دوستان من اين برنامه رو داشتم خيلي خوب كار ميكرد بعد دوباره نصب نردم اصلا تو جاده كار نميكنه گوشيم هم ان 85 هست
اگه امكان داره فايل cities را برام آپلود كنيد يا بگيد چه كار كنم ممنوون ميشم
دوستان من اين برنامه رو داشتم خيلي خوب كار ميكرد بعد دوباره نصب نردم اصلا تو جاده كار نميكنه گوشيم هم ان 85 هست
اگه امكان داره فايل cities را برام آپلود كنيد يا بگيد چه كار كنم ممنوون ميشم
من نرم افزار map 3 رو با اتصال مستقیم به سایت نوکیا تونستم روی گوشیم (6220) آپدیت کنم. موقعیتم رو روی نقشه نشون میده ولی برای استفاده از امکانات مسیریابی پیغام shop & license رو میده. آیا راهی وجو داره که بشه رایگان از این خدمات استفاده کرد؟؟ ممنون
دوستان من گوشيم N79 هستش ...
فايل Setup_Nokia_Maps_Updater_1.0.12.exe رو که حجمش 19 مگ هست رو گرفتم ...
فايل Nokia.Ovi.Maps.v3.01.4401.S60v3.2.SymbianOS9.رو هم که حجمش 5 مگ هست گرفتم ...
فايل cities رو از گوشي دوستم که N82 هستش رو هم گرفتم ، حجمش 65 مگ هستش ... و توش فولدر diskcashe هستش با حجم همون 65 مگ
آيا چيز ديگه اي هم لازمه ؟
ميشه مراحل نصب رو بصورت مختصر برام بگين ؟ چون يه نمه اين چيزايي که من دارم با پست اول اين تاپيک فرق داره ...
من با برنامه Nokia.Ovi.Maps.v3.01.4401.S60v3.2.SymbianOS9.2 و همون فایل cities که از گوشی دوستم گرفتم ... برنامه رو به درستی راه اندازی کردم ...
به map updater هم احتیاجی نبود ...
سلام
من دقیقاَ طبق دستور العمل شما برنامه رو نصب می کنم اما پیغام خطای certificate میده
گوشیم N95 هستش
احتمالاَ مشکلش اینه که گوشیو در حالت -- قرار نمی دم.
من اصلاَ نمی دونم منظور از قرار دادن گوشی در حالت -- یعنی چی؟!!
اگه ممکنه یکی واسم توضیح بده دقیقاَ باید چطور گوشیمو در حالت -- قرار بدم
سپاسگذارم
سلام
من دقیقاَ طبق دستور العمل شما برنامه رو نصب می کنم اما پیغام خطای certificate میده
گوشیم N95 هستش
احتمالاَ مشکلش اینه که گوشیو در حالت -- قرار نمی دم.
من اصلاَ نمی دونم منظور از قرار دادن گوشی در حالت -- یعنی چی؟!!
اگه ممکنه یکی واسم توضیح بده دقیقاَ باید چطور گوشیمو در حالت -- قرار بدم
سپاسگذارم
سلام دوست عزیز شما گوشیتون رو هـــک کردین اگه آره پس پچ های برنامه ROMPatcher رو فعال کنید گوشیتون رو حالـــت هـــک قرار میگیـــرهاگه گوشیتون رو هــک نکردید نمیتونید گوشی رو تو حالت هــک فعال کنیــد
موفق باشید!![]()
Last edited by Hadi King; 06-03-2010 at 23:52.
آيا نقشه قم اومده ؟ كلا غير از راهها و تهران كجاها جديد اومده ؟
می گم این برنامه روی nokia 3310 هم نصب می شه ؟![]()
سلام
از خندتون پیداسـت میدونی نمیشـــه
سیستم عامل گوشیتون چیـــه
موفق باشید!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)