیونهای لامپی یه مقدار بهش حالت سه بعدیتری میده
    6- غلظت و اشباع رنگش بالاست . وقتی تو کانال کارتون میذاریش مجبوری رنگارو زیاد کنی که تو ال سی دی وقتی رو 100 میذاری مثل درجه 65 روی g10 هستش
    7- تو تصاویر hd که اصلا حرفشم نزن کیفیت اون رو نمیتونی با ال سی دی مقایسه کنی چون خیلی سرتره و اصلا به طور کامل ال سی دی رو باطلش میکنه
    8- اما مهمترین حسنش که اگه فقط تنها حسنش هم محسوب میشد من بازم اینو میخریدمش . تصاویر بیسار سریع رو مثلا تو صحنه های اکشن و فوتبال عالی و بسیار نرم نشون میده . وقتی مدتی g10 نگا کردیم تو خونه پدر زنم خانمم گفت که چشاش وقتی به این صحنه ها خیره میشه درد میگیره
    9- از همه مهمتر چون من عادت عادت دارم تو تاریکی خونه فیلم میبینم ( می چسبه مثل سینما) چراغا رو که خاموش میکنی کنتراست و درخشندگی تصویر دو برابر میشه اینم دلیلش اینه که چون رنگ و نور در پلاسما توسط سلولهای گازی تولید میشه به هنگام وارد شدن به محیط خونه نور خونه یه کمی جلوشو میگیره . اما در ال سی دی کاملا بر عکسه چون نور پشتی داره توسط یه لامپ در پشت ال سی دی تامین میشه در نور بیسار زیاد خونه باعث براقیت مجازی پیکسلها میشه وقتی لامپ خاموش میشه این نور پشتی هنگام عبور از پیکسلها برای رسیدن به بیرون پنل باعث میشه که اندکی از رنگهای ال سی دی شسته بشه
    10- تو زاویه دید هم که اصلا حرفشو نزن . از هر طرف اتاق که میشینی حتی با زاویه شدید بازم تصاویر مثل روبرو شفافه اما تو سامسونگ افت از 30 درجه شروع میشه و در زاویه های دید بالا به افتضاح میکشه
    Last edited by dada_zebel; 27-04-2010 at 13:51.

13. 2 کاربر از dada_zebel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

تشکر میکنم
    از نوع رسیوری که داری مشخصه که بیشتر رفتی به سمت کانالهای hd .
    اگه cccam داشته باشید که قطعا ----- ماهواره شما عالیه
    من از بانه خریدم 1050000 و راضیم
    در مقایسه با b650 که تو خونه پدر زنم هستش این معایب رو داره
    1- نداشتن usb ( ----- سینمای شما همه اینها رو حل میکنه - البته به جز باز کردن فرمت mkv )
    2- مصرف برق بالاتر
    3- تو تصاویر معمولی لبه های تصویر تو b650 تیزتر (شارپتره ) و تو g10 یه کمی نرمتره
    4- وزنش سنگینتر از ال سی دیه
    5- طراحیش از سامسونگ پایینتره که البته اونم سلیقه ای هستش مثلا از نظر من همین سادگیش اونو زیباترش کرده نسبت به بدنه بسیار براق سامسونگ
    6- دمایش اندکی از ال سی دی بیشتره ( محسوس نیست خودم آزمایش کردم ) البته اونم فقط در قسمتهای بالایی که فن میخاد گرمای اضافی رو از پنل خارج کنه والا در قسمتهای پایینی دما به اندازه معمولی و اندکی بالاتر از دمای محیطه

مزایاش نسبت به b650 و کل السی دیها :
    1- رنگ سیاه رو بسیار عمیق نشون میده الان میفهمم قبلا که روی این گزینه بسیار اسا تید تکیه میکردن چه لذتی داره
    2- کیفیت ساخت از جنس بدنه تا کنترلش خیلی عالیه و مشخصه روش خیلی کار شده . قاب و کنترل سامسونگ شبیه اسباب بازیه . مخصوصا اگه کنترلشو نگاه کنه همه چیز دستت میاد . این نشون میده که در اتصالت ورودی و خروجیش هم خیلی با دقت کار شده .
    3- کنتراست بسیار خوبی داره . چند شب پیش فیلم vertige رو با فرمت brrip نگاه میکردم تو تصاویر تاریک جزییات کاملا مشخص بود در حالیکه همونو در ال سی دی هم دیدم تو تصاویر تاریک مجبور شدیم brightness رو بالاتر ببریم که اونم باعث شد وضوح تصویر از بین بره و هیچی دیده نشه
    4- رنگاش خیلی طبیعیه . وقتی به رنگاش عادت میکنی دیگه آدم نمیخاد ال سی دی ببینه
    5- تصاویر رو مثل ال سی دی تخت تر نشون نمیده و مثل تلویزیونهای لامپی یه مقدار بهش حالت سه بعدیتری میده
    6- غلظت و اشباع رنگش بالاست . وقتی تو کانال کارتون میذاریش مجبوری رنگارو زیاد کنی که تو ال سی دی وقتی رو 100 میذاری مثل درجه 65 روی g10 هستش
    7- تو تصاویر hd که اصلا حرفشم نزن کیفیت اون رو نمیتونی با ال سی دی مقایسه کنی چون خیلی سرتره و اصلا به طور کامل ال سی دی رو باطلش میکنه
    8- اما مهمترین حسنش که اگه فقط تنها حسنش هم محسوب میشد من بازم اینو میخریدمش . تصاویر بیسار سریع رو مثلا تو صحنه های اکشن و فوتبال عالی و بسیار نرم نشون میده . وقتی مدتی g10 نگا کردیم تو خونه پدر زنم خانمم گفت که چشاش وقتی به این صحنه ها خیره میشه درد میگیره
    9- از همه مهمتر چون من عادت عادت دارم تو تاریکی خونه فیلم میبینم ( می چسبه مثل سینما) چراغا رو که خاموش میکنی کنتراست و درخشندگی تصویر دو برابر میشه اینم دلیلش اینه که چون رنگ و نور در پلاسما توسط سلولهای گازی تولید میشه به هنگام وارد شدن به محیط خونه نور خونه یه کمی جلوشو میگیره . اما در ال سی دی کاملا بر عکسه چون نور پشتی داره توسط یه لامپ در پشت ال سی دی تامین میشه در نور بیسار زیاد خونه باعث براقیت مجازی پیکسلها میشه وقتی لامپ خاموش میشه این نور پشتی هنگام عبور از پیکسلها برای رسیدن به بیرون پنل باعث میشه که اندکی از رنگهای ال سی دی شسته بشه
    10- تو زاویه دید هم که اصلا حرفشو نزن . از هر طرف اتاق که میشینی حتی با زاویه شدید بازم تصاویر مثل روبرو شفافه اما تو سامسونگ افت از 30 درجه شروع میشه و در زاویه های دید بالا به افتضاح میکشه
    آقا دمت گرم که خیالم رو راحت کردی. واقعا ممنون.

کاملا مطمئن شدم. مخصوصا که شما میگی سامسونگ رو خونه پدر خانمتون دیدی.

15. 3 کاربر از yaghini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •