چرا 128 شاتل سرعت دانلودش 6 کیلو بایته و آپلودش 1 کیلو بایت برای همین مخابرات شما چند برابر داره لطف میکنه از کیسه خلیفه.مگه بقیه شرکت ها 128 شون سرعت دانلودش 12 الی 13 نیست
من که 2 ساله شاتل گرفتم تا حالا یک بار به پشتبانی زنگ زدم !
مخابرات
شركت هاي اينترنتي
چرا 128 شاتل سرعت دانلودش 6 کیلو بایته و آپلودش 1 کیلو بایت برای همین مخابرات شما چند برابر داره لطف میکنه از کیسه خلیفه.مگه بقیه شرکت ها 128 شون سرعت دانلودش 12 الی 13 نیست
من که 2 ساله شاتل گرفتم تا حالا یک بار به پشتبانی زنگ زدم !
نه منطقه مخابراتی 2 و 6 و 8 که هرکدوم چندین و چند مرکز دارن.
این لینک رو ببین:
اینم برای منطقه 2:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ادامه مطالب قبلی:
سه شنبه 6 بهمن 1388
آغاز ارائه سرویس اینترنت پرسرعت از سوی مخابرات
به گفته مدیرکل روابطعمومی مخابرات استان تهران، تا پایان سال جاری قرار است از سوی مراکز مخابراتی 60 هزار پورت اینترنت پرسرعت برای کاربران تهرانی ارائه شود.
مخابرات پیش از این برنامه واگذاری اینترنت پرسرعت را داشت؛ اما دولتی بودن این شرکت و شرایط رقابتی نابرابرش به عنوان یک شرکت دولتی با بخش خصوصی مانع ارائه این سرویس شده بود.
خجستهنیا در این باره میگوید: در حال حاضر به دليل حجم كم امكانات خريداري شده، محدوديت ارائه سرويس داريم؛ اما طبق برنامه 600 هزار پورت كه از سوي شركت مخابرات استان تهران ارائه خواهد شد، نيمه اول سال آينده و شايد تا تابستان راهاندازي و در اختيار كاربران قرار داده ميشود.
خجستهنيا با بيان اينكه ارائه سرويس در مناطقي كه روي فيبر نوري نيست و روي شبكه مسي قرار دارد، در اولويت است، درباره زمان تحويل ADSL به متقاضيان مناطق مختلف تهران اظهار كرد: بعد از ثبتنام به طور معمول بين 24 تا حداكثر 48 ساعت، ADSL درخواستي وصل خواهد شد.
وي تصريح كرد: تا پايان هفته آينده 60 هزار پورت در تمام مناطق شهر تهران براي واگذاري به درخواستكنندگان آماده است، در شرايطي كه محدوديت ارائه سرويس ADSL به دلیل کمبود تجهیزات در ابتداي كار از سوي شركت مخابرات استان تهران وجود دارد؛ اما مطمئنيم با وجود شركتهاي PAP و نيز ارائه اينترنت پرسرعت بيسيم ميتوان به خواستهاي متقاضيان پاسخ داد.
مزایای اینترنت مخابراتی!
از مزایای اینترنت پرسرعت مخابرات میتوان به مواردی همچون نداشتن محدودیت ترافیک حجمی در تمامی سرعتهای اعلام شده اشاره کرد.
همچنین برخلاف سرویسهای ارائه شده توسط بخش خصوصی که ماهانه هزار تومان به عنوان اجاره خطوط و سهم مخابرات از کاربران اخذ میشود (این رقم تا سال گذشته 3 هزار تومان بوده است)، مخابرات در این بخش هزینهای از مشترکان خود نمی گیرد.
علاوه بر موارد فوق شاید نحوه پرداخت هزینه این سرویس را بتوان از دیگر فاکتورهای اینترنت پرسرعت شرکت مخابرات تهران عنوان کرد. در حالی که هزینه استفاده از سرویسها توسط شرکتهای بخش خصوصی پیش از استفاده باید پرداخت شود، اما این هزینه در بخش مخابراتی دو ماه بعد از استفاده در قبوض مشترکان اعمال و همراه با پرداخت قبوض تلفن از کاربران اخذ میشود.
هرچند که گفته میشود ضریب اشتراک این سرویس توسط مخابرات تهران یک به 10 است؛ اما شنیده میشود که این ضریب با توجه به تعداد متقاضیان در مناطق مختلف از یک به 6 شروع و در نهایت به یک به 10 ختم میشود.
ارائه خدمات پشتیبانی این سرویس نیز به شکل 24 ساعته و توسط شماره تماس 1899 صورت میگیرد و مشترک میتواند در طول 24 ساعت و با بروز مشکل از این طریق مشکلات خود را پیگیری کند.
هزینه خرید مودم برای استفاده از این سرویس نیز گفته میشود بین 40 تا 44 هزار تومان که مشترک هم میتواند مودم را از مراکز مخابراتی تهیه کند و هم میتواند با توجه به مودم مورد نظر مراکز آن را از بازار آزاد تهیه کند
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يعني اين مخابرات بهتره؟؟ به نظر شما از مخابرات بگيريم بهتره يا از اين شركت ها؟؟
قيمت اين مخابرات كه خيلي بهتره. با توجه به اينكه محدوديت هم نداره
![]()
Last edited by mohammad_s7201; 26-01-2010 at 15:00.
به کاربر خانگی بالاتر از 128 میدن؟؟؟
اما دقت داشته باش اینطوری (مخابرات) زیر نظر دوستان و عزیزان س.پ.ا.ه.ی هست و زمانی که میگن ما م.س.ی.ج رو کنترل میکنیم پس برای همین وارد گود اینترنت هم شدن و چرا تا چند وقت پیش نبودن
وگرنه به نظرم مخابرات خیلی لطف داشت تعرفه هاشو میاورد پایین میداد دست شرکت های خصوصی تر !!!!
هرچند خودم مخابراتیم (از مخابرات گرفتم)
Last edited by AM 241; 26-01-2010 at 15:18.
صاحبان مشاغل خاص چون اعضاي هيات علمي، دانشجويان كارشناسي ارشد به بالا، خبرنگاران و ديگر فعالان كه نيازمند تحقيق هستند مي توانند از پهناي باندي بيش از 128 كه به كاربران خانگي داده مي شود استفاده كنند![]()
اه به خشكي شانس. اگر مخابراتمون درست بود مي رفتم در مخابرات لنگر مينداختم كه به منم بالاتر از 128 بدن .من دانشجوي كارشناسي هستم، ترم يكي مونده به آخر.
حتما لازم نیست یه چیزی دست سپاه باشه تا کنترل بشه...
بندرعباس اوایل این محدودیت ها رو داشت میگفتن باید حتما شرکت داشته باشی و از این حرفا ، اما یه 3 روزی هست که محدودیت ها رو
ورداشتن هر کسی می تونه تا 2 میگ برا خونه اش بگیره ، هزینه پشتیبانی رو هم ورداشتن تازه مودم هم به صورت امانی به
متقاضیا میدن...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)