تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 35 اولاول ... 511121314151617181925 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 346

نام تاپيک: جام جهانی فیفا - آفریقای جنوبی ۲۰۱۰ / پیش از رقابت‌های اصلی

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

دومنش: عدم حضور بن‌زما، ويه‌را و نصري نگران‌كننده نيست

سرمربي تيم ملي فوتبال فرانسه گفت: برايم موفقيت کشورم بر هر چيز ديگري اولويت دارد و عدم حضور بن‌زما، وييرا و نصري نگران کننده نيست.
    ريمون دومنش اظهار داشت: نبود بازيکناني مثل کريم‌بن‌زما، پاتريک ويه‌را و سمير نصري برايم نگران کننده نيست. نگراني من موفقيت تيم است و اين بر هر چيزي و انتخابي اولويت دارد.
    سرمربي تيم ملي فوتبال فرانسه که روز گذشته در نشست مطبوعاتي اقدام به معرفي فهرست 30 نفره و اوليه بازيکنان موردنظرش کرد، نام کريم بن‌زما (رئال مادريد)، پاتريک ويه‌را (منچسترسيتي) و سمير نصري (آرسنال) را در اين فهرست قرار نداد. موضوعي که براي خبرنگاران حاضر در جلسه سئوال برانگيز بود.
    وي عنوان کرد: تمام بازيکناني که دعوت شده‌اند، کساني هستند که در پست خود از همه رقبا برتر بوده و آمادگي بالايي داشتند. در مورد بن‌زما بايد بگويم بازيکني است جوان و خوش‌آتيه که فصل اخير همراه رئال،‌ درخششي زيادي نداشت تا در اين گزينش جاي گيرد. اميدوارم در آينده بيشتر تلاش کند تا به ترکيب تيم ملي بازگردد. در مورد ويه‌را و نصري نيز با گزينه‌هاي بهتري روبرو بوديم.
    دومنش روز گذشته پس از اعلام نفراتش، عنوان کرد در تاريخ اول ژوئن (سه‌شنبه 11 خرداد) اقدام به کاهش کادر به 23 بازيکن و معرفي فهرست نهايي به فيفا خواهد کرد.
    جام جهاني 2010 از تاريخ 21 خرداد ماه با شرکت 32 تيم در 8 گروه آغاز خواهد شد که تيم تحت رهبري اين مربي در گروه اول در کنار اروگوئه،‌ مکزيک و آفريقاي‌جنوبي به رقابت خواهد پرداخت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 11:30 AM ---------- Previous post was at 11:29 AM ----------

اريكسون 30 بازيكن را به اردوي ساحل‌عاج فرا خواند

فهرست 30 نفره بازيکنان دعوت‌شده به تمرينات تيم ملي فوتبال ساحل‌ عاج اعلام شد.

اسوون گوران اريکسون، سرمربي سوئدي اين تيم ،روز گذشته در آبيجان و در کنفرانسي مطبوعاتي که در محل فدراسيون فوتبال اين کشور آفريقايي برپا شد، نفرات مورد نظرش را براي شرکت در تمرينات آماده‌سازي قبل از حضور در جام جهاني اعلام کرد.
    اين مربي اظهار داشت نفرات دعوت شده بهترين‌هاي حال حاضر هستند؛ اما براي تشکيل تيمي قدرتمند نياز است در فرصت 4 هفته‌اي تا قبل از جام جهاني به هماهنگي و يکپارچگي کامل برسند.

فهرست 30 نفره بازيکنان ساحل عاج به اين شرح است:
    دروازه‌بان:
    کوپا - لوکرن بلژيک
    ونسان آنژابن- ميموسا
    دانيل يبواه- ميموسا
    آريستد زگوبا- مکابي رژيم اشغالگر قدس

خط مياني:
    سليمان بامبا- هيبرنيان اسکاتلند
    آرتور بوکا- اشتوتگارت آلمان
    امانوئل ابوه - آرسنال انگليس
    عبداله ميته- وست‌برومويچ آلبيون انگليس
    سياکا تينه- والنسين فرانسه
    کولو توره - منچسترسيتي انگليس
    استيو جوهري- ويگان انگليس
    بنژامين برو آنگوبا- والنسين فرانسه
    گوي دمل‌- هامبورگ آلمان

خط مياني:
    امرسه فائه - نيس فرانسه
    روماريچ - سويا اسپانيا
    اسماعيل تيوته- توانت انشده هلند
    يحيي توره- بارسلونا اسپانيا
    ژيل يابي- يانگ بويز سوئيس
    ديديه زوکرا- سويا اسپانيا
    کانگا آکاله - لن فرانسه
    ژان ژک گوسو - موناکو فرانسه
    امانوئل کانه - کورترا داگرس استراليا

خط حمله:
    آرون دين‌دان - پورتسموث انگليس
    سيدو دومبيا - يانگ بويز سوئيس
    ديديه دروگبا- چلسي انگليس
    سلمان کالو - چلسي انگليس
    قادر کيتا- گالاتاسراي ترکيه
    بکري کانه- المپيک مارسي فرانسه
    گروينو- ليل فرانسه
    ترائوره لاسينا- کلوژ روماني

تيم ملي فوتبال ساحل‌عاج در گروه هفتم پيکارهاي جام‌ جهاني آفريقاي‌جنوبي در کنار برزيل، کره شمالي و پرتغال به رقابت خواهد پرداخت. پيکارهاي 2010 از تاريخ 21 خرداد ماه سال جاري با 32 تيم در 8 گروه آغاز خواهد شد.
    کد:

ليپي: بازيكنان را علمي و منطقي انتخاب كرده‌ام

سرمربي تيم ملي فوتبال ايتاليا از فهرست منتشر شده‌اش دفاع کرد و آن را بر پايه علم و منطق خواند.

مارچلو ليپي روز گذشته اسامي تيم ملي فوتبال کشورش را منتشر کرد و گفت: بازيکنان تيم را علمي و منطقي انتخاب کرده‌ام و مسئول تمام حوادثي هستم که به دست اين افراد رقم خواهد خورد. ما براي دفاع از حق خود به جام جهاني مي‌رويم و اطمينان دارم نتيجه مطلوبي کسب خواهيم کرد.

کد:

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

فقط فرانسه

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

فيفا 100 ميليون دلار ديگر به مسابقات جام جهاني 2010 کمک کرد

فدراسيون بين المللي فوتبال (فيفا) مبلغ 100 ميليون دلار ديگر به منظور برگزاري مناسب مسابقات جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي به کشور ميزبان کمک مالي کرد.
    جيروم فالک، دبيرکل فيفا، گفت:‌ فيفا اين مبلغ را براي انجام کارهاي پيش بيني نشده اختصاص داد.
    مسوولان فيفا پس از گلايه تعدادي از تيم هاي شرکت کننده به وضعيت نامطلوب ورزشگاههاي تمريني، تاکيد کردند، مبلغ اضافي ياد شده براي تجهيز اين ورزشگاهها اختصاص يافته است.
    تيم ملي آلمان يکي از تيم هايي است که از محل تمرين خود در پروتوريا گله مند بوده و خواستار آن است تا محل تمرينش به نزديکي هتل اقامت اين تيم تغيير کند.
    مسابقات جام جهاني 2010 فوتبال خرداد ماه سالجاري به ميزباني آفريقاي جنوبي برگزار مي شود.
    کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

لیست تیم ملی آمریکا برای جام جهانی

سایت گل- سرمربی تیم ملی آمریکا لیست 30 نفره بازیکنان منتخبش برای شرکت در اردوی آماده سازی جام جهانی را اعلام کرد.

باب بردلی، سرمربی تیم ملی آمریکا، از ادسون بادل و ارکولز گومز، برای حضور در اردوی تیمش دعوت کرده و این درحالی است که چارلی داویه اس که سال گذشته تصادف شدید رانندگی داشت،می بایست آرزوی حضورش در جام جهانی را به دست فراموشی بسپارد.

در این لیست نام بازیکنانی از جمله فردی آدو، کونور کیسی و فرانکی هیدوک دیده نمی شود.

لیست اعلام شده از سوی بردلی بدین ترتیب است:

دروازه بانان:

تیم هووارد (اورتون)، براد گوزان(استون ویلا)، مارکوس هاهنمن (وولورهمپتون)

مدافعان:

کارلوس بوکانگرا( رنس)، جاناتان بورنستاین(چیواس)، استیون چروندولو(هانوفر)، جی دمریت(واتفورد)، کلارنس گودسون(آی کی استارت)، چاد مارشال (کلمبوس کرو)، اوگوچی اونیوو( میلان)، هیث پیرس (اف سی دالاس)، جاناتان اسپکتور (وستهم یونایتد)

بازیکنان خط میانی:

دامارکوس بیسلی (رنجرز)، آلخاندرو بدویا (اوربرو)، مایکل بردلی (بورسیا مونشن گلادباخ)، ریکاردو کلارک (اینتراخت فرانکفورت)، کلینت دمپسی (فولام)، لاندن داناوان( لس آنجلس گلکسی)،مائوریسه ادو (رنجرز)، بنی فیلهابر (آرهوس)، استوارت هولدن (بولتون)، ساچا کلیستان( چیواس)، روبی راجرز( کلمبوس کرو)، خوسه فرانسیسکو تورس (پاچوکا)

فورواردها:

جوزی آلتیدوره (ویارئال)، ادسون بادل (لس آنجلس گلکسی)، برایان چینگ (هوستون دینامو)، رابی فیندلای(رئال سالت لیک)، ارکولز گومس (پوئبلا)، ادی جانسون( آریس تسالونیکی)،

---------- Post added at 07:46 PM ---------- Previous post was at 07:46 PM ----------

تلاش تورس براي رسيدن به جام جهاني

سايت گل- فرناندو تورس، مهاجم تيم ليورپول، روزانه شش ساعت تمرين سخت را پشت سر مي گذارد تا بتواند براي جام جهاني آفريقاي جنوبي كه كمتر از يك ماه ديگر آغاز خواهد شد، به آمادگي مطلوب دست پيدا كند.

ستاره اسپانيايي قرمزها به دليل مصدوميت شديد زانو، ماه گذشته زير تيغ جراحي رفت اما دل بوسكه او را در فهرست اوليه 30 نفره تيم ملي اسپانيا براي جام جهاني قرار داد.

حضور اين بازيكن 25 ساله در اولين بازي اسپانيا در جام جهاني مقابل سوئيس در هاله اي از ابهام قرار دارد اما او بدون توجه به اين مسائل به سختي تمرين مي كند.

خوان گارسيا كوتا، پزشك تيم ملي اسپانيا در مصاحبه با رسانه هاي گفت:" در حال حاضر، ما نمي توانيم با اطمينان بگوييم كه فرناندو به اولين بازي خواهد رسيد يا خير اما ما خوشبينيم. او به سختي كار مي كند تا بتواند عضله هاي اطراف زانوي جراحي شده اش را تقويت كند. او تا زمان مشخص شدن فهرست نهايي جام جهاني اينجا خواهد بود. (در شهر ويگو، اسپانيا)"

---------- Post added at 07:46 PM ---------- Previous post was at 07:46 PM ----------

پاتو: واقعا حيف شد كه در جام جهاني نيستم

سايت گل- الكساندر پاتو، مهاجم تيم ميلان، پس از اينكه متوجه شد در فهرت منتخب دونگا براي جام جهاني جاي ندارد، سعي كرده آرامش و روحيه خود را حفظ كند.

و علي رغم اين خبر نااميد كننده، اين مهاجم جوان روسونري همچنان به روزهاي پيش رو اميدوار است.

او در مصاحبه با گازتا دلو اسپورت گفت:" جام جهاني؟ بله، من اميدوار بودم كه در اين رقابت ها حضور داشته باشم. واقعا حيف شد. اما من هنوز جوان هستم. بايد به سختي تلاش كنم تا براي جام جهاني 2014 برزيل آماده باشم."

در چند روز اخير شايعات زيادي در مورد پيوستن پاتو به چلسي به گوش مي رسيد اما او به هواداران ميلان اطمينان داد كه قصد ندارد اين باشگاه را ترك كند.

" من بازيكن ميلان هستم و از اين مسئله خوشحالم. من تا سال 2014 قرارداد دارم و مي خواهم به آن وفادار بمانم. مي خواهم هواداران باشگاه نام من را به ياد داشته باشند."

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

نيستلروي: مي‌دانستم مارويك مرا نمي‌خواهد

مهاجم اسبق تيم فوتبال رئال‌ مادريد و منچستريونايتد گفت: با توجه به صحبت‌هاي دو هفته اخير مي‌دانستم براي تيم هلند انتخاب نمي‌شوم.

به نقل از خبرگزاري آلمان، رودفان نيستلروي اظهار داشت: از اين که براي حضور در تمرينات آماده سازي تيم ملي هلند توسط فان مارويک انتخاب نشدم بسيار ناراحت هستم. البته با توجه به صحبت‌هايي که در دو هفته اخير ميان ما رد و بدل شد، ‌مي‌دانستم شانس بسيار ناچيزي دارم.

وي گفت: با توجه به حرف‌هاي مربي، مي‌دانستم او چندان به کارم اعتقاد ندارد. به هرحال من آماده کمک به تيم کشورم بودم. آرزو مي‌کردم در ابتداي تابستان که 34 ساله مي‌شوم، در تيم کشورم باشم و در جام جهاني به افتخارآفريني بپردازم؛ ولي چنين فرصتي به من داده نشد.

نيستلروي که ابتداي تابستان از رئال مادريد جدا شد و به هامبورگ پيوست،‌ عنوان کرد: با توجه به اين اتفاق به هلند برمي‌گردم و در آنجا تعطيلات تابستاني را به همراه خانواده سپري خواهم کرد تا براي فصل بعد از انرژي و توان کافي برخوردار باشم.

روز گذشته برت فان مارويک، سرمربي هلند اقدام به معرفي 30 بازيکن مورد نظرش کرد که نام گلزن سال‌هاي دور منچستريونايتد در آن ديده نشد.
    پيکارهاي جام جهاني 2010 از تاريخ 21 خردادماه سال جاري با شرکت 32 تيم در 8 گروه انجام خواهد شد.
    کد:

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

سلام....
    معلوم شده بازيها چه ساعتي به وقت ايران برگزار ميشن ؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

سلام....
    معلوم شده بازيها چه ساعتي به وقت ايران برگزار ميشن ؟؟؟؟
    17:30
    22:00

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبیه آسمون

پيش فرض

فهرست اوليه تيم ملي هلند؛ فان نيستلروي دعوت نشد.

سايت گل- برت فان مارويك، سرمربي تيم ملي هلند، 30 بازيكن را به تمرينات آماده سازي تيم براي جام جهاني آفريقاي جنوبي دعوت كرد.

در اين بين نامي از رود فان نيستلروي، مهاجم تيم هامبورگ، ديده نمي شود. او كه در نيم فصل اول در تيم رئال فرصتي براي بازي پيدا نكرد، به هامبورگ پيوست تا بتواند با درخشش در اين تيم فان مارويك را متقاعد كند او را در فهرست منتخب جام جهاني قرار دهد اما سرمربي نارنجي ها امروز فهرست اوليه اش را منتشر كرد و در آن نامي از اين مهاجم باتجربه ديده نمي شود.

به اين ترتيب جام جهاني 2006 آلمان به تنها تجربه جهاني اين بازيكن در كارنامه حرفه اي اش تبديل خواهد شد.

ابراهيم آفلاي، فورنون آنيتا، رايان بابل، اتمان باكال، مارك فان بومل، اندر بوشكر، خالد بولهروز،

دسون براف هد، ووت براما، جیوانی فن برونهورست، انخرو الیا، اورلاندو انگلار، جان هیتینگا، کلاس یان هونتلار، نایجل دی یونگ، درک کویت، جرمی ینس، یوریس ماتیسن، دیوید مندس داسیلوا، آندره

اویر، روبین فان پرسی، آرین روبن، اتین شارس، مارتین استکلنبرگ، رافائل فان در فارت، ران ولا،

میشل وورم، گریگوری فان در ویل، دمی دزو
    وزلی اشنایدر کو پس ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

اعلام اسامي تيم ملي فوتبال هلند

برت فن مارويک، سرمربي تيم ملي هلند، از دعوت رود فن نيستلروي به تيم ملي هلند چشم پوشي کرد.

مهاجم پیشین تیم فوتبال رئال مادرید و حال حاضر هامبورگ که امیدوار بود بتواند تیم ملی کشورش را در جام جهانی 2010 همراهی کند، در فهرست اعلام شده مارویک برای حضور در رقابت های جام جهانی 2010 جایی ندارد. اسامی نفرات تیم ملی هلند به این شرح است:
    دروازه بانان:
    میشل وورم (اوترخت)، مارتن استکلنبرگ (آژاکس)، ساندر بوشکر (توئنته)

مدافعان:
    وورنون آنیتا (آژاکس)، خالد بولاهروز (اشتوتگارت)، جان هیتینگا (اورتون)، یوریس ماتیسن (هامبورگ)، آندره اویر (پی اس وی)، جووانی فن برونکهورست (فاینورد)، گرگوری فن در ویل (آژاکس)، ران ولار (فاینورد)، ادسون برافهید (سلتیک)

هافبک ها:
    ابراهیم آفلای (پی اس وی)، اورلاندو انگلار (پی اس وی)، نایجل دی یانگ (منچسترسیتی)، وسلی اشنایدر (اینتر)، استین شارس(آلکمار)، دمی دی زو (آژاکس)، ووت براما (توئنته)، دیوید مندس دا سیلوا (آلکمار)، مارک فن بومل (بایرن مونیخ)، رافائل فن در فارت (رئال مادرید)

مهاجمان:
    رایان بابل (لیورپول)، الیه رو الیا (هامبورگ)، کلاس یان هانتلار (میلان)، درک کویت (لیورپول)، رابین فن پرسی (آرسنال)، اوتمان باکال (پی اس وی)، یرمان لنس (آلکمار)، آرین روبن (بایرن مونیخ)

نوزدهمین دوره رقابتهای فوتبال جام جهانی 2010 از روز21 خردادماه با برگزاری مراسم افتتاحیه در شهرهای مختلف آفریقای جنوبی آغاز خواهد شد و تا روز 20 تیرماه ادامه خواهد داشت.
    کد:

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

لیست اسامی این دوره واسه خیلیا جالب بوده

برزیل پاتو و رویتی رو نداره فرانسه هم بنز رو با .... باقی تیما هم یه سری قدیمیا و ستاره ها رو نبردن !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •