شما سرویس گیم فعال کردید که پینگتون پایینه؟عصر انتقال سرویس گیم هم داره؟
شما سرویس گیم فعال کردید که پینگتون پایینه؟عصر انتقال سرویس گیم هم داره؟
نه من سرویس خاصی رو فعال نکردم (سرویسم 1 مگ ماهیانه 10 گیگ هست) نمی دانم عصر انتقال سرویس گیم داره یا نه
از شبانت یکم تعریف کن...![]()
شبانه چی هست اصلا"؟مگه شبانه هم اینترنت کار می کنه؟
یک کم بیشتر توضیح بده شبانه چی هست؟
![]()
منم مشهدم سرعت شبانه همون سرعت اسمی رو میده بعد سرعت بالا شوق و زوق کل کل بچگانه سن بلوغ رو نداره! با وجود فیلترینگ هوشمند و فازی های فیلترینگ سرعت معنای نداره کلا الان ایترانت داریم یک مثال فیلترشکن ها که کار نمیکنه یک دونه هم گیر بیاری سرعتش خیلی پایین هست و سایت اصلی که فیلتر هوشمند روش هست سرعتش پایینه مجبوری تو سایت یوتوب با کیفیت 240 ویدیو نگاه کنی کلا الان منتظر مقاله یکی از سایت ها درباره ایتنرنت ماهواری مجانی روی هاتبرد هستم یک دستگاه کوچک دستساز هم مقالشو نوشته که راحت میشه از جهت هاتبرد ایتنرنت مجانی گرفت و با وای فای اشتراک گذاشت
نکته جالب اینه که تا من تو این تاپیک نبودم هیچ کسی از این شرکت نظر نمی داد تو این تاپیک ، تا من تعریف کردم،حالا همه گفتن خوب نیست ، پشتیبانی در مورد محدودیت به من حرفی نزد به من گفت مرکزتون خلوته و هر چقدر بخوای شبانه می کشه
آره مشتی،می دونم اگه مرکز شما عصر انتقال سرویس می داد دو روزه رانژه کرده بودی، من که می دونم الان فمی جون داره با پشتیبانی شهرشون صحبت می کنه تجهیزات g.dmt و رد کنن بره
من اومدم اینجا تست گداشتم حالا همه می گن عجب شرکت بدی هستش
چون عصر انتقال قبل این مثل یک هندونه در بسته بود ، من که از همه نظر راضیم (خودت گرفتی دیگه)
![]()
خوب راست میگند اصلا شما بگو 100 مگ وقتی شبانه محدود باشه چه فایده داره
شما اگر زحمت نیست یک تست از سبانه بزار اگر سرویست شبانه دار هست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)