خیلی ممنون .پک رمم تریپل بود یعنی 3 تا تو یه جعبه بودن و باسه همشون 1866 و از یک مارکه تیم گروپ اکستریم. از فروشنده پرسیدم گفت رم تریپل هم مادربورد شما ساپرت میکنه مشکلی ایجاد نمیشه.
خیلی ممنون .پک رمم تریپل بود یعنی 3 تا تو یه جعبه بودن و باسه همشون 1866 و از یک مارکه تیم گروپ اکستریم. از فروشنده پرسیدم گفت رم تریپل هم مادربورد شما ساپرت میکنه مشکلی ایجاد نمیشه.
من اگه ویندوز 7 و رو سیستم خونه نصب کنم دور از انتظار هم نیست که فحش نده!
Intel Celeron 2.4Ghz with 128 KB Cache
Ram 768MB: 512MB DDR +256 MB DDR
H.D.D 80GB Seagate
VGA: GeForce FX 5200 128MBتازه حالا فهمیدم گرافیکم هم تقلبی هست
![]()
cpu : core i7 920
graphic : HD 4870 sapphire
ram : 3gb ddr3
hard : samsung 500 gb
اینکه نوشته 230 کلا بخاطر اینه که درایو C 230 گیگ هست.
![]()
حاجی من می گم کلن بی خیال نصب سون شو. چون فکر کنم جدی جدی فحش بده ... البته اگر نصب بشه و چشمت به جمالش روشن بشه!
اينطور كه معلومه فروشنده چيزي حاليش نيست از اين به بعد بيخيال اون فروشنده بشين !! مادربرد شما مگه سوكت 1156 نيست ؟ خوب اين سوكت از رم دو كاناله پشتيباني ميكنه . اگه دقت كرده باشي روي مادربرد جاي چهار اسلات رم هست كه دوتاشون هم رنگ و يك در ميان هستن ولي در سوكت 1366 جاي 6 اسلات رم و 3 تاشون هم رنگ و يك در ميان هستن . الان كه شما رم رو سه كاناله انداختين رم شما به عنوان رم معمولي شناخته شده و اون كارايي و زمان تاخير رم سه كاناله رو از دست داده . البته فك نكنم مشكلي پيش بياد ولي كارايي رم دو كاناله از اين حالت مطمئنا بيشتر خواهد بود . نمونش كه همون امتياز سون هست .
براي نمونه يكي از فروشنده ها با زور اصرار ميكرد كه 920 core i7 براي سوكت 1156 طراحي شده !! ( زمانيكه مادربردهاي p55 وارد بازار شدن )
سلام
آخرشم نگفتین...
این Graphics با Gaming Graphics چه فرقی داره؟؟!!! یعنی هیچ کس نمیدونه!!!![]()
اولي كه فكر كنم مربوط به گرافيك ويندوز و قابليت Aero باشه و دومي هم كه اسمش روشه بايد مربوط بشه به كاراي سه بعدي و بازي .
In the name of God
Cpu--------intel core 2 due CPU E4600 @ 2.40 GHz
Ram---------2*1GB kvr667d2n5(kingston
Vga----------geforce 9400 GT 1GB
Hard disk----------320GB sata maxtor
System type----------32-bit
Last edited by معرق; 08-01-2010 at 23:45.
بنام خدا
پس امتيازت كو ؟!! اين امتياز رو لازم دارم . سيستم برادرم دقيقا مثه سيستم شماست با تفاوت كارت گرافيك كه 8400 gs هست . ميخوام ببينم 7 چطوري روش جواب ميده .
Last edited by saeed774; 09-01-2010 at 13:41.
تازه فهمیدم چی می گی
سیستم به من امتیاز 4.9 داده !!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)