تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 20 اولاول ... 5111213141516171819 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 198

نام تاپيک: بررسی وضعیت کارتهای گرافیک ATI Radeon HD 5000 در بازار

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

چطوری شما به Hisتوهین می کنی اصلا شما امتحان کردی که میگی همیشه برندهای تخصصی خوب هستند وخواهند بود
    من کارخودم همینه وهمه چی رو ازهمه مارک دیدم واسمبل کردم اورکلاکینگ هم کردم درضمن ازروی تئوری مسئله حرف نمیزنم عملی کارکردم ودیدم.
    برندهای تخصصی بله خوب هستن نگفتم بدن!

آخر فروم باز ARASH66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    ■ قلب زمین

پيش فرض

ALI HONDA عزیز فکر کنم سوئه تفاهم شده، salmankhan9989 میگه این دو برند برای amd خوب کار کردن کارت های خوبی میزنن.
    نمیگه که اسوس مشکل داره، بله اسوس هم مدلای قدرتمندی برای هر دو هم nvidia هم amd زده.
    البته power color رو نگفتید این برند هم برا amd عالی کار کرده.

3. این کاربر از ARASH66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سوءتفاهم نشده هیچ اتفاقی هم نیفتاده!
    POWER COLER مارک نوپایی هست که تو بازار اومده وجای ارتقا داره وکارش هم خوبه نسبتاًولی هنوز سافایر وایسوس هم رده هستن توی رادئون وبرای NVIDIA فقط وفقط مارکEVGA توصیه میشه حالا هرچقدر دوست دارین بحث کنین...
    اصلاًخودم شروع میکنم:
    مدلGTX 460
    مارکEVGAبیش از10مدل زده همشم داره میاد ایران قیمتاشونم ماکزیمم میشه300تومن اون مدل غولش خب.
    ایسوس خیلی عالیه واقعا درحدمارک قبلی هست ولی قیمتش به هیچ عنوان زیر330نمیاد....یعنی باراه انداختن خون میشه330خرید.
    مار گیگا باگارانتی آواژنگ مدل خوبیه فقط طبق معمول مشکل خنک کنندگی داره همین مغازه بقلی ما داره مدل توپشم داره ازاین سوپر اورکلاک ها زیر350عمراًنمیده باخون راه انداختن میشه350خرید.
    زوتاک سه تا مدل ماه زده که دستشو میبوسیم با خرید2تا ازمدلاش بازی پرنس آخری رو رایگان داخل جعبش داره ازنظرکولینگ خیلی خوبه ومارکی هست که تو دو سه سال فعالیت باهمراهی آواژنگ به یکی ازقطبهای تراشه های NVIDIA تبدیل شده اونم غول ترین مدلش=280
    خب این ازبررسی4تا مارک معروف خب باتوجه به اینکه وقتی تراشه های NVIDIA تست میشن گلچین شده هارو طبق قرارداد شرکات EVGA برمیداره خب عقل اینطور حکم میکنه که شما مدل EVGA روبخری.
    درسته؟

5. 2 کاربر از Advanced Ali-001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه salmankhan9989's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اسفراین

پيش فرض

من فقط درباره ی atiگفتم وهیچ بحثی هم باNvidiaندارم چون اصلا خوشم نمیاد همون یکبار که خریدم وتقلبی دراومد برای هفت پشتم بسه درضمن من هم سافایر داشتم والان هم hisاز نظر کولینگ وکم مصرفی وبی سروصدا واقعا عالی هست

داره خودمونی میشه mp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سوءتفاهم نشده هیچ اتفاقی هم نیفتاده!
    POWER COLER مارک نوپایی هست که تو بازار اومده وجای ارتقا داره وکارش هم خوبه نسبتاًولی هنوز سافایر وایسوس هم رده هستن توی رادئون وبرای NVIDIA فقط وفقط مارکEVGA توصیه میشه حالا هرچقدر دوست دارین بحث کنین...
    اصلاًخودم شروع میکنم:
    مدلGTX 460
    مارکEVGAبیش از10مدل زده همشم داره میاد ایران قیمتاشونم ماکزیمم میشه300تومن اون مدل غولش خب.
    ایسوس خیلی عالیه واقعا درحدمارک قبلی هست ولی قیمتش به هیچ عنوان زیر330نمیاد....یعنی باراه انداختن خون میشه330خرید.
    مار گیگا باگارانتی آواژنگ مدل خوبیه فقط طبق معمول مشکل خنک کنندگی داره همین مغازه بقلی ما داره مدل توپشم داره ازاین سوپر اورکلاک ها زیر350عمراًنمیده باخون راه انداختن میشه350خرید.
    زوتاک سه تا مدل ماه زده که دستشو میبوسیم با خرید2تا ازمدلاش بازی پرنس آخری رو رایگان داخل جعبش داره ازنظرکولینگ خیلی خوبه ومارکی هست که تو دو سه سال فعالیت باهمراهی آواژنگ به یکی ازقطبهای تراشه های NVIDIA تبدیل شده اونم غول ترین مدلش=280
    خب این ازبررسی4تا مارک معروف خب باتوجه به اینکه وقتی تراشه های NVIDIA تست میشن گلچین شده هارو طبق قرارداد شرکات EVGA برمیداره خب عقل اینطور حکم میکنه که شما مدل EVGA روبخری.
    درسته؟
    گلچین شده ها?????????
    پیازه؟

8. 2 کاربر از mp3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه saeid223's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

مگر gts 450 تازه وارد شده؟
    من تست های این دو کارت رو دیدم 5770 یکم بهتره! قیمت gts450 رو کسی داره؟
    بله
    با اینکه 450gts کارت های اند نیست به تازگی از سوی nvidia معرفی شده و به تازگی وارد ایران شده

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

باتوجه به اینکه وقتی تراشه های NVIDIA تست میشن گلچین شده هارو طبق قرارداد شرکات EVGA برمیداره خب عقل اینطور حکم میکنه که شما مدل EVGA روبخری.
    علی جان من خودم طرفدار EVGA هستم ولی میشه برای این صحبتتون منبع یا مدرکی بیارید ؟ خیلی ممنون.

11. این کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه salmankhan9989's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اسفراین

پيش فرض

باتوجه به اینکه وقتی تراشه های NVIDIA تست میشن گلچین شده هارو طبق قرارداد شرکات EVGA برمیداره خب عقل اینطور حکم میکنه که شما مدل EVGA روبخری.
    درسته؟
    پس این طور که شما می گین تراشه های آشغالو به شرکتهایی مثل Asusمیدن پس چرا می گین Asusخوبه؟

13. این کاربر از salmankhan9989 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ARASH66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    ■ قلب زمین

پيش فرض

دوستان یه نکته ای هم بهش اشاره کنم.
    این بحث ها تا وقتی که بازار ما این شرایط رو داره، فایده ای نداره!

وقتی برند ها متنوع نیستند و موجودی فقط چند برند با مدل های قدیمی هست.
    وقتی که مدل های قدیمی بیشتر از مدل های جدید در بازار به وفور پیدا میشه.
    وقتی که قیمت ها نسبت به قیمت جهانی خیلی بالاتر هست.
    و ...!

15. این کاربر از ARASH66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام دوستان...یه سوال فنی داشتم....میگم با گرافیک 5570 میشه فوتبال و nfsجدید رو بازی کنم؟؟؟mafia 2چطور؟

من حدود 110 تومن دارم واسش میدم نظرتون چیه؟؟؟

از برند گیگا گرفتم....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •