اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر میکنم شما یه کمی از قافله عقب باشین!نه زیاد ها،فقط یه کمی!
اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر میکنم شما یه کمی از قافله عقب باشین!نه زیاد ها،فقط یه کمی!
جدیدترین سمپل فیلمبرداری Vivaz: (ماله 1 ساعت قبله!!!)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی دیگه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی دانلود کنه بگه چطوریه.
در ادامه این پست حامد
Some HD-videos Shot With Vivazکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون مرفه های بی آخ که سمپل ها رو دیدن میگن فیلمش خیلی خوفهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و
HD-video in Vivaz – Developer Interview
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمحتوای مخفی: س
My name is Fredrik Ågren and I am the software architect for video support on Sony Ericsson phones based on Symbian OS. I have been working with software platforms for mobile phones since 2000 and first joined Sony Ericsson as a consultant for the P800 model back in 2002. Through the years I have been involved in many of our platforms and products. Most recently I have focused hard on introducing HD video support in the newly launched Vivaz model.
البته خودش گفته
ولی خیلی شاد میزنه
سلام به همگی
نمیدونم چرا یه مدتیه نمیشه ویدئوهای یو تیوب رو دانلود کرد؟؟؟ نه میشه با سایت های دانلود یو تیوب، فایل رو دانلود کرد و نه میشه با برنامه و حتی فی ل تر شکن این کار رو کرد؟؟ برای دانلود میاد ولی دانلود نمیشه!!! دلیلش چیه؟؟
یکی لطف کنه این سمپل آخریه رو که خیلی ازش تعریف میکنن رو دانلود کنه و یه جا آپ کنه تا بتونیم دانلودش کنیم؟![]()
Last edited by kurosh08; 05-02-2010 at 13:38.
خاب من از اون مرفهمون با آخ ام
یکی از فیلماش رو دانلود کردم !
واقعآ خوب فیلم میگیره ! ولی به پای 30 فریم نمیرسه
ولی خیلی از 22 فریم و یا 24 فریم بعضی برندا بهتره ! حداقل صداش خیلی توپه
علت:22 بهمن.سلام به همگی
نمیدونم چرا یه مدتیه نمیشه ویدئوهای یو تیوب رو دانلود کرد؟؟؟ نه میشه با سایت های دانلود یو تیوب، فایل رو دانلود کرد و نه میشه با برنامه و حتی فی ل تر شکن این کار رو کرد؟؟ برای دانلود میاد ولی دانلود نمیشه!!! دلیلش چیه؟؟
یکی لطف کنه این سمپل آخریه رو که خیلی ازش تعریف میکنن رو دانلود کنه و یه جا آپ کنه تا بتونیم دانلودش کنیم؟
یکی لطف کنه این سمپل آخریه رو که خیلی ازش تعریف میکنن رو دانلود کنه و یه جای خوب آپ کنه تا بتونیم دانلودش کنیم.
تو رو خدا...
لینکی که فرشاد داده 3 تا سمپل هست
من یکیشو دانلود کردم !
2 تا دیگشم شب دانلود میکنم !
اگه سرعت خوب بود برات آپ میکنم ! (ترافیک که محدوده و شبا هم که سرعت کمه ! ولی تلاشمو میکنم)
حجم اونی که من دانلود کردم 8 مگ هست ! پسوند اف ال وی ! البته سایزش همون 720 پی هست !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)