تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 218 اولاول ... 51112131415161718192565115 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 2179

نام تاپيک: Prince of Persia: The Forgotten Sands

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

کلا سری شاهزاده فارس همیشه جزو عناوین نسبتا خوب بوده(به جز نسخه اول که خیلی خوب بود)و هیچ کدوم از نسخه هاش عالی نبودن(چه برسه به مقایسه شدن با شاهکارها)........به نظر این بازی هم از این قاعده مستثنی نیست.
    Prince Of persia از اولین شمارش توی سیستم عامل DOS تا آخریش که همین کارتونیه بود جزء شاهکار ها بوده ! و این رو فروشش اثبات میکنه .

پس قابل مقایسه هست ! خیلی هم خوب قابل مقایسست .

گاد آف وار نسخه اول و دومش + گاست رایدر + سری سه گانه شاهزاده از یک موتور استفاده میکردند .

منتها همیشه توی سری شاهزاده به خاطر زیاد بودن جزئیاتی که سیستم باید در یک صحنه رندر کنه و نور پردازی و ... گرافیک کمتره ، چون اگر بیشتر باشه سیستم نمیکشه این بزرگترین ضعفشه .

ولی در اینکه این بازی تا آخرین شمارش افت کرده شکی نیست .

شماره 2 از سه گانه شنهای زمان بهترینش بوده با توجه به تم ، موضوع ، نرو پردازی ، موسیقی و غیره .

توی شماره 3 از سه گانه ها هم به خاطر مخفی کاری میشه امتیاز خوبی بهش داد !

شماره 1 از سه گانه ها و شروع داستان هم با توجه به سال تولید و عرضه اش نمره خوبی میگیره .

بد ترین امتیاز رو تا به اینجا از آغاز تا به حال نسخه شبهای عربی (arabian Night) میگیره .

2. 3 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

Prince Of persia از اولین شمارش توی سیستم عامل DOS تا آخریش که همین کارتونیه بود جزء شاهکار ها بوده ! و این رو فروشش اثبات میکنه .

پس قابل مقایسه هست ! خیلی هم خوب قابل مقایسست .

گاد آف وار نسخه اول و دومش + گاست رایدر + سری سه گانه شاهزاده از یک موتور استفاده میکردند .

منتها همیشه توی سری شاهزاده به خاطر زیاد بودن جزئیاتی که سیستم باید در یک صحنه رندر کنه و نور پردازی و ... گرافیک کمتره ، چون اگر بیشتر باشه سیستم نمیکشه این بزرگترین ضعفشه .

ولی در اینکه این بازی تا آخرین شمارش افت کرده شکی نیست .

شماره 2 از سه گانه شنهای زمان بهترینش بوده با توجه به تم ، موضوع ، نرو پردازی ، موسیقی و غیره .

توی شماره 3 از سه گانه ها هم به خاطر مخفی کاری میشه امتیاز خوبی بهش داد !

شماره 1 از سه گانه ها و شروع داستان هم با توجه به سال تولید و عرضه اش نمره خوبی میگیره .

بد ترین امتیاز رو تا به اینجا از آغاز تا به حال نسخه شبهای عربی (arabian Night) میگیره .

به جز sands of time که امتیازاتش خیلی بالاس بقیه نسخه ها امتیازاتشون دور و بر 84 تا پایینتر میچرخه......... .

این امتیازات خوب ولی شاهکار؟؟؟؟من که اینطور فکر نمی کنم.......... .فروش نشانگر محبوب بودنشه ولی نمیتونه نشانگر برتری یا شاهکار بودن یه بازی بشه............. .

4. این کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه حسی بهم میگه بازی خفنی نمیشه
    نمی دونم چرا
    تریلر هاش که زیاد بهم نچسبید یه جوری بود
    خدا کنه اینطوری نشه فقط نمی دونم چرا اینقدر از نظر تبلیغات ضعیف کار کردن واسه این بازی
    روی pc که احتمالا به خاطر این سیستم DRM از اون امتیازای قشنگ می گیره. مخصوصا سایت گیم اسپات که برای دادن پایین ترین امتیاز از سری بازی پرنس خودش رو آماده کرده چون حتی بازی مثلا 8.5 یا 9 رو نسخه کنسولی بگیره برای pc یه امتیاز ازش کم میشه.
    من که به امتیازهایی که گیم اسپات به بازی های جدید pc یوبی سافت میده اصلا توجه نمی کنم.چون یه امتیاز حداقل همین جوری کم میشه.مثلا برای من بازی AC2 روی PC اندازه همون امتیاز 9 نسخه کنسولی ارزش داره نه امتیاز8.
    کلا سری شاهزاده فارس همیشه جزو عناوین نسبتا خوب بوده(به جز نسخه اول که خیلی خوب بود)و هیچ کدوم از نسخه هاش عالی نبودن(چه برسه به مقایسه شدن با شاهکارها)........به نظر این بازی هم از این قاعده مستثنی نیست.
    البته هر کسی ممکنه در مورد هر بازی یه نظری داشته باشه. درسته اگه از نظر میانگین امتیاز بازی حساب کنید خیلی بالا نیستش. ولی من که از طرفدران بدجور این بازی هستم. به نظرم شماره اول که یه شاهکار بود. شماره دو تقریبا هم سطح شماره یک بود و از نظرات مبارزات مخصوصا خیلی بهتر شده بود. شماره سوم و چهارم هم در حد خیلی خوب بودن.

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

يه حسي به من ميگه امتيازاش بين 7 تا 8 ميشه : دي

7. 2 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

يه حسي به من ميگه امتيازاش بين 7 تا 8 ميشه : دي
    اینجوری بشه که برای PC حتما بین 6 تا 7 هست.
    در اون صورته که من باید طی عملیان شهادت طلبانه یا گیم اسپات یا یوبی سافت رو منفجر کنم

آخر فروم باز Bs_panzer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Not in your business tough guy !

پيش فرض

در اون صورته که من باید طی عملیان شهادت طلبانه یا گیم اسپات یا یوبی سافت رو منفجر کنم
    خوب اگه بازی خوب در نیاد نمی تونن خودشون رو گول بزنن به بازی 10 بدن که

10. این کاربر از Bs_panzer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

به جز sands of time که امتیازاتش خیلی بالاس بقیه نسخه ها امتیازاتشون دور و بر 84 تا پایینتر میچرخه......... .

این امتیازات خوب ولی شاهکار؟؟؟؟من که اینطور فکر نمی کنم.......... .فروش نشانگر محبوب بودنشه ولی نمیتونه نشانگر برتری یا شاهکار بودن یه بازی بشه............. .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:
    این بازی در کل امتاز کمتر از 8 نداره و USER SCORE ها هم اکثرا 9 هست . و این یعنی اینکه بازی قوی هست !

مگر اینکه شما مدعی این باشی که امتیاز 8 به بالا از 10 امتیاز ضعیفی هست !!! که در اون صورت شدیدا پیشنهاد میکنم توی ریاضیاتتون یک تجدید نظری بکنید

موفق باشید .

---------- Post added at 10:08 PM ---------- Previous post was at 10:05 PM ----------

روی pc که احتمالا به خاطر این سیستم DRM از اون امتیازای قشنگ می گیره. مخصوصا سایت گیم اسپات که برای دادن پایین ترین امتیاز از سری بازی پرنس خودش رو آماده کرده چون حتی بازی مثلا 8.5 یا 9 رو نسخه کنسولی بگیره برای pc یه امتیاز ازش کم میشه.
    من که به امتیازهایی که گیم اسپات به بازی های جدید pc یوبی سافت میده اصلا توجه نمی کنم.چون یه امتیاز حداقل همین جوری کم میشه.مثلا برای من بازی AC2 روی PC اندازه همون امتیاز 9 نسخه کنسولی ارزش داره نه امتیاز8.

البته هر کسی ممکنه در مورد هر بازی یه نظری داشته باشه. درسته اگه از نظر میانگین امتیاز بازی حساب کنید خیلی بالا نیستش. ولی من که از طرفدران بدجور این بازی هستم. به نظرم شماره اول که یه شاهکار بود. شماره دو تقریبا هم سطح شماره یک بود و از نظرات مبارزات مخصوصا خیلی بهتر شده بود. شماره سوم و چهارم هم در حد خیلی خوب بودن.
    هنوز خیلی زوده که برای امتیاز نظر بدیم !

اسپلینتر سل سری آخرش قبل از اومدن همه توی کف بودن و کلی از تعریف میکردند و بعدش دیدم که چه افتضاحی بود !

تا بازی نیاد نمیشه در باره امتیازاتش نظر داد !

ولی در مورد قبلی ها میشه نظر داد که دست بر روزگار امتیاز های خوبی رو دریافت کردند . البته اخرین ورژنش به نظر من خیلی مسخره بود هر چند که امتیاز پایینی نگرفته ! ولی در کل جالب نبود و شاید دلیل بازگشت یوبی به سری شن های زمان همین باشه .

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

اوه اوه ايشون هم DRM دارن ؟
    البته من جوري گفتم كه فن هاي بازي دلگير نشن وگرنه ميگفتم 6 تا 7 با DRM هم 5 تا 6 : دي

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    این بازی در کل امتاز کمتر از 8 نداره و USER SCORE ها هم اکثرا 9 هست . و این یعنی اینکه بازی قوی هست !

مگر اینکه شما مدعی این باشی که امتیاز 8 به بالا از 10 امتیاز ضعیفی هست !!! که در اون صورت شدیدا پیشنهاد میکنم توی ریاضیاتتون یک تجدید نظری بکنید

موفق باشید .

اولا این سایتی که شما واسه ما ایرانیها گذاشتی دیگه ******شد رفت........... .

دوما شما پست منو دقیق نخووندی(کاملتر بخوونید متوجه میشد که منظورمون یکیه):

این امتیازاتخوب ولی شاهکار؟؟؟؟من که اینطور فکر نمی کنم.......... .فروش نشانگر محبوب بودنشه ولی نمیتونه نشانگر برتری یا شاهکار بودن یه بازی بشه............. .

خوب با شاهکار و فوق العاده خیلی فرق داره ....خیلی از بازها خوب یا خیلی خوب هستن ولی شاهکار شدن نصیب هر بازی نمیشه............................ .

14. این کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:

این کل امتیازات سری شاهزاده ایرانی از آغاز تا به پایان ! همان طور که گفتم فقط ورژن Arabian Night یا همون 3D گند کامل زده و مزخرف ترین شماره این سری هست .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •