تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 25 اولاول ... 5111213141516171819 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 245

نام تاپيک: وایمکس ایرانسل به زودی عرضه می شود

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

خلاصه ی 14 صفحه تاپیک

کلاهبردارها میخوان یه روش جدید و واسه سرکیسه کردن مردم بیچاره با کیفیت خیلی کمتر و قیمت خیلی بالاتر از اونی که باید باشه پیاده کنن
    فکر نمی کنم اینطوری بشه چون مردم پس از امتحان پس دادن این سرویس میان ازش استفاده میکنند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    واحد سنجش اطلاعات در شبکه بیت است که هر 8 بیت یک بایت است هر 8 کلیوبیت یک کیلوبایت است و الا آخر شرکتهای ارائه دهنده اینترنت از واحد کیلوبایت استفاده میکنند تا از ناآگاهی مردم استفاده کرده و مردم بیچاره نفهمند چقدر از دنیا عقبن در واقع شما وقتی اینترنت 128 کیلوبایت میخرید یعنی 128 کلیوبیت خریده اید یا 16 کلیوبایت قیمتهای ایرانسل هم بر اساس کیلوبیت است که نصف قیمت ای دی اس ال در میاد مثلا سرعت 512 کیلوبیت را پارس آنلاین ماهی 60 تومن میده در حالی که ایرانسل ماهی 35 تومن
    دوتا نکته رو مد نظر داشته باشید یکی اینکه ایران به لحاظ جغرافیایی و بعضی مسائل دیگه بستر مناسب برای شبکه سیمی رو نداره و این یکی از دلایل گرون بودن اینترنت در ایران هست
    دوم اینکه وایمکس با وایرلس معمولی فرق میکنه مثلا اگر شما سرعت 512 را بگیرید در یک منطقه با کمترین آنتن دهی همون 512 را دارید در سرعت 5 مگ به آنتن دهی بالا احتیاج دارید
    و حرف آخر اینکه مطمئن باشید ایرانسل با همین قیمتهای نصف ای دی اس ال هم ضرر نمی کنه و پایینتر بودن قیمت وایمکس در ایران به خاطر شرایط خاص ایران هست
    واقعا جالب گفتی کجای این قیمتها نصف ADSL ی ؟ تازه مقایست با پارس آنلاینه که قیمت سرویساش تقریبا بالاتر از بقیه ISPهاست و چرا نمیگی سرویس 512 پارس آنلاین 30 گیگ ترافیک داره . 60000 هست ولی سرویس 512 ایرانسل 4 گیگ ترافیک داره و 35000 هست(قیمت و ترافیک ایرانسل رو طبق پست های بالا زدم) که اکه یه حساب سر انگشتی بکنی میبینی که نتنها نصف نشد بلکه بیشترم میشه وطبق گفته های خودتونم وایمکس باید از ADSL در ایران ارزونتر باشه پس اگه ایرانسل بخواد با این قیمتها وایمکس بده به ملت این میشه مثل GPRS و MMS اش کلاهبرداری و سرکیسه کردن مردم

3. این کاربر از badoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    واحد سنجش اطلاعات در شبکه بیت است که هر 8 بیت یک بایت است هر 8 کلیوبیت یک کیلوبایت است و الا آخر شرکتهای ارائه دهنده اینترنت از واحد کیلوبایت استفاده میکنند تا از ناآگاهی مردم استفاده کرده و مردم بیچاره نفهمند چقدر از دنیا عقبن در واقع شما وقتی اینترنت 128 کیلوبایت میخرید یعنی 128 کلیوبیت خریده اید یا 16 کلیوبایت قیمتهای ایرانسل هم بر اساس کیلوبیت است که نصف قیمت ای دی اس ال در میاد مثلا سرعت 512 کیلوبیت را پارس آنلاین ماهی 60 تومن میده در حالی که ایرانسل ماهی 35 تومن
    دوتا نکته رو مد نظر داشته باشید یکی اینکه ایران به لحاظ جغرافیایی و بعضی مسائل دیگه بستر مناسب برای شبکه سیمی رو نداره و این یکی از دلایل گرون بودن اینترنت در ایران هست
    دوم اینکه وایمکس با وایرلس معمولی فرق میکنه مثلا اگر شما سرعت 512 را بگیرید در یک منطقه با کمترین آنتن دهی همون 512 را دارید در سرعت 5 مگ به آنتن دهی بالا احتیاج دارید
    و حرف آخر اینکه مطمئن باشید ایرانسل با همین قیمتهای نصف ای دی اس ال هم ضرر نمی کنه و پایینتر بودن قیمت وایمکس در ایران به خاطر شرایط خاص ایران هست
    واقعا جالب گفتی کجای این قیمتها نصف ADSL ی ؟ تازه مقایست با پارس آنلاینه که قیمت سرویساش تقریبا بالاتر از بقیه ISPهاست و چرا نمیگی سرویس 512 پارس آنلاین 30 گیگ ترافیک داره . 60000 هست ولی سرویس 512 ایرانسل 4 گیگ ترافیک داره و 35000 هست(قیمت و ترافیک ایرانسل رو طبق پست های بالا زدم) که اکه یه حساب سر انگشتی بکنی میبینی که نتنها نصف نشد بلکه بیشترم میشه وطبق گفته های خودتونم وایمکس باید از ADSL در ایران ارزونتر باشه پس اگه ایرانسل بخواد با این قیمتها وایمکس بده به ملت این میشه مثل GPRS و MMS اش کلاهبرداری و سرکیسه کردن مردم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

اینقدر به وایمکس امیدوار نباشید .

قیمت مودم های وایکمس ایرانسل 100 تومن هست یعنی تا الان که اینجوری تصمیم گرفتند . سرعتهای انچنانی هم که بدن ثابت نمیمونه . و با زیاد شدن کاربر سرعت به طور محسوس کاهش پیدا میک نه .
    در ضمن ایرانسل در مودم های خود از چیبست مخصوصی استفاده کرده که مجبورید تنها از خود مودم های شرکت استفاده کنید
    حتی اگر مودم وایمکس داشته باشی نمیتونی استفاده کنی مگر اینکه از خود شرکت بگیری

اگر خبر جدیدی از قیمت های سرویس ها گرفتم اینجا میذارم

6. این کاربر از yade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

5

اینقدر به وایمکس امیدوار نباشید .

قیمت مودم های وایکمس ایرانسل 100 تومن هست یعنی تا الان که اینجوری تصمیم گرفتند . سرعتهای انچنانی هم که بدن ثابت نمیمونه . و با زیاد شدن کاربر سرعت به طور محسوس کاهش پیدا میک نه .
    در ضمن ایرانسل در مودم های خود از چیبست مخصوصی استفاده کرده که مجبورید تنها از خود مودم های شرکت استفاده کنید
    حتی اگر مودم وایمکس داشته باشی نمیتونی استفاده کنی مگر اینکه از خود شرکت بگیری

اگر خبر جدیدی از قیمت های سرویس ها گرفتم اینجا میذارم
    سلام
    شما لطف کن منبع همین خبرهایی که اطلاع رسانیش رو انجام دادی اعلام کن!

در مورد اینکه دوستان وای مکس رو با ای دی اس ال مقایسه میکنند!
    والا این تکنولوژی نیومده جای اون رو بگیره!اومده کنار اون باشه!
    مثلا من خودم نزدیک 6 الی 7 ساله منتظرم این مخابرات خراب شده منطقه ما ای دی اس بیاره ولی دریغ از حتی 1 خبر!
    البته توی سایتها و بیانیه های شرکتهای ای دی اس ال هر چند ماه یه اسمی از مخابرات ما میاد ولی بعد از 7 سال هم هنوز کسی اصلا به فکرش نمیرسه این طرفها بیاد!
    ولی وای مکس طبق بررسی که من کردم با فاصله ای که ما با انت مرکزی ایرانسل در اصفهان داریم(همون که 300 متر رفته تو هوا!) دقیقا منطقه ما رو هم تحت پوشش قرار میده!

در مورد سرعتش هم باز شما میاید با ای دی اس ال مقایسش میکنید!
    عزیزان چرا با دایال اپ مقایسه نمیکنید؟سرعت در بهترین حالت 5 کیلو بایت!اشغالی تلفن.هزینه اشتراک اینترنت و هزار مشکل و معظل که اینجا جای بحثش نیست!
    حالا با ای دی اس ال هم مقایسه کنیم فعلا این قیمتها و محدودیتهای حجمی همگی غیر رسمی هستند
    از دوستانی که این خبرها رو بیان میکنند عذرمیخوام ولی همه این خبرها تا وقتی منبع معتبری نداشته باشن شایعه ای بیش نیستند و نمیشه درموردشون بحث و بررسی کرد!!!

"علیرضا"

داره خودمونی میشه sogol6561's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

در مورد سرعتش هم باز شما میاید با ای دی اس ال مقایسش میکنید!
    عزیزان چرا با دایال اپ مقایسه نمیکنید؟سرعت در بهترین حالت 5 کیلو بایت!اشغالی تلفن.هزینه اشتراک اینترنت و هزار مشکل و معظل که اینجا جای بحثش نیست!
    حالا با ای دی اس ال هم مقایسه کنیم فعلا این قیمتها و محدودیتهای حجمی همگی غیر رسمی هستند
    از دوستانی که این خبرها رو بیان میکنند عذرمیخوام ولی همه این خبرها تا وقتی منبع معتبری نداشته باشن شایعه ای بیش نیستند و نمیشه درموردشون بحث و بررسی کرد
    به سرعت این وایمکس ایرانسل امیدوار نباشید.چون یکی از مسولان مخابرات تو تبریز گفته بود که بعد از گذشت این همه مدت از زمان پخش ای دی اس ال هنوز نتونستن سرعت واقعی رو بدن حالا چه برسه به وایمکس.وایمکس هم 100 سالی تو ایران طول میکشه تا خودشو معلوم کنه.
    هزینه های وایمکس واقعا غیر قابل قبوله.در حالی که من تو یکی از مجلات کامپیوتر خونده بودم که تجهیزات وایمکس ارزانتر از وایرلس باید باشه.

9. این کاربر از sogol6561 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Reza_994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

اگه میخواستن سرعت واقعیش رو بدن
    همون ADSL سرعت واقعیش رو میدادن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    از دوستان کسی اطلاع داره که حالا این سیستم قراره از کی راه اندازی بشه ؟
    و اگه خواسته باشیم سرعت 5 مگ رو داشته باشیم چقدر باید هزینه کنیم ؟
    یعنی اگه خواسته باشیم بگیریم باید به کجا بریم ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

وایرلس بودش و قابل اعتماد بودنش را در نظر داشته باشید راستش من فکر کردم که محدودیت ججمی پارس آنلاین 3 / 4 گیگ باشه ولی خوب قیمتش خوبه یکی مثل من نیاز داره به اینترنت بدون قطعی و افت سرعت در حال حاظر از صبانت اینترنت میگیرم که حد اقل ماهی یک بار به مدت چند ساعت قطع میشه شبا هم که از ساعت 3 سرعتش به اندازه یه دایلاپ آنالوگ میشه چون تو اون ساعت دانلود مجانی داره و ملت غیورم که انگار ساعتارو گذاشتن رو زنگ
    دو هفته اینترنت قطع بود وقتی زنگ زدم جواب دادن حالا مگه چطور شده خواستم از پارس آنلاین بگیرم که فرمودند قطعی دارن مثلا یکی از دلایل قطعی برق می تونه باشه که تابستونا هرزو دو ساعت باید سماخ بمکیم (البته هرچی باشه بهتر از صبانت هست)
    اما من پیشبینی می کنم که ایرانسل دست کم قطعی نداشته باشه جی پی آر اس رو در نظر نگیرین این یه چیز سرگرمیه وایمکس با سرعت 5 مگ که مثلا فلان بانک از ایرانسل گرفته که نمیتونه قطع بشه
    اینکه کلاهبرداری که برادر من کلا ملت ایران زیر یه کلاه گنده هستن اینترنت افغانستانم از مال ما ارزونتره اینترنت ما 16 هزار برابر گرونتر از اینترنت مالزی هست فکر کنم ایران گرونترین اینترنت دنیارو داشته باشه دلیل اصلیشم زیاده خواهی مخابرات هست به نظر من ایرانسل از لحاظ قانونی نمی تونسته از این ارزونتر بده

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

والله برای ما که هنوز با دایال آپ وصل می شیم و دسترسی هم adsl نداریم همین وایمکس بهتره

14. 3 کاربر از fandak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •